Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wereldhave biedt twee nieuwe pakketdiensten aan

Wereldhave biedt twee nieuwe pakketdiensten aan

AMSTERDAM (AFN) - Winkelvastgoedfonds Wereldhave gaat twee nieuwe bezorgdiensten aanbieden op de Nederlandse markt. De eerste is een deal met pakketbezorger Parcls om het halen en brengen van pakketjes te vereenvoudigen. De tweede dienst heet "Connect", in samenwerking met Shopforce, en daarmee kunnen consumenten in een keer hun boodschappen laten doen bij lokale winkels.

Connect moet voor de huurders van Wereldhave een extra kanaal bieden om hun waar te verkopen. Consumenten kunnen hun boodschappen bij verschillende lokale winkels bestellen en vervolgens in een keer ophalen of laten bezorgen. Het platform wordt als eerst uitgerold in winkelcentra in Arnhem en Maassluis.

De samenwerking met Parcls maakt het voor klanten mogelijk om op een plek pakketjes van verschillende pakketbezorgers te halen en te brengen. Het concept heet "The Point" en wordt in november in Nieuwegein geïntroduceerd. Volgens Wereldhave is het in België al een succes.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Wereldhave

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Wereldhave 14,410 15:34
+0,010
+0,07%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare