Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?
Kleine uitslagen bij opening Wall Street

Kleine uitslagen bij opening Wall Street

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn maandag met kleine uitslagen aan de nieuwe handelsweek begonnen. Beleggers zijn voorzichtig met het oog op de de ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus. Tesla stond bij de winnaars omdat het zijn fabriek in China weer heeft heropend.

De leidende Dow-Jonesindex stond in de vroege handel 0,1 procent lager op 29.085 punten. De breed samengestelde S&P 500 verloor 0,1 procent tot 3325 punten. Technologiebeurs Nasdaq steeg een fractie procent tot 9572,16 punten.

Tesla won 7 procent. De fabriek in Shanghai werd eerder voor een verlengde periode stilgelegd vanwege het coronavirus. Google-moeder Alphabet stond nagenoeg vlak. Meer dan dertig boekingssites hebben bij de Europese Commissie geklaagd over Google. De zoekmachine zou zijn eigen reserveringsdiensten te veel aandacht geven bij zoekresultaten.

Xerox

Kopieermachine- en printerfabrikant Xerox liet weten zijn overnamebod op branchegenoot HP Inc te verhogen, na eerder de deur te zijn gewezen. Het nieuwe bod is 24 dollar per aandeel, tegen een eerder bod van 22 dollar per aandeel. Xerox verloor 0,2 procent, HP stond bijna 5 procent hoger.

L Brands won 2,8 procent aan beurswaarde, na berichten dat het bedrijf dicht bij een deal is om zijn lingeriemerk Victoria's Secret te verkopen aan Sycamore Partners. De lingerieketen stond al enige tijd in de etalage. Een overeenkomst zou deze week al wereldkundig kunnen worden gemaakt.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NY-DJ-Industrial Avg kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 februari 2020 20:47
    Wat een onzin. De Chinezen zouden normaal gesproken deze maandag weer beginnen na Chinees nieuwjaar. Een week uitstel als ze volgende week maandag beginnen. Bedrijven die een week geen levering niet kunnen missen, zijn per definitie zwak.

    Vertraging Corona voorlopig maar een week.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.