Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Moody's bevestigt kredietoordeel Wereldhave

FRANKFURT (AFN) - Kredietbeoordelaar Moody's heeft de rating van winkelvastgoedfonds Wereldhave bevestigt op B1. De prognose voor de onderneming is op negatief gesteld, wat kan duiden op een verlaging van de rating in de toekomst. Zo'n eventuele verlaging is minder dreigend dan eerder toen Moody's aangaf het kredietoordeel voor Wereldhave onder de loep te nemen.

Dat dat oordeel niet verlaagd werd heeft volgens Moody's te maken met nieuwe afspraken over kredietfaciliteiten ter waarde van 130 miljoen euro. Daarmee is de ergste druk op de financieringsbehoefte weggenomen, maar de kredietbeoordelaar meent nog altijd dat de liquiditeit krap is. Om de prognose positiever te krijgen moet Wereldhave zijn plannen uitvoeren om verdere liquiditeit veilig te stellen, zoals door de aangekondigde verkoop van zijn Franse bezittingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Wereldhave

Gerelateerd

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 real123 17 september 2020 15:11
  quote:

  Beursplein 5 schreef op 17 september 2020 07:30:


  URW is wel INVESTMENT GRADE, met een A-rating, heeft een lagere LTV, een hoogwaardigere portefeuille en komt tóch met een aandelenemissie.

  De Franse winkelcentra van Wereldhave gaan uiteraard veel minder opbrengen dan verwacht. Daarna volgt een claimemissie.  Wie wilt er nog wereldhave aandelen bijkopen is dood gewicht in je portefeuille
6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Wereldhave 14,490 15:42
+0,090
+0,63%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare