Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Philips wil duizend banen schrappen in Nederland'

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. Pompy 27 januari 2023 11:11
  Ooit maakten ze lampen, TV's en andere huishoudelijke apparatuur, lasapparaten, chips en ASML en TSMS waren grotendeel in handen van Philips
  Ook hadden zelfs papier, glas en kunststof fabrieken en nu? niks meer van het hele bedrijf over alles maar verkocht onder het motto van we gaan ons richten op medische wereld nou daar is wat van terecht gekomen..

  Nu zal iedereen wel zeggen je moet je specialiseren in een ding, dat doen Samsung of Bosch ook niet om maar eens wat te noemen.
  Net als met aandelen je moet je risico spreiden in verschillende sectors niemand gaat voor 100% in 1 bedrijf beleggen toch?
 2. forum rang 5 theo1 27 januari 2023 11:32
  Philips heeft altijd mooie producten gehad, maar is altijd tegengevallen als belegging. Mijn Philips cd-speler heeft het een dikke 30 jaar uitstekend gedaan en is er pas onlangs mee uitgescheiden, wil geen cd's meer uitlezen. Heel jammer, waar vind je dat soort kwaliteit tegenwoordig nog? De tuner/versterker is nog steeds niet kapot te krijgen.

  Aan de andere kant hebben ze altijd moeite gehad met hun producten succesvol te maken en er echt geld aan te verdienen. Het technische deel was prima, maar daarna werd het lastig. Ik heb een tijdje bij Philips gewerkt en daar waren mensen met een schuur vol Philips producten die nooit wat geworden waren. Dat was in de Jan Timmer periode.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Philips Koninklijke

18,134 17:35
+0,270 +1,51%
Premium

Onderzoeksresultaten Philips geen game changer

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links