Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Spaanse overname voor verfreus AkzoNobel

Spaanse overname voor verfreus AkzoNobel

AMSTERDAM (AFN) - Verfconcern AkzoNobel koopt de decoratieve verfactiviteiten van het Spaanse Industrias Titan. Financiële details over de deal zijn niet naar buiten gebracht.

Titan, ook in Portugal actief, is op het gebied van decoratieve verven een van de bekendste merken van Spanje. "De Spaanse markt heeft een sterk groeipotentieel en dit is een uitstekende gelegenheid voor ons om onze positie in de regio te versterken", zegt AkzoNobel-topman Thierry Vanlancker.

De transactie is nog onder voorbehoud van goedkeuring door toezichthouders. AkzoNobel denkt dat de overname komend jaar, aan het eind van het eerste kwartaal, afgerond zal zijn.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Akzo Nobel

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Frommel 19 oktober 2020 16:11
    Een logische koop die aansluit bij de bestaande kanalen in spanje en portugal. Deze niche markt is gezien de markt aantrekkelijk om extra volume te genereren. Hiernaast kan Akzo ook zijn andere producten via het bestaande kanaal van deze acquisitie gebruiken om bestaande producten te slijten
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Akzo Nobel 102,650 14 mei
+1,000
+0,98%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare