Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Microsoft stelt komst belangrijke Xbox-game uit door coronacrisis

Gepubliceerd op 11 augustus 2020 22:08 | Views: 1.615

Microsoft 24 sep

204,30 0,00 (0,00%)

Microsoft Corp 24 sep

203,19 +2,60 (+1,30%)

REDMOND (AFN/BLOOMBERG) - Microsoft heeft de komst van het schietspel Halo Infinite voor zijn spelcomputer Xbox uitgesteld tot volgend jaar. De vertraging, die ontwikkelaars van het videospel via Twitter bekendmaakten, is mede het gevolg van de wereldwijde coronapandemie.

Voor Microsoft is de vertraging een tegenvaller, omdat de nieuwste game in de Halo-serie was bedoeld om de verkopen van de nieuwste Xbox aan te jagen. Die Xbox X is vanaf november beschikbaar, als de voor de verkoop van spelcomputers belangrijke feestdagenperiode begint.

Volgens het team achter Halo Infinite bemoeilijkte de coronacrisis de totstandkoming van het spel zodanig dat dit een zware wissel trok op de makers. "Het is niet houdbaar voor het welzijn van ons team en het succes van het spel om de game de komende feestdagenperiode af te leveren."

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Microsoft 67% zegt kopen 3 stemmen
Microsoft Corp 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Microsoft Corporation

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Microsoft Corp

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare