Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Salzgitter verlaagt omzetprognose opnieuw

Gepubliceerd op 6 november 2019 15:18 | Views: 1.840

ArcelorMittal 15:44

9,63 -0,20 (-2,04%)

SALZGITTER (AFN/BLOOMBERG) - Het Duitse staalbedrijf Salzgitter heeft zijn omzetverwachting voor heel 2019 opnieuw neerwaarts bijgesteld door de uitdagende marktomstandigheden in de Europese staalsector. Het concern denkt nu dat de omzet onder 9 miljard euro zal uitkomen, terwijl eerder op meer dan 9 miljard euro werd gerekend.

In augustus werd de prognose ook al verlaagd, onder druk van de zwakkere staalprijzen. De verwachtingen voor de winst worden wel gehandhaafd.

Uit voorlopige cijfers bleek dat de omzet in de eerste negen maanden van dit jaar is uitgekomen op 6,6 miljard euro. Dat was 6,9 miljard euro in dezelfde periode een jaar eerder. Verder werd een winst voor belasting geboekt van 40,7 miljoen euro. Dat was 284,6 miljoen euro vorig jaar.

Salzgitter komt op 13 november met volledige kwartaalcijfers.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ArcelorMittal 78% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

ArcelorMittal

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare