Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
15.389 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 ... 766 767 768 769 770 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Chiddix
0
quote:

Señor Acero schreef op 16 mei 2019 om 15:24:


[...]

En dus graag het hanengevecht tussen de bokito's mark en thierry,om de hoogste plek op de apenrots


Geen hanengevecht tussen de bokito s. De aperots is al bemand door de opperhaan.
Chiddix
0
Een staatssecretaris heeft de kamer niet volledig ingelicht over criminaliteit door asielzoekers. Zwaardere vergrijpen o.a zedendelicten stond onder het kopje overige. Beetje hetzelfde als onder het tapijt vegen.
Wilders vroeg zich af, waarom heeft de staatssecretaris dat gedaan? Zou Wilders moeten weten.
Het is West-Europees beleid dingen te verbergen, om de migratie niet in een kwaad daglicht te stellen. Politierapporten wordt met geknoeid door overheden.
Het vaststellen of optellen van vergrijpen is niet voldoende. Men moet zich de vraag stellen, zijn we wel goed bezig? Is het normaal dat criminaliteit in percentage het hoogst voorkomt bij....., bedoel niet asielzoekers. Links Nederland heeft daar geen antwoord op. Ook CDA/VVD niet.
rationeel
0
Nog één week tot de verkiezingen voor het Europees Parlement. Het wordt ongekend spannend. Voor het eerst is er een daadwerkelijke keuze tussen méér EU (de richting die VVD, CDA, D66 en alle andere partijen van het kartel voorstaan) en mínder EU (dat is uiteraard onze wens).

Op 23 mei beslist ú welke kant we op gaan. FVD werkt samen met tientallen andere eurosceptische partijen in heel Europa (ook van buiten de EU) om een ándere vorm van samenwerking tot ontwikkeling te brengen op ons continent.

Derk Jan Eppink reist momenteel het land rond om campagne te voeren en heeft zijn visie neergelegd in een boek dat we u hierbij graag nog eens onder de aandacht brengen.
rationeel
0
FVD komt naar u toe!

FVD gaat weer het land door om met u in gesprek te gaan over de Europese verkiezingen. De alsmaar groeiende EU moet worden gestopt. FVD wil de macht terug van Brussel naar Den Haag.

FVD in Gouda (met Derk Jan Eppink)
17 mei 2019
Meer info

FVD in Rotterdam (met Derk Jan Eppink & Thierry Baudet)
21 mei 2019
Meer info
rationeel
0
Meerderheid Europeanen verwacht EINDE EU binnen 20 jaar tijd

Nou, jammer genoeg voor die eurofiele megalomanen denkt de gewone Europeaan daar heel anders over. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een meerderheid van de Europeanen denkt dat er over 20 jaar geen Europese Unie meer is. Oh ja, en drie op de tien Europeanen houdt serieus rekening met een toekomstig conflict tussen twee lidstaten of meer.

In France, Germany, Belgium, Italy, the Netherlands, Austria, Slovakia, Romania, Greece, the Czech Republic and Poland, a majority of people surveyed thought EU disintegration was a “realistic possibility” in the next 10 to 20 years.

Ja, dat lees je goed. Ook in Nederland denkt een meerderheid dus dat het over 20 jaar (maximaal) game over is voor het Grote Europese Project. Alleen in Zweden, Denemarken en Spanje zijn de ‘doemdenkers’ (of eigenlijk: de heilsdenkers, het einde van de EU betekent immers meer nationale soevereiniteit, yes!) in de minderheid. Kijk maar naar deze handige grafiek van The Guardian, een eurofiele, linkse Britse krant die desalniettemin de moed heeft om dit nieuws te brengen:

Daarnaast zeggen drie op de tien Europeanen dat ze serieus rekening houden met een toekomstige oorlog tussen twee (huidige) lidstaten of meer. In Frankrijk en Polen hebben we het zelfs over 33% en meer die daar zo over denkt. Natuurlijk is dat toekomstbeeld dan weer niet plezant, maar het geeft wel aan dat de gemiddelde Europeaan absoluut geen fiducie heeft in de EU-droom van de elites. Heel gek is dat natuurlijk niet. Ten eerste ziet iedereen dat nationale parlementen eigenlijk niets meer in te brengen hebben, en ten tweede kennen gewone Europeanen hun geschiedenis maar al te goed. De historische ervaring leert ons dat dit soort waanzinnige projecten gedoemd zijn om te mislukken.

Natuurlijk moet een mogelijke oorlog ten koste van alles voorkomen worden, maar ironisch genoeg zorgt juist de machtshonger van de EU ervoor dat zo’n toekomstbeeld een mogelijkheid is. Gedwongen ‘eenheid’ zorgt voor spanningen. Tegenstrijdige belangen kúnnen niet altijd verenigd worden… wat betekent dat één land (of een hele regio) telkens weer het onderspit delft. Het zal niemand verbazen dat dit voor spanningen zorgt… en dat spanningen uiteindelijk in serieuze conflicten kunnen resulteren, of in ieder geval in het einde van de EU.

De gewone Europeaan begrijpt bovenstaande maar al te goed, wat dan ook de reden is dat hij ervan uitgaat dat de EU over 20 jaar niet meer bestaat, en zelfs rekening houdt met een toekomstige oorlog. Het trieste — en gevaarlijke! — is dat de elites daar heel anders over denken.

www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/la...rationeel
0
Terwijl Israël zich opmaakt om de wereld te tonen met het Songfestival dat alle linkse haatzaaierij over het land onterecht is, en de Joodse staat een normale Westerse rechtstaat is, is er één man op uit om juist deze week de reputatie van het land weer door de modder te slepen. En dat is natuurlijk Tunahan Kuzu van DENK, die in Israël is om daar iedereen weer even goed boos te maken en de boel als geen ander op te fokken.

