Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Forse omzetgroei bij Accsys

Gepubliceerd op 7 mei 2014 om 08:23 | Views: 4.961

Accsys 16 okt

1,14 0,00 (0,00%)

Accsys Technologies 16 okt

99,00 -0,10 (-0,10%)

AMSTERDAM (AFN) - Houtveredelingsbedrijf Accsys Technologies heeft in het gebroken boekjaar 2013/2014 een forse omzetgroei gerealiseerd. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend in een tussentijds handelsbericht. De publicatie van de volledige voorlopige resultaten volgt naar verwachting voor eind juni.

Accsys boekte in het jaar dat op 31 maart werd afgesloten een omzet van 33,5 miljoen euro, 78 procent meer dan een jaar eerder. In het jaar 2012/2013 steeg de omzet met 25 procent tot 18,8 miljoen euro.

Accoya bleef veruit het belangrijkste product van Accsys met een bijdrage aan de omzet van 29,3 miljoen euro. De winstgevendheid van de fabriek in Arnhem verbeterde opnieuw. Accsys realiseerde een positief bedrijfsresultaat in de fabriek.

Het bedrijf ging vorig jaar in zee met het Belgische chemieconcern Solvay, dat een licentie op Accoya kreeg. Accsys bekijkt nog altijd of het mogelijk is om productielijnen voor Accoya te bouwen in een fabriek van Solvay. In de komende maanden wordt beslist of die komt te staan in Arnhem of in het Duitse Freiburg.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Accsys 100% zegt kopen 1 stemmen
Accsys Technologies 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Accsys Technologies

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Accsys Technologies Plc

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links