Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Toezicht op betalingsverwerker Wirecard was gebrekkig

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 MOEdig Voorwaarts 3 november 2020 10:23
  Wat een buitengewoon verrassende conclusie!

  Toch hebben ze maar mooi opname in de DAX bij elkaar weten te fantaseren, dat pakt niemand ze meer af!

  Dat laatste geldt waarschijnlijk ook voor de miljoenen die ze ongetwijfeld uitermate vakkundig hebben weggesluisd ;-)
 2. [verwijderd] 3 november 2020 12:57
  Misschien dat ze dan nu inderdaad preventief moeten gaan kijken hoe het zit met het toezicht op alle andere fondsen.

  Dat Adyen boekhoudkundige aanpassingen maakt neemt iedereen makkelijk voor lief omdat het in het voordeel was van iedereen, maar een schoonheidsprijs verdiende dat ook niet.

  Fastned doet op het oog niks mis, er zijn gewoon genoeg zieltjes die er in trappen en misschien komt het wonder boven wonder ook wel goed maar de fundamenten zijn er echt niet getuige ook dat de IPO helemaal niet door ging maar er via de achterdeur toch werd begonnen met een notering die dan nu weer gebruikt kan worden als uithangbord om weer meer geld aan te trekken, al is het maar om alle rente van te betalen op alle eerdere leningen.

  Maar zo zijn er genoeg aandelen, ook grotere waar hele dikke vraagtekens zitten, maar als de vragen nooit gesteld worden terwijl diegene die verantwoordelijk is ook antwoord moet geven en aan een leugendetector vast zit om ook te controleren of hij/zij ook de waarheid spreekt dan weet je het toch nooit.

  En als er al een keer iets aangepakt wordt dan kunnen deze bestuurders vervolging afkopen op kosten van de aandeelhouder, heerlijk toch.

  Simpele pure zakelijke vragen binnen de range van behoorlijk bestuur alleen natuurlijk en ik denk dat je heel veel personen die in een bestuur zitten en in de RvC kan afschrijven omdat er zeer regelmatig in het eigen belang wordt gehandeld en niet in belang van bedrijf en alle stakeholders.

  Maarja, dat is natuurlijk ook een utopie, het zelfde als dat politici altijd het beste zouden moeten doen voor het land en niet alleen maar doen wat goed is voor het eigen stoeltje.

  Dan zou de oppositie ook een keer niet overal chronisch tegen zijn en een breder draagvlak voor beleid en ook een breder draagvlak vanuit de bevolking voor de politiek.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links