Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Voornemen tot nieuwe acties Shell Pernis

ROTTERDAM (AFN) -FNV is van plan vrijdagmiddag opnieuw actie te voeren bij de raffinaderij van Shell in Pernis. De bond zit donderdag om de tafel met de olie- en gasgigant over de uitvoering van de acties, maar daarbij wordt niet onderhandeld, benadrukt een zegsvrouw van Shell.

Bestuurder Egbert Schellenberg van FNV laat weten een werkonderbreking in voorbereiding te hebben voor vrijdag 13.00 tot 15.00 uur. Vorige week werden ook al enkele korte werkonderbrekingen gehouden.

De bonden liggen met het bedrijf overhoop over een nieuwe cao. Ze willen onder meer een loonsverhoging, maar er is onenigheid met Shell over de interpretatie van het huidige bod van het concern. Shell benadrukt dat een goede kostenbeheersing noodzakelijk is voor Nederlandse bedrijven om te kunnen blijven concurreren en bij te dragen aan behoud en groei van de werkgelegenheid.

Het bedrijf heeft de bonden naar eigen zeggen informeel uitgenodigd om weer aan tafel te gaan. ,,Dat aanbod is helaas afgewezen door de bonden'', aldus de zegsvrouw.

Lees over dit aandeel ook

  1. Berenberg verlaagt koersdoel Shell
  2. Shell-topman duidelijk nog ontevreden over hoogte beurskoers

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
SHELL PLC kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 december 2016 20:54
    Gelukkig verdienen die Operators bij Shell "slechts" een schamele EUR 80.000 per jaar en daar komt ieder jaar een paar procent bij..... Maar dat is blijkbaar nog niet genoeg zo blijkt. Beschamend! Hier gaat de Nederlandse industrie dus kapot aan. En je dan allemaal afvragen waarom er zoveel banen verdwijnen. Hier is je antwoord.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.