Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ordina wijzigt voorzitterschap commissarissen

Gepubliceerd op 3 september 2018 08:20 | Views: 5.239

Ordina 04 jun

2,04 +0,01 (+0,49%)

NIEUWEGEIN (AFN) - Caroline Princen treedt per 1 januari terug als voorzitter van de raad van commissarissen van automatiseerder Ordina. Dat werd maandag bekendgemaakt. Ze blijft wel toezichthouder bij de onderneming. Het terugtreden van Princen is vanwege haar benoeming tot bestuursvoorzitter van de Nuts Groep.

Ordina stelt, op voordracht van de Stichting Prioriteit Ordina Groep, de benoeming van Johan van Hall voor tot commissaris. Hij is ook de beoogde voorzitter van de raad. Op 30 oktober staat de voordracht van Van Hall op de agenda van een buitengewone aandeelhoudersvergadering.

De Nederlander Van Hall was tot begin maart nog vicevoorzitter van de raad van bestuur en innovatie- en technologiedirecteur van ABN AMRO. Verder is hij lid van de raad van advies van het CBS.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ordina 100% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Ordina

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare