Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aandelenemissie Vivoryon om studies te betalen

Gepubliceerd op 8 okt 2019 om 14:10 | Views: 2.075

VIVORYON THERAPEUT 17:29

5,07 +0,02 (+0,40%)

HALLE (AFN) - Biotechnologiebedrijf Vivoryon Therapeutics, het voormalige Probiodrug, heeft een aandelenemissie aangekondigd. De bestaande aandeelhouders worden uitgenodigd om mee te doen. Het bedrijf wil bijna 37 miljoen aandelen uitgeven om het testprogramma voor een medicijn tegen Alzheimer te financieren. De geïnteresseerden kunnen per 10 oktober inschrijven.

De aandelen worden aangeboden met een inschrijvingsprijs van 5,61 euro per stuk. Verschillende aandeelhouders hebben al toezeggingen gedaan om de aandelen op te kopen.

Het geld zal voornamelijk gebruikt worden om de Fase-2b klinische test te financieren voor middel PQ912. Het opgehaalde kapitaal zal voldoende zijn om deze fase in zijn geheel af te ronden, aldus Vivoryon.

Als de bestaande aandeelhouders niet het volledige aandelenaanbod opkopen, wordt het resterende deel aangeboden aan institutionele beleggers via een zogeheten "rump offering", lichtte een woordvoerster toe.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
VIVORYON THERAPEUT 62% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

VIVORYON THERAPEUT

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links