Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Kaartenmaker AND verandert naam in GeoJunxion

CAPELLE AAN DEN IJSSEL (AFN) - Kaartenmaker AND International Publishers verandert de handelsnaam in GeoJunxion. Met de naamsverandering zet het bedrijf in op "nieuwe en duurzame inkomsten uit digitale kaarten voor de wereld van 5G en het Internet of Things (IoT)", aldus topman Thierry Jaccoud.

Met de naamsverandering komt ook nieuwe dienstverlening in de vorm van onderzoek naar en verzameling van data over Europese ferries, die navigatie in Europa moet verbeteren. Het bedrijf is deze dienst gestart voor een "wereldwijd technologiebedrijf". Het is niet bekend welk bedrijf, dat mag de kaartenmaker niet bekendmaken.

Op termijn wil het bedrijf de merknaam volledig gaan hanteren. Dat moet nog voorgelegd worden aan de aandeelhouders. Die vergadering is nog niet gepland, maar zal later dit jaar plaatsvinden.

GeoJunxion verwijst naar de huidige activiteiten van het bedrijf, namelijk geografische, lokale informatie toevoegen als extra laag aan navigatie. Denk daarbij aan informatie over milieuzones en de bewegingen van mensen in een bepaald gebied.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
GEOJUNXION

Gerelateerd

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 15 oktober 2020 12:59
  AND is 1 van de aandelen op mijn zwarte lijst.

  Wat ze ook weer voor mooie dingen vertellen en wat de koers ook doet, met een grote boog omheen.

  Als ik aan AND denk dat denk ik aan de vele mooie verwachtingen scheppen en dan op de proppen komen met teleurstellingen en creatief boekhouden waarop dan ineens weer afgeschreven moet worden.

  Namen mogen nooit bekend worden gemaakt van klanten waarvan je je moet afvragen of ze daadwerkelijk wel bestaan.

  De naam veranderen meer om van de smet van de oude af te komen en weer nieuwe beleggertjes te trekken die toch weer die aandelen kopen of convertibles aflsuiten tegen leuke rentes.

  Totaal aantal FTE's is nog maar 15 of misschien inmiddels nog minder maar het bestuur en de RVC bij elkaar zijn wel 5 personen.
  Alleen al de personeelskosten ondanks het zeer lage aantal aan personeel zijn al veel meer dan dat het bedrijf aan omzet draait.

  Hebben executie weer een jaar uitgesteld door weer iemand gevonden te hebben die een convertible wil doen tegen 9% en evt conversie op 1.85, maar gezien hoe de toko draait is er begin volgend jaar weer meer geld nodig en er is geen geld om af te lossen.

  Verschrikkelijk management.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

GEOJUNXION

1,185 15:05
-0,065 -5,20%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links