Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Dividendbelasting

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
616 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 27 28 29 30 31 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
jonas
1

Welnee Fred de dreamer

Groen kan zo weg worden weggezet in de campagne met wat doorvragen over de zin van zaken zoals Nederland van het gas af en over de rekening.

VPB verlaging zal MKB tevreden stellen en bevolking is voor hard immigratiebeleid.

Daarbij bevolking is voor referenda en dat betekent halvering minimaal van EU-zeikers D'66 die als de dood zijn voor elke volksstem.

PvdA zit nog steeds Allochtonen te koetelen die inmiddels bij andere buitenland gevoede Islam partijen zitten dus dat wordt ook al niets.


En die Marijnissen lult maar lekker als kip zonder kop over actie. Enig verstand niet vereist. En ook al zo doorzichtig. Lekker afgeven op de grote bedrijven en ze wegjagen. Waar is de betaalbare economische visie van de SP?


Groet Jonas
izdp
0
quote:

jonas schreef op 4 sep 2018 om 15:43:IZDP foutje ING en ach dat kan gebeuren met al die belastingen en ingewikkelde regeltjes. De wereld bestaat nu eenmaal uit een soort ever loving flower power hippies.

Voorts i.p.v. jouw rampen toeristische avonturen hier een constructief voorstel voor de heer Rutte.

Geef die linkse kliek maar gelijk met hun dividendobsessie. Maar doe dan gelijk.

1. Vennootschapsbelasting naar zeg 10 %

2. Absolute limiet op immigratie van zeg tot 5000 en voer terugkeerbeleid ook uit.

Kijk dat is constructief meedenken miss zeur IZDP!

Groet, Jonas


Lol, dit dus ook al links?
Je bent echt de weg kwijt nu je linkerhand in je rechter broekzak zit ouwe stalinist.
Nee, ik kan enkel dromen over zo'n enorme grote linkse meerderheid die jij nu voorspiegelt.

Maar ok, van tafel en die 2 miljard komt vast en zeker veeeeel beter terecht.
jonas
1

Ouwe tante IZDP lees eens goed. Die laatste voorstellen zijn nu niet bepaald links oude stijl.

Trouwens wat stelt links nu voor? Wat zeuren over transgender en gescheiden wc? Wat achterwaartse Moslims koetelen? Actie voor asielzoekers die de zaak bedonderen? Metoo?

Steun aan krakende uitgeprocudeerde zgn asielzoekers? Giften aan de corrupte Palestijnen? Flatjes cadeau voor politici buiten de boeken houden? Afschaffen referenda? Als hondje achter EU aanlopen? Voor voortdurende oneindige uitbreiding EU?

Mens loop niet te teuten en verdiep je eens in zaken!


Groet, Jonas

PS Aangaande beperking immigratie was ouwe Drees (bewondering voor deze man) een voorstander, maar die is dan ook later uit die PvdA gestapt
izdp
0
Leuk om te lezen wat jij allemaal aan de kapstok van deze maatregel hangt.

Verkneukelen aan de val van dit kabinet?
objectief
0
quote:

jonas schreef op 4 sep 2018 om 17:29:
Trouwens wat stelt links nu voor? Wat zeuren over transgender en gescheiden wc? Wat achterwaartse Moslims koetelen? Actie voor asielzoekers die de zaak bedonderen? Metoo?Voor de boel bedonderen met je bij de conservatieve VVD zijn...de een na de ander is corrupt...wees maar trots op je clubje...ook nog enkele die een seksuele afwijking hebben.
Señor Acero
1
quote:

fred12345 schreef op 4 sep 2018 om 16:32:


[...]

Ja, maar VOORAL De Telegraaf....elke dag komen ze met een artikel van een belangenpartij die TEGEN is...Rutte wordt in de rug gepakt door eigen support.

Van mij mag het doorgaan....de oppositiepartijen zijn nog nooit zo gemakkelijk aan
nieuwe stemmers gekomen en Groen wordt onmisbaar in de regering.


Een tien voor je onzinconclusie.
knap , dat je dat zo vaak lukt
objectief
0
quote:

Señor Acero schreef op 4 sep 2018 om 17:56:


[...]

Een tien voor je onzinconclusie.
knap , dat je dat zo vaak lukt


Ja, een Spaanse Don Quichotte is geen echte concurrent.
ffff
0
quote:

ffff schreef op 4 sep 2018 om 16:08:


Whammy,

Wat IK dan weer veel belangrijker vind, is dat je voor de vijfhonderdste keer constateert dat de bankwereld zich uiteindelijk niet veel of nauwelijks iets van regeltjes aantrekt. Geld zoekt geld, geld maakt geld, en geld vindt altijd een uitweg.

Want die schikkingen, dat lezen we uiteindelijk al twintig jaar….Maar d'r verandert in de kern niks.

Soms den ik: Eigenlijk vinden " ze " het wel prettig dat er flink gerotzooid wordt, want dan hebben ze weer een extra bron om leeg te plukken. Het is ook maar een gedacht, maar al die boetes die je ieder jaar ziet: Dat zijn vele miljarden en is op zich ook weer een industrie.

Miljardenfraudes bedrijven….. Overheden geven straffen van miljarden…. Iedereen tevreden! Behalve de aandeelhouder, want die betaalt uiteindelijk de rekening.

Peter
Gistermiddag schreef ik bovenstaande posting. Vandaag in geuren en kleuren overal in de media dat er 300 MILJARD Euro aan boetes is opgelegd aan het bankwezen in geheel Europa en USA. 300 Miljard in 10 jaar tijd, dat is dus 30 MILJARD voor de regeringen per jaar! 30 Miljard EXTRA onttrokken aan het vermogen van de aandeelhouders van die banken, want die banken betalen dat uiteindelijk en de aandeelhouder is de klos.


30 MILJARD per jaar ( gemiddeld) wordt langzamerhand een vaste inkomstenpost voor de Overheden in Europa en USA.En voor mij staat als een vaststaand feit: ONDANKS die 300 MILJARD aan boetes gaan die banken, die bankiers toch gewoon door. Het zit in hun genen: Die boetes zijn een soort bedrijfsrisico , die uiteindelijk door de aandeelhouders betaald wordt. Is dan eigenlijk weer een vorm van nivellering, al is het beroerd dat bankaandelen ook in de portefeuilles van pensioenfondsen zit.....


Maar die onderliggende drang: Poen verdienen met verboden constructies. De Overheden krijgen het nooit ongedaan en zijn al tevreden met de jaarlijkse 30 Miljard te verdelen over Europa en USA...izdp
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
ffff
0
izdp,

JIJ moet echt eens wat betere financiële abonnementen nemen! BANKEN betaalden enkel aan boetes vanaf 2007 tot vandaag meer dan 300 MILJARD aan boetes.

Staat vandaag allemaal te lezen in de betere media, maar als je nooit je keldertje uit je huurkrot komt, tja daar wordt degelijke financiële media niet bezorgd…..


Ben benieuwd of je nog gaat reageren of na DEZE posting eens wat gaat rondsurfen…


Alweer iets van mij opgestoken,

Peter
izdp
0
Haha, en wie hebben de banken na hun crisis weer in het zadel geholpen?
De aandeelhouders?

Enne, niet erg netjes van huurkrot etc.
Ik zeg ook niets van je foeilelijke huis.
objectief
0
quote:

ffff schreef op 5 sep 2018 om 12:29:


izdp,

JIJ moet echt eens wat betere financiële abonnementen nemen! BANKEN betaalden enkel aan boetes vanaf 2007 tot vandaag meer dan 300 MILJARD aan boetes.Knap hoor...een bedrag uit de media vermelden.
whammy
0
quote:

ffff schreef op 5 sep 2018 om 12:15:


[...]
30 MILJARD per jaar ( gemiddeld) wordt langzamerhand een vaste inkomstenpost voor de Overheden in Europa en USA.En voor mij staat als een vaststaand feit: ONDANKS die 300 MILJARD aan boetes gaan die banken, die bankiers toch gewoon door. Het zit in hun genen: Die boetes zijn een soort bedrijfsrisico , die uiteindelijk door de aandeelhouders betaald wordt. Is dan eigenlijk weer een vorm van nivellering, al is het beroerd dat bankaandelen ook in de portefeuilles van pensioenfondsen zit.....


Maar die onderliggende drang: Poen verdienen met verboden constructies. De Overheden krijgen het nooit ongedaan en zijn al tevreden met de jaarlijkse 30 Miljard te verdelen over Europa en USA...


Nu is het bestuur van GS ook niet van onbesproken gedrag maar een boete ontvangen omdat een werknemer van de FED geheime informatie had doorgespeeld naar de jongens van GS. Het financiële bestel is wereldwijd zo rot als een mispel en men deinst nergens voor terug maar dat is van alle tijden dus ik ben het wel met de stelling eens: het genereert extra inkomsten voor de overheden.

De Federal Reserve heeft Goldman Sachs op de vingers getikt voor het ongeoorloofd gebruiken van vertrouwelijke informatie van de koepel van Amerikaanse centrale banken. De Amerikaanse bank moet daarvoor een boete van 36,3 miljoen dollar (32,4 miljoen euro) betalen.
izdp
0
Qua al die abbo's net zoals hier met premium.

Bespaar dat geld en zet dat in.
Moet je eens kijken wat dat oplevert na 40 jaar.

Als je dat nou had gedaan was je nog veel rijker geweest.
Want zeg nou zelf ffff, het heeft je blijkbaar niet geholpen om de zeperds te voorkomen.


ffff
0
izdp.

Zeperds zijn inherent aan beleggen. Ik ken niet een belegger die geen zeperds had, tenzij hij nooit aandelen en/of obligaties kocht.
Nu zeg je zelf vanmiddag dat je waarachtig ook nog in aandelen hebt belegd ook al heb ik dat nooit gelezen.
Wil je nu ook beweren dat daar nooit een zeperd bij zat.?


Zou nog goed kunnen, maar dan had je wel een heel kleine portefeuille. En nam de jaarlijkse VRH daarbij ieder jaar met minimaal 12 procent toe?

Daar geloof ik niks van, want nogmaals, afgezien van je huisjes, las ik nooit iets over aandelen.

Mijn foeilelijk huis was wel bijna 1 miljoen…. Tja, hoe dat van jou eruit moet zien……., maar mijn vrouw en ik zijn er heel gelukkig mee.
izdp
0
VRH? Kijk ik nooit naar.

Eentje ja ooit, maar gewoon voor de gein en puur gokken met liefst 1k :-)
Voor de rest nee, wel uiteraard die weinig opleverden.
Heb ik wel eens meer genoemd: heel goed zien al vroeg en als de echte winst gaat komen dan zo'n verdomde overname.
Dat risico loop je met name met een eigenaar/bestuurder/grootaandelhouder en met grote blokken in vaste handen.
Unit 4 en econosto herinner ik me direct.

Prima met je huis, dus eh doe zo ook niet naar mij toe, want ik woon rijker.
ONN
0
Kunnen jullie niet gewoon 's een positieopbouw/afbouw plaatje posten van je porto of onderdelen daarvan ? Zoals ik ook heb gedaan in de Lazio draad. Simpel toch ? Ben benieuwd wie de eerste is van jullie :)
ffff
1
Izdp,


VRH? Kijk ik nooit naar….. Zo'n antwoord spreekt toch boekdelen… Denk je nu echt dat mensen die zich wel met vermogensbeheer in Nederland bezig houden niet geïnteresseerd zouden zijn in de toename van hun VRH aanslag.

Geef mij van iedere Nederlander zijn laatste vier VRH- aanslagen en ik zal U met 100 procent zekerheid zeggen of hij kan beleggen of niet.


Ik zou eigenlijk wel eens een wedje willen en durven maken over dat " rijker wonen" van jou. De scheidsrechter is een gerespecteerde en bekwame onroerend goed makelaar….

Ik ben er vrijwel zeker van dat.....


Peter
objectief
0
quote:

ffff schreef op 6 sep 2018 om 12:05:VRH? Kijk ik nooit naar….. Zo'n antwoord spreekt toch boekdelen… Denk je nu echt dat mensen die zich wel met vermogensbeheer in Nederland bezig houden niet geïnteresseerd zouden zijn in de toename van hun VRH aanslag.

Geef mij van iedere Nederlander zijn laatste vier VRH- aanslagen en ik zal U met 100 procent zekerheid zeggen of hij kan beleggen of niet.VRH is ook niet relevant ten opzichte van de hoge beleggingsrendmenten.

Geen enkele Nederlander laat jou zijn aanslagen zien...je hebt al dagen nodig voor een Fortis claimtje.
objectief
0
'Nederland gokt met schrappen dividendtax'
Gepubliceerd op 6 sep 2018 om 11:55 |

UTRECHT (AFN) - Nederland neemt een gok met het schrappen van de dividendbelasting. Volgens Rabobank-economen Barbara Baarsma en Nic Vrieselaar kan het afschaffen van de belasting het vestigingsklimaat schaden, zo schrijven ze in een nieuw rapport.
616 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 27 28 29 30 31 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Lager slot op Wall Street

22 okt De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn dinsdag met verliezen de handel uitgegaan. Beleggers verwerkten een str...

  Indices

  AEX 576,41 +0,09%
  EUR/USD 1,1122 -0,03%
  Germany30^ 12.702,90 -0,41%
  Gold spot 1.488,54 +0,03%
  LDN100-24h 7.166,28 -0,04%
  NY-Nasdaq Composite 8.104,30 -0,72%
  US30# 26.763,55 -0,10%

  Stijgers

  TomTom
  +7,92%
  Alfen ...
  +3,46%
  Kiadis...
  +3,29%
  Fugro
  +2,60%
  Takeaw...
  +2,18%

  Dalers

  ADYEN NV
  -2,36%
  Air Fr...
  -2,04%
  ICT Group
  -1,91%
  NIBC H...
  -1,64%
  ASMI
  -1,56%

  Nieuws Forum Meer»

  (8)

  Yoladia op 23-okt-19 02:33
  (10)

  Dr. Bibber op 23-okt-19 01:39
  (9)

  jonas op 23-okt-19 01:10
  (2)

  R0ME0 op 23-okt-19 00:21
  (4)

  Bert.f op 22-okt-19 22:33

  Column Forum Meer»

  (228)

  Formule1-Fan op 22-okt-19 23:24
  (6)

  Snugger op 22-okt-19 20:41
  (2)

  Snugger op 22-okt-19 20:20
  (9)

  IntimRassiert op 22-okt-19 17:11
  (2)

  LoukRe op 22-okt-19 16:59