Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Biefstukketen Loetje opent vier nieuwe restaurants na lockdown

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. TheStratman 15 februari 2021 10:25
    Deze vegawappie maakt zich zorgen om het feit dat elke kilo rundvlees 16.000 liter drinkwater nodig had en mede verantwoordelijk is voor het omhakken van regenwoud ten bate van de soyateelt. Nederland is daar (soya) wereldwijd, de op twee na grootste importeur van. Deze vegawappie zou graag voor de dieren (niet de bio-industrie) na z,’n dood nog iets te leven achterlaten. Vandaar Vegawappie!
  2. Dikke Durk 15 mei 2021 10:33
    quote:

    TheStratman schreef op 15 februari 2021 10:25:


    Deze vegawappie maakt zich zorgen om het feit dat elke kilo rundvlees 16.000 liter drinkwater nodig had en mede verantwoordelijk is voor het omhakken van regenwoud ten bate van de soyateelt. Nederland is daar (soya) wereldwijd, de op twee na grootste importeur van. Deze vegawappie zou graag voor de dieren (niet de bio-industrie) na z,’n dood nog iets te leven achterlaten. Vandaar Vegawappie!

    Doe niet zo onnozel vegawap.

    Al dat water dat dieren drinken scheiden ze ook weer uit in de vorm van zweet, urine, damp, kwijl en bloed. Anders had al het water al lang op geweest.

    En wat betreft import van soja: de wereldhave Rotterdam importeer die soja en vervolgens wordt het van daaruit grotendeels ook weer geëxporteerd naar Europese landen. Het deel wat in Nederland blijft wordt vermalen voor de olie en het fijne meel waarvan sauzen en vleesvervangers worden gemaakt. De resterende 80% van de plant die overblijft gaat als schroot naar de diervoerindustrie die er brokken, biks en ander voer van maakt wat vervolgens naar boeren en huisdierhouders gaat.



  3. simidoc 26 mei 2021 06:32
    quote:

    gbakl schreef op 13 februari 2021 10:41:


    een BBQ koop je niet bij de keurslager.


    Zal ik het anders formuleren.
    Je koopt een cote a los bij de kwaliteitsslager en die gooi je vervolgens op de BBQ.

    Côte à l'os op de bbq

    Zorg dat de kolen goed op temperatuur zijn voordat je de côte à l'os op de bbq legt.
    Schroei het vlees aan beide zijden dicht en laat het daarna nog 15 minuten rustig verder garen aan de zijkant van het rooster.
    Laat de côte à l'os nog 5 minuten rusten onder zilverpapier.
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 26 mei 2021 07:51
    quote:

    simidoc schreef op 26 mei 2021 06:32:


    [...]
    Zal ik het anders formuleren.
    Je koopt een cote a los bij de kwaliteitsslager en die gooi je vervolgens op de BBQ.

    Côte à l'os op de bbq

    Zorg dat de kolen goed op temperatuur zijn voordat je de côte à l'os op de bbq legt.
    Schroei het vlees aan beide zijden dicht en laat het daarna nog 15 minuten rustig verder garen aan de zijkant van het rooster.
    Laat de côte à l'os nog 5 minuten rusten onder zilverpapier.


    Klinkt erg kankerverwekkend.
28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links