Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Renewi benoemt Verwaayen tot voorzitter

Gepubliceerd op 9 maart 2020 08:41 | Views: 2.367

RENEWI 15:43

0,37 -0,01 (-1,86%)

AMSTERDAM (AFN) - Afvalverwerker Renewi heeft de Nederlander Ben Verwaayen benoemd tot voorzitter, een positie vergelijkbaar met president-commissaris. Hij volgt met ingang van 1 april de Brit Colin Matthews op, die enkele jaren terug nog een sleutelrol speelde bij het ontstaan van het bedrijf uit de overname van het Nederlandse Van Gansewinkel door het Britse Shanks.

Verwaayen staat bekend als een ervaren bestuurder. Hij was eerder onder meer topman van telecombedrijven Alcatel-Lucent en BT.

Het aan de Londense beurs genoteerde Renewi koos onlangs voor een tweede beursnotering in Amsterdam, om zo beleggers te trekken die in euro's willen of moeten beleggen. De brexit speelde daarbij ook een rol, gaf topman Otto de Bont eind januari bij de aanvang van de tweede notering toe. Sommige institutionele beleggers mogen namelijk niet beleggen op markten buiten de Europese Unie.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
RENEWI 75% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare