Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

New Sources wil bestuursstructuur veranderen

NOORDWIJK (AFN) - New Sources Energy is van plan de bestuursstructuur te veranderen in een zogeheten 'one tier board', die bestaat uit uitvoerende en niet-uitvoerende bestuurders. De lege beurshuls, die voor ruim 80 procent in handen is van Quattro Capital, belegt hiervoor op 15 november een buitengewone aandeelhoudersvergadering.

New Sources wil daarbij ook drie nieuwe bestuursleden benoemen. Guido Schlösser, voormalig bestuurder van onder meer graanhandelsbedrijf Nidera en kantoormeubelspecialist Samas, wordt voorgedragen als financieel directeur. Energiedeskundige Evert Vlaswinkel moet operationeel directeur worden, terwijl Johan Kleyn, partner van advocatenkantoor Allen & Overy, wordt voorgesteld als niet-uitvoerend bestuurslid.

Quattro Capital wil bij New Sources Energy, het voormalige Management Share, activiteiten inbrengen die samenhangen met de ontwikkeling en productie van duurzame energie. Door de onzekere economische omstandigheden is echter besloten dat dit niet op korte termijn zal gebeuren.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
New Sources Energy kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.