Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Energieopbrengst zonnepanelen in 2020 flink hoger dan verwacht

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
 1. EuroFool 7 januari 2021 12:57
  quote:

  Sprechhund schreef op 7 januari 2021 12:50:


  5% in totaal. En dan is dat ook nog de piekopbrengst op het moment dat energie maar weinig nodig is en er zelfs betaald moest worden om het aan het net terug te leveren.
  Dat plus feit dat je steeds minder terugkrijgt. Wachten is dus op echt betaalbare accu's zodat je ook zonloos er profijt van hebt.
 2. Bunder 17 april 2021 20:06
  Volgens mij worden de zonnepanelen steeds beter en rendabeler. De kosten zijn lager en iedereen die een bedrijf heeft gaat ze nu aanbieden. Daarnaast zie ik ook steeds meer gasloos bouwen, dat is net zoiets. Wat echt nu nog veel kost, maar in de toekomst goedkoper zal worden. Je huis op alleen zonne-energie en geen gas.
  Ook omdat je dan de warmte uit de bodem haalt, zoals geohita.nl/bodemwarmte/ doet, op die manier heb je minder energie nodig, minder zonnepanelen en meer warmte en dus energie uit andere bronnen. Ik verwacht van gasloos bouwen echt veel komende jaren. 2050 , Nederland van het gas af toch? Kan zomaar eens, de ideeën zijn er genoeg!
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare