Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

'Topman Audi op schopstoel om dieselschandaal'

INGOLSTADT (AFN) - Topman Rupert Stadler van Audi wordt mogelijk op korte termijn de laan uitgestuurd vanwege het dieselschandaal bij het Duitse automerk. Dat meldde het blad Der Spiegel op basis van ingewijden bij het bedrijf.

Het Duitse ministerie van Transport heeft geëist dat Audi 24.000 voertuigen van de types A7 en A8 terugroept vanwege het manipuleren van emissietesten. Ook in de Verenigde Staten heeft Audi dieselauto's verkocht die waren uitgerust met software om de uitstoot te manipuleren. In maart deden de Duitse autoriteiten nog invallen bij Audi in verband met de zaak.

Volgens een bron is nu de maat vol wat betreft Stadler en is zijn ontslag aanstaande. In mei werd zijn contract juist nog met vijf jaar verlengd. Stadler staat sinds 2007 aan het hoofd van Audi, een dochterbedrijf van Volkswagen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Volkswagen grijpt hard in
  2. Volkswagen verlaagt outlook voor 2024

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Volkswagen AG Vz kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 2 juni 2017 17:34
    Eerlijk duurt het langst en al is de leugen nog zo snel,de waarheid achterhaald haar wel,als deze man van dit gebeuren af heeft geweten en dat moet als topman bijna wel,dan is het volkomen terecht dat hij word gewipt.
    Met accell sloeg ik de plank gisteren dus volledig mis,mijn bijkoop van randstad bracht nog geen tiende op van de winst die accell maakte,nu ja ik heb nog een aardige positie accell.
    De grondstofjes gaan opnieuw,zeer zwaar door de modder,daar komt bij dat Dalm zich ook somber uit liet over de situatie,dat belooft niet veel goeds,blijkbaar hebben die ertsboeren,dezelfde fout gemaakt als de oliebaronnen 2 jaar geleden,bij een hoge prijs een enorme overproduktie waardoor heel de boel in elkaar stort!
    Maandag gaat nn ex,asr doet het vandaag niet slecht,maar abn gooit heel zijn winst van gisteren weg,hopenlijk gaan de verzekeringsboeren dat niet naapen,vaartwel!!!
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.