Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Caterpillar gaat aandeelhouders belonen

Gepubliceerd op 2 mei 2019 14:10 | Views: 1.750

Caterpillar 27 mrt

105,44 -5,06 (-4,58%)

DEERFIELD (AFN) - Caterpillar, 's werelds grootste fabrikant van graafmachines, bulldozers en mijnbouwtrucks, gaat zijn aandeelhouders belonen. Het Amerikaanse bedrijf stelde zijn investeerders een verhoging van het kwartaaldividend van 20 procent in het vooruitzicht. Daarnaast mogen zij de komende jaren rekenen op een verdere toename van hun winstaandeel.

Caterpillar praat zijn investeerders donderdag bij over de te varen koers. Gelet op de huidige kasstroom van het bedrijf denkt Caterpillar er ook over na om op een meer ,,consistente basis" eigen aandelen in te gaan kopen.

Het eerste kwartaal van dit jaar profiteerde het bedrijf met name van verbeteringen bij de mijnbouwtak. Daarbij sprak Caterpillar de verwachting uit dat de financiële prestaties een vlucht kunnen nemen. Het bedrijf merkt op dat met name mijnbouwers meer geld steken in het moderniseren en vervangen van apparatuur en uitrustingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Caterpillar 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

Caterpillar

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare