Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Morgan Stanley verlaagt advies op B&S Group

Morgan Stanley verlaagt advies op B&S Group

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Analisten van Morgan Stanley hebben hun beleggingsadvies op distributeur en groothandel B&S Group verlaagd. De wijziging maakt onderdeel uit van bredere aanpassingen van beleggingsadviezen in de zakelijke dienstverlening door de bank, mede vanwege oplopende kosten in de sector.

B&S Group kent op de beurs een uitstekende beursweek met een winst van meer dan 30 procent. De distributeur en groothandel zei bij de bekendmaking van de halfjaarcijfers een herstel van de markt in de tweede jaarhelft te voorzien, na een slechte eerste zes maanden als gevolg van de coronacrisis.

Volgens Morgan Stanley is de verbetering van de outlook in de tweede jaarhelft marginaal. Deze zit volgens de kenners ook al in de waardering van het aandeel. Het advies B&S ging omlaag naar underweight van equalweight. Morgan Stanley hanteert daarbij een koersdoel van 6,60 euro. B&S sloot woensdag op 6,85 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
B&S Group SA
Morgan Stanley

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. Luneven88 27 augustus 2020 09:23
    Haha die 'experts' bij Morgan Stanley... Was weer te verwachten na een grote koerssprong proberen ze het aandeel weer omlaag te krijgen met verlaagde adviezen. Als dadelijk de koers weer wat lager is stappen ze weer in en prijzen ze weer aan.

    Volgens deze zogenaamde experts... 'Volgens Morgan Stanley is de verbetering van de outlook in de tweede jaarhelft marginaal'. Scheelt dat de experts er in q2 ook al naast zaten...
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links