Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

PostNL stelt omwisselratio dividend vast

Gepubliceerd op 9 mei 2019 08:22 | Views: 8.209 | Onderwerpen: dividend

PostNL 26 feb

1,47 0,00 (0,00%)

DEN HAAG (AFN) - PostNL heeft de omwisselverhouding van het dividend over boekjaar 2018 vastgesteld. Het bedrijf maakte eerder bekend een dividend van 0,17 euro per gewoon aandeel uit te keren, naar keuze van de aandeelhouders in contanten of in gewone aandelen.

Aandeelhouders die hebben gekozen voor uitkering in aandelen ontvangen een gewoon aandeel PostNL per 12,2552 dividendrechten. Dit vertegenwoordigt een waarde van 0,17 euro per dividendrecht. Aandeelhouders vertegenwoordigend meer dan 40 procent van het uitstaande aandelenkapitaal hebben gekozen voor dividend in aandelen. Dit resulteert in de uitgifte van circa 15.105.000 nieuwe gewone aandelen.

Het postbedrijf stelde die omwisselverhouding vast naar aanleiding van de gemiddelde beurskoers van 6 tot en met 8 mei. Die kwam uit op 2,0834 euro per aandeel.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
PostNL 79% zegt kopen 28 stemmen

Gerelateerd

dividend

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

PostNL Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Nasibal
0
Wat een triest aandeel zeg! Ooit waren deze aandelen rond de vijftien euro (ik heb ze van mijn vader 'geerfd')en nu zijn ze dramatisch gedaald naarnog geen 2 euro. Als ik ze zou verkopen brengen ze bijna niets meer op. Ik weet niet wat ermee te doen, want aan de andere kant is de frustatie telkens weer groter als ik zie waar dat ze weer gezakt zijn. Ik zou ze liever verkopen dan ben ik in ieder geval van de ergernis af...
Zorgeloosch
0
Je krijgt ook steeds meer verwatering vd aandelen.. Ga of volledig naar cach aandelen of koop de uitgekeerde aandelen weer terug .....
ZachteDrop
0
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord