Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Talpa wil geen onderzoek naar beleid TMG meer

AMSTERDAM (AFN) - Talpa heeft het verzoek bij de Ondernemingskamer om een onderzoek te gelasten naar het beleid en de gang van zaken bij Telegraaf Media Groep (TMG) ingetrokken. Dat werd zaterdag bekendgemaakt door het bedrijf van mediamagnaat John de Mol.

De beslissing om deze stap nu niet door te zetten is ,,na ampel beraad´' genomen. Talpa liet ook weten dat het biedingsbericht op TMG waarschijnlijk op korte termijn algemeen beschikbaar wordt gesteld. Talpa is dus nog steeds van plan om het openbaar bod op TMG, van 6,50 euro per aandeel, door te zetten.

Om TMG is al een aantal maanden een overnamestrijd aan de gang. Het moederbedrijf van De Telegraaf en de puzzelboekjes van Keesing heeft daarbij al ingestemd met een ander overnamebod, dat van het Vlaamse krantenbedrijf Mediahuis en zijn huidige grootaandeelhouder de familie Van Puijenbroek.

Kleine kans

De kans dat De Mol TMG nog in handen krijgt, lijkt vrij gering. Zijn bod van 6,50 euro per aandeel is wel iets hoger dan de 6,00 euro die Mediahuis en de Van Puijenbroeks neertellen, maar die laatste twee beschikken samen al over een ruime meerderheid van de aandelen.

De Mol verloor eerder al een zaak bij de Ondernemingskamer inzake TMG. Hij wilde onder meer dat er een onafhankelijke commissaris benoemd zou worden bij het bedrijf, maar daar ging de rechter niet in mee.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 10 juni 2017 10:26
    Het molletje denkt toch gewoon;de aan(deel)houder wint,wie het laatst lacht,lacht het best,we zullen het zien,zei de blinde!
    We kunnen u wederom kond doen,dat we het aexje ook deze week verslagen hebben,hij schreef +0,11%,mijn schaduwportefuille,de grote jongens van de aex,scheef-0,6%,zelf schreef ik +1,9%,niet vekeerd!!Als mijn voorspellingen uitkomen,dan moeten nu de olie en zeker de grondstoffen,gaan stijgeren,iemand die dat grondig kan verzieken is de weledele heer Trump,als hij opnieuw super onhandig uit zijn hoek komt ,of opnieuw een scheve schaats rijd,gaat het hele feest niet door.
    Ons tuintje is weer rijkelijk voorzien van hemelvocht,op de beurs scheen een heerlijk lente zonnetje,alle reden dat we de week begonnen rondom het schitterende domorgel bij de hoogste toren van nederland,Peter eilander,speelde, van Jan Zwart, de prachtige bewerking van; Dankt,dankt nu allen God,in stilte hebben we dit lied van harte meegezongen,ook trakteerde hij,als voorzitter van vox humana,ons op dit wonderschone register,als ik den dom op mijn hauptwerk heb staan,dan kan ik het ook nooit laten,om deze schitterende orgelstem te laten horen!!
    Eerst maar is lekker op onze lauweren gaan rusten,morgen genieten van de Rijkdom die echte,blijvende waarde heeft en maandag DV,gaan genieten van een verder stijgende beurs,juni is goed begonnen,dus we hebben moed,wa nt een goed begin.....Sjaloom!!!
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links