Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Redelijk resultaat Wereldhave, maar pittige outlook'

'Redelijk resultaat Wereldhave, maar pittige outlook'

AMSTERDAM (AFN) - Winkelvastgoedfonds Wereldhave heeft redelijke resultaten overlegd, maar die worden overschaduwd door verliezen in waarde van het vastgoed. Dat zeggen analisten van Bank Degroof Petercam in een reactie op de halfjaarcijfers van het fonds.

De vastgoedportefeuille liet zien weerstand te hebben en ook was de winstverwachting van Wereldhave boven verwachting van de marktvorsers. Desondanks zitten er nog flink wat ongerealiseerde verliezen in de portefeuille, met name in Frankrijk en Nederland. Bovendien is de outlook van Wereldhave afhankelijk van hoe snel het fonds Franse bezittingen kan afstoten en hoe snel de nieuwe strategie kan worden doorgevoerd en die zijn vruchten af kan werpen.

Het aandeel Wereldhave was dinsdag rond 13.00 uur de grootste stijger bij de kleine beursfondsen in Amsterdam met een winst van 8,1 procent. Daarmee was het aandeel 8,26 euro waard.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Wereldhave

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Wereldhave 14,260 13:25
+0,120
+0,85%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare