Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Berenberg verlaagt koersdoel TKH

Berenberg verlaagt koersdoel TKH
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft woensdag het koersdoel voor TKH Group verlaagd van 67,00 naar 62,50 euro bij handhaving van het koopadvies.

TKH blijft volgens analist Trion Reid profiteren van een sterke vraag en heeft extra capaciteit nodig om daaraan te kunnen voldoen. De halfjaarresultaten van dinsdag noemde Reid goed en de afgegeven outlook is conform de consensusverwachtingen. Toch laat het zwakke koersverloop van het aandeel TKH zien dat er zorgen in de markt zijn over de impact van een eventuele recessie, waar het bedrijf zelf overigens nog geen signalen van ziet.

Zwakke prestaties op het vlak van werkkapitaal en stijgende investeringen voorkomen dat de winstverwachtingen omhoog kunnen, aldus Berenberg, die evenwel nog steeds voldoende opwaartse potentieel ziet ten opzichte van het nieuwe koersdoel.

"De waardering blijft aantrekkelijk, gezien de verwachtingen op korte termijn en de combinatie van een autonome groei van 5 tot 10 procent en aantrekkende marges op lange termijn", aldus Reid.

Het aandeel TKH sloot dinsdag op 41,10 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TKH 58% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

TKH Group

32,280 17:35
-0,960 -2,89%
Premium

TKH Group zal stevig profiteren van de energietransitie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links