Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
16.386 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
0
quote:

hjs64 schreef op 10 jun 2019 om 17:48:


[...]

Ik heb zelf 24 jaar in Amsterdam gewoond (Watergraafsmeer). In mijn woonwijk was ook een jeu de boule baan aangelegd, ik heb er, in al die jaren, nog nooit iemand zien spelen. Had de indruk dat er een of ander buurtcomite bezig is geweest met he daar kunnen we subsidie voor krijgen. Logisch dat een projectontwikkelaar denkt zonde van de ruimte daar had ik een toren peperdure appartementen neer kunnen zetten :).


Op het Gallie:) Er werd wel degelijk gespeeld, maar door de ouderen vnl. En helaas! Niemand heeft het eeuwige leven.

Verder is het er langs erg druk geworden met autoverkeer.

Er zijn verder we heel veel mogelijkheden om je te vermaken:)
rationeel
0
quote:

hirshi schreef op 10 jun 2019 om 17:37:


Amsterdam?

Een hek erom en Femke in haar eigen linkse ideeënspectrum laten garen op haar bakfiets.
Het grachtenvolk - die verwende groenlinksers met hun milieuhypocrisie - aan hun lot overlaten en Nederland bevrijden van hun denkbeelden die opgaan zolang het hun goed gaat.

Maar ook tobberige pantoffel chatverslaafden met Baudet als verlosser zijn niet de oplossing om het land te redden.

Een clown met een versleten secondant redt het land echt niet.

Vergeet het maar.


Probeer toch je betere ik om je visie op papier te laten zetten.

Dat een kleine actiegroep in Amsterdam de macht heeft gegrepen wil nog niet zeggen, dat die de hele stad domineert. De echte Amsterdammers zijn nog steeds Nette Oppassende burgers, en met veel kennis en creativiteit. Het is niet voor niets dat zovelen die iets betekenen naar de hoofdstad komen om zich te kunnen ontplooien.

Misschien, als ze het zich kunnen veroorloven, liever in het Gooi gaan wonen, maar werken doen ze dan toch in de hoofdstad.
hjs64
0
quote:

rationeel schreef op 10 jun 2019 om 18:13:


[...]

Op het Gallie:) Er werd wel degelijk gespeeld, maar door de ouderen vnl. En helaas! Niemand heeft het eeuwige leven.

Verder is het er langs erg druk geworden met autoverkeer.

Er zijn verder we heel veel mogelijkheden om je te vermaken:)

Geen idee wat het Gallie is, ik doelde op het Julianapark direct ten oosten van het Amstelstation.
hirshi
0
Nederland is gek geworden.

Hier aan de costa blanca een actie waar je voor 3 euro een drankje met tapas kunt verkrijgen. Tientallen bedrijven doen mee. Iedere uitbater doet zijn best het beste van het beste te presenteren.

In het verziekte Nederland kun je onder de honderd euro nergens terecht
voor een fatsoenlijke hap

Wegwezen daar!
rationeel
0
quote:

asti schreef op 10 jun 2019 om 14:42:


[...]
Ken dat programma niet.

Ben trouwens benieuwd over hoe jij over het volgende denkt:

Iedereen kan aangeven of hij/zij eten lekker vindt. Sommigen kunnen beschrijven wat zij precies lekker vinden aan het eten. Maar niet iedereen kan, van te voren, op een creatieve manier uitdenken wat lekker gaat zijn. Die zeggen dan bijvoorbeeld dat ze denken dat die en die kruiden een bepaald gerecht lekkerder zullen maken. Voor sommigen kan dat helemaal niet duidelijk zijn totdat het eten wordt geproefd. De een kan in zijn/haar hoofd een prachtig schilderij maken, dus vormen en kleuren uitdenken, of muziek componeren. De ander kan hetzelfde met smaken en structuren.

Is kunnen koken vooral een aangeboren talent?De Aardappeleters

Kaasfondue
Vandaag 19:20 • NTR • 26 min
Fondue is een chique woord voor smelten. Chique, want Frans. Toen de Zwitsers te veel kaas hadden om zelf op te eten, bedachten ze de kaasfondue om de wereld mee te veroveren.

www.npostart.nl/de-aardappeleters/10-...
objectief
0
quote:

rationeel schreef op 10 jun 2019 om 23:04:


[...]

De Aardappeleters

Kaasfondue
Vandaag 19:20 • NTR • 26 min
Fondue is een chique woord voor smelten. Chique, want Frans. Toen de Zwitsers te veel kaas hadden om zelf op te eten, bedachten ze de kaasfondue om de wereld mee te veroveren.Rutte en zijn politieke coalitiegenoten lusten wellicht ook wel kaas. Maar heeft dit iets met politiek te maken. Bijdrage voor eigen glorie??.
rationeel
0
We hebben geteld. En we komen tot één-en-twintig frames. Labels. Negatieve stempels die de media en het kartel op FVD hebben geplakt.

Het moet nu een keertje klaar zijn.

Ik verzoek u dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Zet het op uw facebook-pagina en uw twitter profiel. Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Wij laten ons niet framen!

Thierry Baudet
objectief
0
quote:

rationeel schreef op 11 jun 2019 om 11:50:Het moet nu een keertje klaar zijn.

Ik verzoek u dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Zet het op uw facebook-pagina en uw twitter profiel. Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Wij laten ons niet framen!Zulke verhalen horen we al decennia..Pim Fortuyn, Rita Verdonck, Geert Wilders., maar de wereld draait gewoon door en alles blijft politiek hetzelfde.
.
DeZwarteRidder
0
quote:

hirshi schreef op 10 jun 2019 om 20:26:


Nederland is gek geworden.

Hier aan de costa blanca een actie waar je voor 3 euro een drankje met tapas kunt verkrijgen. Tientallen bedrijven doen mee. Iedere uitbater doet zijn best het beste van het beste te presenteren.

In het verziekte Nederland kun je onder de honderd euro nergens terecht
voor een fatsoenlijke hap
Wegwezen daar!

Wij krijgen bij de Albert Hein en de Jumbo gratis hapjes en koffie; daar kunnen ze in Spanje niet tegenop....!!!
rationeel
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 11 jun 2019 om 12:12:


[...]
Wij krijgen bij de Albert Hein en de Jumbo gratis hapjes en koffie; daar kunnen ze in Spanje niet tegenop....!!!Er wordt tegenwoordig ook veel gestolen. Daarom moet er bewaking betaald worden, en zijn de prijzen hoger, dus de producten duurder.
rationeel
0
Iran verbiedt journalist Thomas Erdbrink zijn werk te doen

Iran heeft de persaccreditatie ingetrokken van de Nederlandse journalist Thomas Erdbrink, die in de hoofdstad Teheran voor The New York Times werkt. Hij kan al sinds februari niet meer werken.

The New York Times heeft dit maandag bekendgemaakt na geruchten op sociale media over de status van Erdbrink. Er wordt gespeculeerd dat hem de mond is gesnoerd vanwege de oplopende spanningen tussen Iran en de Verenigde Staten.

Erdbrink werd bekend met zijn tv-programma >>>Onze man in Teheran>>> voor de VPRO en schreef tot vorig jaar nog columns in het Volkskrant Magazine. Vorig jaar stapte hij volledig over naar >>>The New York Times>>>, waar hij al sinds 2012 voor schrijft.

Volgens The New York Times hebben Iraanse autoriteiten steeds gezegd dat Erdbrinks accreditatie zou worden verlengd, maar kwam er geen verklaring voor de vertraging, zo zei internationaal nieuwschef Michael Slackman in de krant.

Het is niet zo mooi, als Iran je niet meer ziet zitten.

Ook wel een beetje naief, om voor een Amerikaanse krant te gaan werken vanuit Iran.
rationeel
0
Op Twitter wordt onder meer gesuggereerd dat Erdbrink een te kritisch artikel heeft geschreven naar aanleiding van het veertigjarig jubileum van de Iraanse revolutie in 1979.

Ook de Iraanse vrouw van Erdbrink, Newsha Tavakolian, heeft geen toestemming meer om te werken als fotograaf. Zij werkt voor het prestigieuze fotoagentschap Magnum onder meer voor The New York Times.

De relatie tussen Iran en de Verenigde Staten is sterk verslechterd sinds president Trump zich terugtrok uit het nucleaire akkoord met Iran en weer economische sancties invoerde. Vorige maand gooide de president verder olie op het vuur door Iran te beschuldigen van sabotage aan Saoedische olie-installaties en -doorvoerroutes. De crisis werd compleet toen Trump ook oorlogsschepen en extra militaire mankracht naar het gebied stuurde.

www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...
rationeel
0
Iran flink aanpakken. Momentum creeeren voor de voortzetting van een machts verandering.
De bevolking is er klaar voor.
rationeel
0
quote:

objectief schreef op 11 jun 2019 om 11:56:


[...]

Zulke verhalen horen we al decennia..Pim Fortuyn, Rita Verdonck, Geert Wilders., maar de wereld draait gewoon door en alles blijft politiek hetzelfde.
.


Heb je wel eens gehoord van een kruik die barst?
rationeel
0
>>>

Zo is>>> Yernaz Ramautarsing>>>, het partijlid dat eerder in opspraak raakte door een link te leggen tussen IQ en volkeren, als een verloren zoon binnengehaald. Als spreekstalmeester kondigt hij zaterdag onder anderen een spreker aan over de rappe daling van>>> ‘het genetische IQ’.>>> Conclusie van de Amsterdamse psycholoog>>> Jan te Nijenhuis>>>: ‘De Westerse cultuur zal niet zo snel ondergaan, maar de>>> dalende intelligentie>>> is wel een waarschuwingssignaal.’

...

De stemming in het zaaltje vol >>>keurig geklede jongeren >>>– een enkeling heeft de stemgerechtigde leeftijd nog niet bereikt - is uitgelaten en zelfverzekerd. Het bier vloeit, adressen worden uitgewisseld. De opmars van FvD kan door niemand meer worden ontkend.

www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...

Je deugt pas volgens de volkskrant, als je er net zo bijloopt als de illegalen? en net zo dom en ongeinteresseerd bent in het intellectueel debat als het partijkartel?

Wat een belachelijke mane stream democratie? hebben ze er van gemaakt.

De naar de mondpraatdemocratie voor de domme massa?

Of wil die domme massa graag bijgepraat worden zodat ze ook mee kan praten en mee beslissen op grond van de echte werkelijkheid ipv voorgelogen sprookjes?? Verhaaltjes die niet anders beogen dan de kudde te leiden in een richting ten faveure van de machthebbers?
Chiddix
0
quote:

rationeel schreef op 11 jun 2019 om 11:50:


We hebben geteld. En we komen tot één-en-twintig frames. Labels. Negatieve stempels die de media en het kartel op FVD hebben geplakt.

Het moet nu een keertje klaar zijn.

Ik verzoek u dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Zet het op uw facebook-pagina en uw twitter profiel. Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Wij laten ons niet framen!

Thierry Baudet


Demonisering, framing, er is niets nieuws onder de zon. Als je de meerderheid niet volgt in de politiek, ben je een vreemde eend in de bijt. Pim Fortuyn was ook een vreemde eend die het anders wilde gaan aanpakken dan het kartel. En dat mag niet.
Je moet een meeloper zijn. Al zal Rutte zich niet druk maken om PvDD,50Plus,SGP,PVV,SP en DENK. Die zijn geen enkel gevaar voor de grote partijen.
Rutte heeft het goed gezien toen hij na de verkiezingen zei, ik ga Baudet bestrijden. FVD met 2 zetels in de TK. Op zich raar maar in 2019 staan de zaken er iets anders voor. FVD is een factor van betekenis in aanhang , al moet men uitkijken dat men het niet verkloot en de LPF na holt of de PVV.
rationeel
0
Elsevier krijgt steeds meer kritiek:

Maria:

Nee 'makke lammetjes' diskwalificeert Beukering niet als voorzitter van de senaat. Ik zou willen dat Elsevier zou leren van de opmerking van>>> Bastiaan Bommeljé>>> in een artikel vanochtend, wat >>>nu al niet meer is terug te vinden>>>, waarin ook hij kritiek levert op de toenemende oppervlakkigheid, althans zo interpreteer ik het, van>>> Elsevier>>>.
Deze tijd wordt onleefbaar door van iedere scheet een ophef te creëeren, die buiten alle proporties is. De goede man>>> Beukering >>>heeft nota bene zijn carrière hierop gebouwd, daarom is hij in het leger gegaan, om dit voor altijd te voorkomen. Dat het ochtendblad van wakker Nederland hier weer een framende draai aan geeft, die weer door half Nederland wordt opgepakt en opgeblazen, laat zien in wat voor idiote oppervlakkige wereld we momenteel leven. Ik heb mijn>>> twitter account gedeactiveerd, aan Facebook>>> ben ik nooit begonnen, en ik wil hier nooit meer iets mee te maken hebben. Ik heb andere waarden dan dit soort geroddel, verdraaiing van woorden, interpretaties die nooit zo bedoeld zijn,>>> nog even en ik los mijn belofte in dat ik mijn abonnement op Elsevier niet meer zal verlengen>>>.
rationeel
0
Mint Gabrielse:

Wat ben ik het met u eens. Elk woord wat uit een FVD politicus komt, wordt verdraaid of in een verkeerde context geplaatst. En dan zo'n Asscher die gaat lopen schelden met het woord 'zak', laat zien dat hij geen enkele beschaving heeft.
rationeel
0
Henk Albarda

Maria, blijf. We hebben dit forum waarop relatief veel weldenkende rechtse mensen elkaar vinden. Het laatste artikel van Carla Joosten was alweer goed, Philip van Tijn, Afshin Ellian altijd goed. Als u mijn reactie leest, ziet u dat ik ook bikkelharde kritiek op EW heb over deze steling. Laten we het erop houden dat de stelling een harde afwijzing krijgt.

16.386 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

'Positieve opening voor Beursplein 5'

08:19 De Amsterdamse aandelenbeurs opent maandag naar verwachting licht hoger. Ook de andere Europese beurzen zul...

  Indices

  AEX 553,28 +0,01%
  EUR/USD 1,1212 -0,01%
  Germany30^ 12.096,00 0,00%
  Gold spot 1.338,00 -0,29%
  LDN100-24h 7.344,18 -0,23%
  NY-Nasdaq Composite 7.796,66 -0,52%
  US30# 26.123,68 +0,14%

  Stijgers

  AEX
  +0,07%
  AALBER...
  0,00%
  ABN AMRO
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%

  Dalers

  AMX
  -0,28%
  AALBER...
  0,00%
  ABN AMRO
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%

  Nieuws Forum Meer»

  (7)

  Einhorn op 17-jun-19 09:08
  (8)

  €uro-Knaller op 17-jun-19 09:02
  (2)

  Belgica_Brussels op 17-jun-19 08:45
  (17)

  erjee-ff op 17-jun-19 08:06
  (6)

  het zwaard op 17-jun-19 07:38

  Column Forum Meer»

  (3)

  Now U See Me! op 17-jun-19 09:04
  (2)

  Huppeldepepup op 17-jun-19 08:53
  (230)

  Diminhu op 17-jun-19 07:36
  (9)

  Snugger op 16-jun-19 23:43
  (5)

  Snugger op 15-jun-19 13:24