Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Haank nieuwe commissaris bij TomTom

EINDHOVEN (AFN) - De aandeelhouders van TomTom zijn akkoord met de benoeming van Derk Haank tot commissaris. Op een buitengewone aandeelhoudersvergadering kreeg zijn voordracht groen licht van een ruime meerderheid van de stemmen.

De navigatiedienstverlener had in juli aangekondigd Haank te willen benoemen tot lid van de raad van commissarissen. Het is de bedoeling dat hij uiteindelijk Peter Wakkie opvolgt als voorzitter van het toezichthoudende orgaan. Wakkies termijn eindigt bij de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering in 2019.

Haank heeft dertig jaar ervaring in de academische uitgeverijsector, waarvan bijna de helft bij SpringerNature tot zijn pensionering in 2017. Ook was hij topman bij Elsevier Science en bestuurder bij Reed Elsevier. Sinds 2009 is hij commissaris bij KPN en sinds 2014 is hij daar vicevoorzitter.

TomTom opent vrijdag officieel zijn nieuwe kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven, zo werd ook bekend. Daarmee heeft het bedrijf extra ruimte om te groeien met vijftig werknemers.

Het bedrijf is al aanwezig op de campus met kantoren en 250 werknemers. De opening van het nieuwe kantoor wordt gedaan door topman Harold Goddijn en de burgemeester van Eindhoven, John Jorritsma. Volgens de onderneming is de High Tech Campus de perfecte locatie om de groei die het ziet in de automotive-sector te ondersteunen en nieuw talent aan te trekken.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TomTom

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

TomTom 6,925 02 aug
-0,155
-2,19%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links