Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Street verliest verder terrein

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 jan de vakman 22 januari 2022 12:23
  Bij mij moet er helaas ook een mineurtitel boven mijn weekoverzicht, woensdag stond ik nog 2%+, maar na black red fryday moet ik toch 2%- schrijven, vooral de metalen kregen het voor hun kiezen, nu zit ik daar op het moment niet zwaar in, omdat ik hier in europa, toch wel winstval, door torenhoge energie prijzen verwacht!!
  De cijfers in amerika laten tamelijk absurde reakties op de cijfers zien, het lijkt wel of netflix 2,5 miljoen abonnees verliest, terwijl er alleen maar sprake is van groeivertraging, wie al wat langer mee loopt op de beurs weet, dat dit het voorportaal van een crash is!!
  Hebben we weer te maken met een nieuwe corona variant, nu opeens de ziekenhuiscijfers weer omhoog gaan, of is dit de staart van de depressie, bijna altijd eindigt een periode met regen, met een felle eindbui, hopenlijk aapt corona het weer na!!
  Tranen met dikke tuiten, mijn huidige beurslieveling heeft van nijd zijn koninklijke status van zich afgeschud, op naar de meer realistische Britten, die wel inzien, dat als je nu massaal van fossiel afgaat, je geen vuurwerk meer hoeft te kopen, want de trafohuisjes van de energie bazen gaan dan alle kleuren mooi vuurwerk leveren!!
  Vanmorgen las ik in de krant, dat half uitgediende autobatterijen voor opslag van de zonne en windstroom kunnen gaan zorgen, dat zou een hele goede stap naar groen kunnen zijn, als wij als partikulieren,nu ook eens zo'n energie opslag kunnen krijgen, dan is het dikkere stroomkabel probleem opeens opgelost, korte lijntjes, ieder zorgt een groot gedeelte van het jaar voor zichzelf!! ps, zou dit de reden zijn dat alfen zo hard op zijn bekkie gaat??
  Die poolse parasiet moet opkrassen bij postnl, waar zulke lui binnenkomen, daar verongelukt de koers, die bloedzuigers zuigen een bedrijf alleen maar leeg en dan zijn ze weer foetsie!!
  De rente kan gerust naar de olympische spelen, niemand kan beter dansen, dan zij, ing moet het nog leren, die smakte tegen de grond-4,01%, de grootste verliezer bij mij!!
  Toch geloof ik dat al die rente verhogingen, niet nodig zijn en kunnen, het enorme verlies aan koopkracht, laat vanzelf de economie afkoelen en rente verhogingen tot maar 3%, doet het aantal zelfmoord gevallen met 300% stijgen!!
  Al weken kijk ik met verwondering, naar de almaar afglijdende koers van renewi, ook van de week weer-3%, terwijl oudkoper en alle andere metalen all thime high schrijven, of daar kort bij, daar komt nog bij dat de kerk, voor de laatste oudpapier containers, maar liefst 10c de kilo kreeg, dat is nog nooit gebeurd, volgens mij broeden die vuilboeren op gouden eieren!!
  Kpn was 1 van de heel weinige stijgers in de aex weekstaat, een enorme winst van 0,53%, misschien dat de cijfers op 31-1 voor echte pret gaan zorgen,ik verwacht wel een goed beeld, als philips het komende maandag waagt om te blunderen, dan staat hij zomaar op 25€!!
  Vandaag schoon schip maken op het erf, we gaan richting de leeftijd der sterken, dan is het wijs om spul dat je toch niet meer gebruikt, te slopen, hout voor de super klimaat vriendelijke speksteenhaard, metaal, richting mijn groene metaal recykling vrienden, DALM, je moet het schrijven met van die oude staten vertaling sierletters in de Bijbel, volgende keer hebben ze een pet met een groene klep beloofd, ze zijn tenslotte geen uitvaartonderneming!!
  Morgen mogen we weer 2x naar het lieflijke evangelie komen luisteren, nou het is met recht een zeer blijde boodschap, de alles overtreffende schatrijk makende liefde van de HEILAND gaat boven alles en blijft, als enige eeuwig!!, daarvan zingen is mijn lust en mijn leven!!
  Maandag hoop ik dat shelletje weer gaat speren, het olie aanbod wordt wereldwijd steeds krapper, die gasboten zorgden even voor een dip in de gasprijs, maar dat gas uit die schepen is natuurlijk maar een druppel op een gloeiende plaat,alle seinen staan op groen, maar in amerika gaat steeds meer op fel rood staan, ik vrees en beef voor het laatste!!, SJALOOM!!!
 2. [verwijderd] 22 januari 2022 13:18
  Zoals het er nu voor staat gaat de AEX maandag op -1,50% openen, maar nog steeds geen correctie of sector rotatie waarneembaar, alles zit nog dicht tegen all time high aan.

  Tot 3 weken terug zagen we de ING TV reclame spotjes voorbij komen gericht op scholieren/studenten, de jeugd die uitgenodigd werden via een kekke app lekker mee te beleggen "Do your thing"

  Een shot van meisje op rolschaatsen in de speeltuin die ff tot rust komt bij een bankje om ff een transactie te plegen of om ff de dag winst te bekijken begrijp ik uit de brede glimlach.

  Mijn tip aan de ruim 45.000 kinderen die de app gebruiken : sluit je maar vast aan op een Kassa of Radar groep om collectief de gigantische verliezen bij de grootbank terug te halen(binnenkort meer in de media)
 3. forum rang 4 Housepartyy 23 januari 2022 09:44
  quote:

  jan de vakman schreef op 22 januari 2022 20:20:

  Housepartyy, zet het eens in je agenda op 1mei en kijk dan eens, hoe ver Jan de plank mis heeft geslagen!!
  Wil je inflatie echt bestrijden moet de rente van de fed een 1,5% boven het inflatiecijfer zitten. Net zoals Volker in 1980 deed. Alle verhogingen onder het inflatiecijfer houd de negatieve reële rente in stand. Bij effect is natuurlijk dat de aandelenmarkten dalen, zo niet crashen. Gezien het feit dat onze economie tegenwoordig de aandelenmarkt is ben ik het met jou eens dat dit ten kostte gaat van de economische groei.

  Maar als jij denkt dat een renteverhoging niet nodig is om inflatie terug onder 2% te krijgen, dan zet ik 1 mei graag in mijn agenda.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links