Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Online broker DEGIRO verwelkomt meer klanten

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Dag Trader 6 april 2020 08:45
  Het is te merken, de systemen kunnen het niet aan, orderboek laat vertraagde data zien, bied/laat kloppen niet, vaak kan je ook 15h30 geen orders plaatsen in de US omdat het systeem nog naar data van de dag ervoor lijkt, er is nog veel werk aan de winkel.... Oh, en die wachtrij kan er niet zijn, want ze reageren helemaal niet...
 2. tinybolus 6 april 2020 09:04
  Inderdaad er wordt NIET gereageerd. Wat ook gebeurt, is dat posities ineens onhandelbaar worden. Vooral in de US, opeens delisted, paar weken later verschijnt het aandeel ineens weer op andere beurs genoteerd, zonder enige informatie hieromtrent.

  Drama, ga maar weer terug naar Binck voor handel in normale aandelen....
 3. Terechter 6 april 2020 09:21
  Een waarschuwing voor DeGiro is wel op zijn plaats voor de nieuwe beleggers. DeGiro heeft een hele slechte klantenservice en hun systeem werkt van geen kanten. Het is niet mogelijk gewoon orders door te geven als het druk is. Dit probleem speelt al weken. Wil je toch je orders direct aan hen doorgeven, dan laten ze je extra betalen. Als er problemen ontstaan of ze maken een fout, dan reageren ze niet. Vergeleken met andere brokers, ben je bij DeGiro uiteindelijk heel duur uit vanwege allerlei verborgen kosten.
  Mijn advies: Kies niet voor DeGiro, want de problemen stapelen zich daar op en dat werkt zeer nadelig uit voor de klanten.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

BINCKBANK N.V.

6,350 sep '19
0,000 0,00%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links