Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Aegon doet wat het al jaren had moeten doen'

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 FORT1944 10 december 2020 10:01
  Het is geen geheim , er is nooit geluisterd naar de kleine aandeelhouders door de vorige CEO , nu blijkt er een nieuwe frisse wind te waaien .

  Het verminderen van het aantal aandelen in omloop of een negatieve aandelensplit ZOU HET AANDEEL OOK AANTREKKELIJKER MAKEN VOOR VEEL FONDSEN DIE NU STATUTAIR NIET IN PENNY AANDELEN MOGEN BELEGGEN en daarom zelfs het aandeel niet meer opvolgen .
 2. hovenier 10 december 2020 12:25
  Wie was ook al weer de grootste kralenrijger bij Aegon ruim 20 jaar geleden, die overladen werd met gigantische bonussen en optiepakketten. Het kon niet op met de overnames, niet zo zeer in het belang van Aegon, maar in het belang van de eigen beloningen, die de overnames destijds op leverden. Die vent met die grote zeiksnor, Kees Storm was ruim 9 jaar CEO Als men nu terug kijkt hoe buitensporig de top beloond werd en wat het Aegon uiteindelijk opgeleverd heeft, ongelooflijk!
 3. Terechter 11 december 2020 14:48
  Zelf heb ik Aegon bijgekocht vanochtend op €2,97. Voor de langere termijn heb ik vertrouwen in het aandeel vanwege Lard Friese. Iemand die tot nu toe bewezen heeft waarde te kunnen toevoegen aan een bedrijf. Het dividend is ook voorlopig mooi meegenomen. Op dit soort niveaus vind ik het een echte aanrader.
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links