Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slecht winterweer in VS raakt pakketbezorger FedEx

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Go Go Go ! 18 maart 2021 23:05
  Met Fedex heb ik ooit mijn allermooiste bezorg "experience" mogen beleven. Heb in 2016 eens aan het einde van een vrijdagmiddag (Nederlandse tijd) een bestelling gedaan via een Amerikaanse site. Het pakketje werd de maandag er op volgend afgeleverd, tijdens lunchtijd.

  Ik heb achteraf met verbazing zitten kijken naar het traject (track&trace). Van West- naar Oost-Amerika (JFK), naar Frankrijk (Charles de Gaulle), naar Schiphol, naar eindbestemming met een Fedex-busje uiteraard.

  Het ging om een productje van omgerekend circa 30 euro. Vrijdag bestellen dus en direct na het weekend binnen. En nee, geen extra kosten betaald voor idioot snelle verzending.

  Diepe, diepe buiging. Lukt geen enkele Europese onderneming. Zal wel bij die ene beleving blijven, maar hoop het niet :-)
 2. forum rang 5 Beertje 19 maart 2021 05:07
  wat een waardeloze bericht van IEX over Fedex: je kan maar beter de successen van de postbezorgers (zoals ook bij POSTNL) torpederen met de aandacht te vestigen op pinots, dan de resultaten te benoemen. Lekker de koers willen manipuleren, he...!
  Bij Basic fit doen ze dat bij IEX net andersom; aandacht vestigen om geweldige kansen die er niet zijn om de beurskoers te verhogen. HEEL ZIELIG EN DOORZICHTIG ALLEMAAL, IEX
 3. forum rang 7 Jalen 19 maart 2021 08:24
  quote:

  Travis Bickle schreef op 19 maart 2021 07:05:

  Tja kop een beetje misleidend, maar waar maken we ons druk over, Post Nl staat niet op de favorieten lijst van iex, so what, iedereen mag zijn eigen mening hebben.
  Jezelf te druk maken is natuurlijk nooit goed, maar jouw redenering gaat op voor columns, @Travis Bickle. Als een platform met een groot bereik haar berichten poneert als een nieuwsbericht en deze nieuwsberichten vervolgens styled naar de portefeuille van haar eigen analisten, dan is er wel wat aan de hand. Hier mag je best een beetje druk om maken vind ik.
 4. forum rang 4 FDW8 19 maart 2021 08:42
  Ik vind het ook een vreemde kop.

  Net op RTLZ voorbeurs werd aangehaald goede resultaten. Maaarrrr ook hier Amazon om de hoek komt kijken om bezorgen pakketjes in eigen beheer te nemen.

  Kan ook bijna niet anders dan dat dit gebeurd, ze verbreden de keten en integreren het logistieke deel van A tot Z in eigen beheer. (Met het risico om het over een aantal jaren weer te kunnen afstoten, omdat dan weer behoefte bestaat aan focus op de core business en bezorgdiensten meer synergie kunnen bereiken).

  Wat ook zou kunnen is dat de bezorgdiensten hun keten verbreden, zoals destijds PostNl BOL.com had kunnen overnemen. Ben benieuwd welke richting het op gaat.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links