Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Johnson & Johnson verhoogt verwachtingen

NEW BRUNSWICK (AFN/BLOOMBERG) - De Amerikaanse farmaceut Johnson & Johnson (J&J) heeft zijn winstverwachting voor dit jaar voor de derde keer verhoogd. Dat deed het concern dinsdag bij de presentatie van de derdekwartaalcijfers.

J&J rekent nu op een winst per aandeel in een bandbreedte van 5,92 tot 5,97 dollar. De verwachting stond eerder nog tussen de 5,85 tot 5,92 dollar per aandeel. In het derde kwartaal werd een winst per aandeel geboekt van 1,66 dollar per aandeel, van 1,04 dollar per aandeel een jaar geleden.

De nettowinst bedroeg circa 4,7 miljard dollar, tegen 3 miljard dollar een jaar eerder. Het resultaat werd in het derde kwartaal onder meer gestuwd door een eenmalige bate uit de verkoop van een onderdeel.

De onderneming behaalde in het afgelopen kwartaal een omzet van 18,5 miljard dollar. Dat was vorig jaar in dezelfde periode nog 17,6 miljard dollar. J&J zag de baten uit het medicijn Olysio tegen hepatitis C flink toenemen, maar ook kankermedicijn Zytiga en bloedverdunner Xarelto gingen grif over de toonbank.

Lees over dit aandeel ook

  1. Johnson & Johnson vraagt opnieuw faillissement aan voor talkpoedertak
  2. Farmaceut Johnson & Johnson verrast niet

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Johnson & Johnson kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. Francesco_1 14 oktober 2014 17:47
    Volgens de recent door de US overheid gepubliceerde statistieken, als onderdeel van de Affordable Care Act provision, heeft de farmaceutische industrie in ca. 5 maanden in 2013 in de US maar liefst US$ 3,5 miljard uitgegeven aan artsen.... Daarvan weliswaar ca. US$ 200 miljoen aan vergoeding voor consultancy en wining & dining, maar de rest????
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.