Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Supermarktketen Kroger krikt opbrengsten op

Gepubliceerd op 5 maart 2020 15:18 | Views: 1.192

Ahold Delhaize 28 mei

22,68 0,00 (0,00%)

CINCINNATI (AFN) - De Amerikaanse supermarktketen Kroger heeft het laatste kwartaal van het afgelopen jaar met meer opbrengsten afgesloten dan een jaar eerder. De keten houdt verder aan zijn groeiprognose voor het lopende jaar vast en heeft nog geen inschatting gemaakt van de impact van het nieuwe coronavirus.

Op vergelijkbare basis steeg de omzet, exclusief brandstof, met 2 procent tot 28,9 miljard dollar. De verkopen liepen vooral goed online, waar de omzet in de periode met bijna een kwart steeg. De nettowinst bedroeg 327 miljoen dollar, tegen 259 miljoen dollar vorig jaar.

De Amerikaanse super denkt nog steeds in 2020 zijn opbrengsten op vergelijkbare basis met 2,25 procent te kunnen laten groeien. Dat is exclusief een mogelijke impact van de uitbraak van het coronavirus.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ahold Delhaize 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Ahold Delhaize Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
 1. Gompieee 5 maart 2020 18:22
  quote:

  Kor11 schreef op 5 maart 2020 17:27:


  Wie is er geinteresseerd in oude cijfers? Constant worden er oude cijfers gepubliceerd. Maar ja, de Dominee gaat in zijn preek ook niet zeggen dat God niet bestaat.

  Waar wil je 'nieuwe kwartaalcijfers' vandaan halen als het kwartaal nog niet om is? Het kost heel wat tijd om alles uit te rekenen alvorens die cijfers weergegeven kunnen worden. Het laatste kwartaal is tenslotte nog maar goed 2 mnd. geleden afgesloten.
  Er zijn trouwens genoeg dominees die zeggen dat god niet bestaat en toch preken ze, omdat mensen blijkbaar iets nodig hebben voor houvast.
  www.positief-atheisme.nl/atheisten/pe...
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare