Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

PostNL treft maatregelen na bombrieven

Gepubliceerd op 3 januari 2020 14:25 | Views: 3.481

PostNL 26 okt

2,92 -0,08 (-2,80%)

AMSTERDAM (AFN) - PostNL heeft voorzorgsmaatregelen getroffen om zijn medewerkers te beschermen tegen de bombrieven die de afgelopen dagen zijn verspreid. "De veiligheid van de medewerkers staat voorop", zegt een woordvoerster. Het postbedrijf laat verder weten dat het onderzoek loopt en dat wordt samengewerkt met de politie.

Hoewel het volgens de zegsvrouw "voor de hand lijkt te liggen" dat de brieven via PostNL zijn verstuurd, kan ze dit niet officieel bevestigen. Ook de politie zegt hier niets over.

De brieven doken op bij meerdere bedrijven in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Vrijdagochtend vond personeel van hotel Okura in Amsterdam een bombrief. De post is voorzien van een sticker van het Centraal Invorderings Bureau (CIB) en heeft een verdikking. Het incassobureau in Rotterdam is overigens niet de afzender van de bombrieven, zo heeft onderzoek uitgewezen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
PostNL 73% zegt kopen 22 stemmen

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare