Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

PostNL Juni 2019 - We hebben iets voor je

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5.297 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 261 262 263 264 265 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
tmaster
0
Dit interview 'in de boardroom' zal staan en vallen met de interviewer.
Er zullen zeer kritische vragen gesteld worden (terecht!) maar als een policus, ben ik bang dat Mevrouw Herna weer zeer tactisch de antwoorden zal ontwijken.
Ze zal vast voorbereidende antwoorden hebben van wat gaat u doen tegen de lage aandelen stand? En dan krijg je vast een antwoord dat ze bezig zijn met kosten besparing en dat over 2 jaar het dividend weer terug komt en bla bla bla. Ik hoop echt van ganseharte dat de interviewer hier geen genoegen mee neemt! Zorg ervoor dat ze echt antwoord geeft op vragen en zorg dat ze niet weg komt met standaard prietpraat, mooiweer praat of tactische ontwijkende anwoorden.
Beursspeculant
0
Laten we alle vragen onder dat artikel zetten en posts aanbevelen of zoiets, misschien kijkt er iemand naar

www.iex.nl/Column/480479/PostNL-stel-...

Ik ga mijn vragen sowieso via het webinar invoeren
wins
0
Waarom is PostNL onbelegbaar verklaard, zie tevens de koers implosie van PostNL, dit is beursonwaardig
manuss
0
PostNL: stel uw vragen aan Verhagen

3 jun 2019

PostNL: stel uw vragen aan Verhagen
Herna Verhagen, CEO PostNL, is op 11 juni om 20.00 uur de hoofdgast van het webinar ‘In de Boardroom’. U kunt de uitzending live volgen, maar ook zelf meedoen.

Als u zelf eens wilt vragen aan Herna Verhagen hoe ze denkt over de recente koerscrash van PostNL: hier is uw kans. Op 11 juni a.s. is de CEO van PostNL te gast in het live-webinar ‘In de Boardroom’ van Euronext. IEX’ Nico Inberg zal samen met presentator Jim Tehupuring het wel en wee van PostNL bespreken met Verhagen, maar kijkers naar het webinar kunnen actief deelnemen aan polls en ook direct vragen stellen aan de CEO.

Het aandeel PostNL ligt, op zijn zachtst gezegd, niet heel lekker en PostNL kijkt aan tegen een structureel afkalvende markt voor brievenpost. Overname van Sandd en omzet- en winstgroei bij de pakjes moeten verlichting brengen.

Eerder al gaf PostNL-CFO Pim Berendsen in een interview met IEX tekst en uitleg over de strategie van PostNL en op 11 juni zal CEO Verhagen zelf ingaan op de jongste ontwikkelingen rondom het bedrijf en de koers van het aandeel.

In 60 minuten komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

Belangrijke ontwikkelingen in de pakkettenmarkt;
Volumegroei, winstgevendheid en vrije kasstroom;
Overname Sandd;
Het aandeel onder de loep: waardering, kansen en bedreigingen.
U kunt zich via deze link inschrijven voor het webinar (gratis). Of op de onderstaande button klikken.

www.iex.nl/Column/480479/PostNL-stel-...
gpjf
0
Wanneer denkt zij dat Post.nl de koers van € 5,85 zal behalen , ze mag er een paar maanden naast zitten. Het hoeft voor mij ook niet meer op eigen kracht. Indien ze het antwoord niet kan geven, dan de vraag wanneer ze haar positie ter beschikking stelt. Echt zelden zo’n waardeloos managent gezien die haar aandeelhouders compleet heeft laten vallen.
Gaston Lagaffe
0
quote:

Beursspeculant schreef op 3 jun 2019 om 19:26:


Laten we alle vragen onder dat artikel zetten en posts aanbevelen of zoiets, misschien kijkt er iemand naar

www.iex.nl/Column/480479/PostNL-stel-...

Ik ga mijn vragen sowieso via het webinar invoeren
Goed gevonden ! Door je vraag onder het artikel (dus niet hier) te zetten krijg je een opsomming en door AB's te geven kan je zien wat iedereen een goede vraag vind. Op deze manier wordt het voor Nico Inberg (en Jim Tehupuring) gemakkelijk te zien wat er leeft. Kleine moeite voor iedereen, moet kunnen !
Toekomstbeeld
0
quote:

DeepSpaceHorizon schreef op 3 jun 2019 om 17:21:


Opbrengst TNT express was 507 + 643 miljoen = 1,15 Miljard euro...
Huidige beurswaarde PostNL = 762 miljoen euro.

We mogen hopen op een activistische aandeelhouder die Herna uit het zadel wipt.

Een Akzootje...

Hoe lager de aandelenkoers hoe groter de druk uiteindelijk op dit management om op te rotten. Helaas gaan ze ws niet vrijwillig.????? Zoveel dacht 643 mln in totaal
Beursspeculant
0
quote:

Gaston Lagaffe schreef op 3 jun 2019 om 20:30:


[...]Goed gevonden ! Door je vraag onder het artikel (dus niet hier) te zetten krijg je een opsomming en door AB's te geven kan je zien wat iedereen een goede vraag vind. Op deze manier wordt het voor Nico Inberg (en Jim Tehupuring) gemakkelijk te zien wat er leeft. Kleine moeite voor iedereen, moet kunnen !


Ik hoop dat het werkt en dat iedereen zijn/naar frustraties aan de kant kan zetten. Dit is onze kans om die Herna eens vragen te stellen zonder een standaard mailtje van IR terug te krijgen
pietje-2005
0
Ze mag helemaal niets tastbaars zeggen !
Alleen maar grote kluiten om in het riet gestuurd te worden.
Wolfie67
0
Dat is idd zinvol, mag best ongenoegen uitten , maar gefundeerd en laten we zorgen dat Verhagen onze belangen echt gaat behartigen
Beursspeculant
0
quote:

Koos-2018 schreef op 3 jun 2019 om 21:18:


Nog even is PostNL te koop onder €1


Dus u denkt dat postnl minder dan 485 miljoen waard is. Kunt u dat eens motiveren voor ons?
manuss
0
quote:

Beursspeculant schreef op 3 jun 2019 om 21:23:


[...]

Dus u denkt dat postnl minder dan 485 miljoen waard is. Kunt u dat eens motiveren voor ons?
Haha daar komt echt geen antwoord op.
Beursspeculant
0
quote:

manuss schreef op 3 jun 2019 om 21:28:


[...]Haha daar komt echt geen antwoord op.


;=) niet zo negatief manuss.

Dit jaar contant bedrijfsresultaat van 170 miljoen tot 200 miljoen euro en naar verwachting genormaliseerde EBIT van 155 tot 185 miljoen euro. www.deaandeelhouder.nl/nieuws/2019/05...

Daar kan dus best goed mogelijk een waarde van minder dan 485 miljoen voor postnl uitrollen

;=) Ik kijk uit naar uw motivatie Koos-2018
Hansbeleg
0
Ik ben bang dat Herna er weer geharnast ingaat. Elk antwoord zal ons bekend gaan voorkomen en identiek zijn aan wat de analisten en vragenstellers op de AVA en CMD al gehoord hebben. "Wij hebben veel vertrouwen in ons eigen kunnen en de grootaandeelhouders staan achter ons", die plaat zal gedraaid worden. Helaas heeft hun zelfvertrouwen alleen maar waarde vernietigd.

De stakeholders die tellen zijn: de werknemers incl MT, de klanten en de opdrachtgevers. De aandeelhouder doet al niet meer mee, die is als eerste geofferd. Alleen door aan te geven open te staan voor verkoop al dan niet gesplitst zou er nog verborgen waarde concreet gemaakt kunnen worden. Maar dat gaat deze RvC en RvB niet vrijwillig doen.

Wat me verder hopeloss irriteert is het mantra: "We gaan graag in dialoog met de aandeelhouder". Ik zie een MT dat de oren sluit voor elk argument om het dividend niet zo rigoreus terug te zetten naar nul en lekker doorgaat op de door hen gekozen weg. Net zoals bij het bod van bpost, hoezo dialoog ik zie sinds 2016 alleen maar een monoloog vol niet uitgekomen sprookjes en men leert er werkelijk niets van. Bij elk groot besluit, ook nu met Sandd en het dividend en de herbenoeming van Herna, staat de aandeelhouder buitenspel en machteloos aan de kant. Het is slikken en stikken, monoloog ipv dialoog.

Nee 11 juni wordt een herhaling van zetten en je mag al blij zijn als de koers daarna niet meteen weer onderuit gast zoals na elk PostNL praatje. Een autistische club is het geworden, navelstaarders.
Lector
0
quote:

Beursspeculant schreef op 3 jun 2019 om 21:23:


[...]

Dus u denkt dat postnl minder dan 485 miljoen waard is. Kunt u dat eens motiveren voor ons?


Waarom zou dat niet kunnen dan ? Ik zei enige tijd geleden dat de koers naar € 1,50 zou gaan en die koers kan morgen al gehaald worden. Nog twee keer slecht nieuws eroverheen en je staat zomaar op € 1,00 hoor, ook zonder onderbouwde motivatie.
Hansbeleg
0
gpjf
0
Verhagen bedondert de particuliere belegger waar hij of zij bij staat. Ga er maar rustig vanuit dat er niets maar ook helemaal niets zinvols gezegd wordt. Het wordt een praatje voor de bühne maar het zet totaal geen zoden aan de dijk. Sterker nog, ik ben juist bang dat haar nietszeggend praatje, het wantrouwen alleen nog maar verder versterkt. Ze heeft het niet en ze krijgt het ook niet. Het feit dat zij nu commissaris wordt bij de Ing vind ik ongelooflijk en mijn vertrouwen in deze bank verder doen afnemen. Laten we hopen dat ze snel haar biezen pakt.
5.297 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 261 262 263 264 265 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

PostNL Koninklijke Meer »

Koers 1,940   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 1,914   Volume 3.824.086
Hoog 1,947   Gem. Volume 5.713.224
16-sep-19 17:35
label premium

PostNL: Geen fiat voor overname Sandd

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium