Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ABN AMRO steekt via ETF geld in NorSun

Gepubliceerd op 11 jun 2019 om 11:34 | Views: 2.411 | Onderwerpen: banken

ABN AMRO BANK N.V. 19 jul

19,23 -0,14 (-0,72%)

AMSTERDAM (AFN) - ABN AMRO steekt via zijn Energy Transition Fund (ETF) geld in het Noorse NorSun. Dat bedrijf ontwikkelt en produceert onderdelen voor zonnecellen die voornamelijk worden gebruikt in zonnepanelen.

NorSun was op zoek naar investeerders om daarmee zijn productiecapaciteit uit te breiden en nieuwe technologieën te ontwikkelen. Samen met investeerder Nysnø wordt ETF een van de grotere aandeelhouders van de Noren. Hoeveel ETF uiteindelijk investeert in NorSun is niet bekend.

ABN AMRO biedt bedrijven die actief zijn in de energietransitie via ETF de mogelijkheid om risicodragend kapitaal aan te trekken en verdere groei te realiseren. Doorgaans gaat het om investeringen tussen de 10 miljoen en 25 miljoen euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
ABN AMRO BANK N.V. 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

banken

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ABN AMRO BANK N.V.

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Peak
0
Wat een droevig berichtje. Als je daarmee als toonaangevende wereldspeler je in de kijker moet spelen. Deze bank staat op verkopen wat mij betreft. Haarfijn blijkt nu hoe de particuliere dienstverleningstak eigenlijk altijd al heeft geleund op de zakenbank tak. Waardeloze managers daar, nou ja dat klinkt een beetje te negatief. Laten we zeggen wat een hulpbehoevend volk, die managementlaag bij particulieren. Als je het zo zegt valt er nog wat aan te verdienen. Met "personal coaching" bijvoorbeeld waar men zo druk mee is. Worden ze eindelijk eens zelf voor de gek gehouden door hun coach in plaats van hun arme klanten.
Het management van een gemiddelde carnavals vereninging krijgt in korte tijd echt veeel meer voor elkaar hoor !. Want ja, bezieling he?
Aad ruts
0
Ik heb al maanden geleden over Abn gezegt doe wat of gaat thee drinken met je vrouw thuis aan een mak schaap hebben we niets maar een Ceo met de uitstraling van een zwart schaap Ceo met geen visie hebben we al genoeg lopen op de beurs ,post,Unilever, enz
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord