Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Apple komt met nieuwe producten, kenners verwachten 5G-telefoons

CUPERTINO (AFN/BLOOMBERG) - Apple zal over een week nieuwe producten onthullen, zo kondigde het Amerikaanse techbedrijf aan. Kenners houden er rekening mee dat het bedrijf met nieuwe iPhones komt die mogelijkheden hebben voor snelle 5G-internetverbindingen.

In de aankondiging van het online-evenement, dat volgende week dinsdag plaats vindt, lijkt Apple al te verwijzen naar 5G-functionaliteit voor zijn smartphones. De slogan voor de productlancering luidt "Hi, Speed".

De langverwachte lancering van nieuwe iPhones komt een maand later in het jaar dan doorgaans het geval is. Dat komt doordat de coronacrisis voor vertraging in het testproces had gezorgd.

Aankondigingen van nieuwe iPhones worden in de techwereld vaak nauwgezet gevolgd. Smartphones vormen voor Apple nog altijd de grootste bron van inkomsten, hoewel het bedrijf steeds meer uitbreidt richting digitale diensten en andere elektronica. Van alle omzet is de iPhone goed voor ruwweg de helft. Daar komt bovenop dat de verkoop van andere Apple-apparaten, zoals slimme horloges, worden gestimuleerd door de verkoop van iPhones. Ook verdient Apple veel aan apps die binnen zijn appstore voor de iPhone worden gedownload.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Apple kopen verkopen
APPLE INC. kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.