Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Aankoop Duitse snijspecialist door Marel positief'

Gepubliceerd op 4 september 2020 10:20 | Views: 1.600 | Onderwerpen: Duitsland

MAREL 28 okt

4,25 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De aankoop van het Duitse Treif Maschinenbau, een leverancier van snijtechnologie voor levensmiddelen, door Marel is positief. Dat liet ING weten in een reactie. De producten van Treif zijn volgens de marktvorsers van de bank een goede aanvulling op het assortiment van de IJslandse maker van vlees- en visverwerkende machines.

De deal zal naar verwachting later dit jaar zijn afgerond. Marel, met een notering op Beursplein 5, gaat de overname betalen met 128 miljoen euro in contanten en 2,9 miljoen aandelen Marel. Mededingingsautoriteiten moeten nog hun goedkeuring geven voor de overname, die past in de groeistrategie van Marel. ING verwacht een positieve reactie van de markt op het nieuws.

De bank handhaaft zijn koopadvies, met een koersdoel van 4,60 euro. Het aandeel Marel noteerde vrijdag omstreeks 10.00 uur 2,3 procent hoger op 4,40 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
MAREL 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare