Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Beurswaarde Douwe Egberts meer dan 20 miljard euro'

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. Freakertje 20 mei 2020 21:48
  Ga er dan ook op in waarom je dat vindt, want zo hebben we ook niks aan jouw mening dat je dit aandeel niet wilt hebben. Beursgangen vind ik altijd interessant, ik ben alleen wel op mijn hoede als ik lees dat partijen hun aandeel te gelde willen maken. En het moet helder zijn wat ze met de toko hebben uitgevroten. Hebben ze aan waardecreatie gedaan of zijn ze als een sprinkhaan tekeer gegaan zoals bij de V&D, Hema, etc. etc.
 2. [verwijderd] 20 mei 2020 22:16
  Mooi promo bericht.

  Mikken op 20.... wat veel....
  Ow een bank zegt zelfs 34....
  Misschien is 20 dan wel interessant.

  En zo gaat de waarde omhoog.

  Inderdaad zeker niet alleen naar de laatste cijfers kijken want de toko is natuurlijk op zijn optimaalst gezet en alle ratios goed bekijken want als de zittende willen verkopen en gezien dit een bedrijf is wat al compleet volwassen is heerst natuurlijk de vraag, waarom zouden zij ons een kadootje willen geven....
 3. Henk30 20 mei 2020 23:38
  Omdat nederland nogal eenzijdig anglo US/UK gefixeerd is voor de zekerheid de informatie dat een goede eerste indruk over de holding en firmas waarover het gaat op de duitse wikipedia te vinden is, op de.wikipedia.org/wiki/JAB_Holding. De duitse Reinmans van de JAB Holding zijn met hun van de van Klaus Jacobs overgenomen Kaffieaktiviteiten,JDE en luxe produkten en ook chemia (Calgon) schijnbaar goed voor zo'n 35 miljard. Ook niet oninteressant te weten dat ze de voorsprong in de 50er oorspronkelijk vanwege de goed foute ouders van ze hadden.
  Uit dit - beperkte - overzicht blijkt dat met de vele overnames, koop en verkopen, en fusies een lange traditie vortgezet werd, warbij natuurlijk iedere keer weer opnieuw, zowel bij de handel naar de bemiddelaars, als ook naar de oud en nieuw eigenaars veel geld uit de firma gestroomd is.
  Veel intrinsieke waarde uit eigen groei, wat das de eigenlijke waarde van een bedrijf vormt, is zo afgevloeid. Mijn vrees is dat dit zo blijft.
 4. AEX900 27 mei 2020 10:22
  Nu blijkt weer dat de kleine aandeelhouder, net als bij Adyen, bij de IPO niet mag meedoen.
  De Ultra Kapitalisten, zoals Soros & Co., het recht krijgen goedkoop deel te nemen.
  Jakobs, hebben we vergeten hoe de kleine aandeelhouders zijn behandeld bij het van de beurs halen van Douwe Egberts? Iedere keer de Datum vooruitschuiven, geen dividend en dus zo laat mogelijk betalen.
  Tevens lijkt het erop dat we weer een zak vol schulden aangeboden krijgen.
  Boykotten die handel!!!!!!
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links