“Verrassing!” Zo vlogde Tunahan Kuzu gisteren op z’n Facebook-kanaaltje. Hij was namelijk in al-Quds. Mocht die naam u niets zeggen, dan kan dat. Niemand van goede zin spreekt namelijk van al-Quds, maar van Jeruzalem. Al-Quds is een naam van geschiedvervalsers die willen doen alsof Jeruzalem een soort westerse kolonie is op gestolen Palestijns land. Maar goed: Kuzu was er dus, en sprak van al-Quds. En – ja hoor! – was weer even goed bezig om Israël de zwarte piet toe te spelen terwijl de heilige Palestijnen niets verkeerd konden doen.

Maar de mediacampagne van de Nederlandse parlementariër in een ver buitenland was nog niet klaar. Even later verscheen er ook een foto van de DENK-leider bij de al-Aqsamoskee. En weer later een nieuw filmpje van een feestelijke parade, waar een Kuzu met zonnebril nog even uitlegde waarom de Israëli’s (lees: de Joden) zulke afschuwelijke mensen zouden zijn. “Kippenvel,” kreeg Kuzu ervan. Dat er een door de Palestijnen ontketende oorlog plaatsvond in 1948. En dat Israël die zomaar eventjes durfde te winnen. Nou ja zeg!

Tot slot moeten we ook horen hoe Israël de schuld krijgt van het feit dat de Palestijnse Autoriteit niet in staat is om een fatsoenlijke waterleiding aan te leggen voor hun onderdanen. Alle Palestijnen zitten met een watertank op hun dak, omdat corrupte Palestijnse bestuurders liever al het geld in hun eigen zakken laten glijden dat dat ze voor stromend water zorgen. Schandelijk, en ook dát is de schuld van Israël!

Ik zou zeggen: laten we de komende dagen gaan kijken naar nog meer filmpjes uit Israël. Maar dan van het Eurovisie Songfestival. En laat die borderline antisemiet van DENK maar lekker kletsen met z’n anti-Israëlleugentjes. Pannenkoek.

www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/zi...
rationeel
1
Video! EU-opengrenzenfetisjist Verhofstadt: ‘Onzin om te zeggen: oh, migranten komen er niet in!

Een stem op de VVD of D66 is een stem op wagenwijde open grenzen, verplichte migrantenquota en meer dwingende Europese regels om de grensbewaking buiten spel te zetten. Dat heeft Guy Verhofstadt gisteren wel duidelijk gemaakt tijdens een verkiezingsdebat in het kader van de Europese Parlementsverkiezingen van 23 mei aanstaande

Als het aan Guy Verhofstadt ligt, rukt de EU het laatste beetje gezag dat lidstaten hebben over hun eigen landsgrenzen ook uit hun handen. Dankzij falend EU-beleid sterven er al duizenden mensen per jaar op zee, maar volgens de liberale EU-leider komt dit eigenlijk door de lidstaten en moeten die gestraft worden door helemaal niet meer over migratie te gaan. Alleen de hoge heren in Brussel mogen straks nog bepalen tot in hoeverre de grenzen opengaan.

Thousands of people are still dying in the Mediterranean trying to reach Europe. I cannot accept it!
The only solution to this tragedy is to set up a common European migration policy. I explained how during the #MaastrichtDebate. pic.twitter.com/jg6h7SC8Rk

— Guy Verhofstadt (@guyverhofstadt) April 30, 2019

www.dagelijksestandaard.nl/2019/04/vi...
rationeel
0
D66-clowntje Rob Jetten: ‘Integratie Marokkanen in Nederland is een DOORSLAAND SUCCES

Niet om alles of iedereen maar over één kam te scheren, maar de D66-voorman heeft weer eens aantoonbare nonsens verkocht. Ditmaal in De Volkskrant, waar Rob Jetten kennelijk een poging doet de allochtone stem bij DENK weg te kapen.

Wist u dat de integratie van Marokkanen, die vandaag precies vijftig jaar geleden begon, een enorme zegetocht voor Nederland is geweest? Nee? Nou, dan nu toch. Want de androïde zolderkamergeleerde Rob Jetten zegt het, en als Rob Jetten het zegt dan zal het wel kloppen. D66 zou nooit fake news verspreiden, toch? En dan al helemaal niet in een ingezonden artikel in De Volkskrant!

“Deze week is het 50 jaar geleden dat Nederland en Marokko voor een bijzondere samenwerking tekenden: geregelde migratie van Marokkanen om in Nederland te komen werken. Die integratie is een doorslaand succes, want de nieuwste generatie Marokkanen doet het bijzonder goed.

Het Europese succes van Ajax kon niet bestaan zonder Hakim Ziyech, de Tweede Kamer vergadert niet zonder voorzitter Khadija Arib en The Voice of Holland is niet hetzelfde zonder Ali B. en zijn hyperpositieve energie.”

“Deze week is het 50 jaar geleden dat Nederland en Marokko voor een bijzondere samenwerking tekenden: geregelde migratie van Marokkanen om in Nederland te komen werken. Die integratie is een doorslaand succes, want de nieuwste generatie Marokkanen doet het bijzonder goed.

Het staat Rob Jetten natuurlijk vrij om te pogen DENK-kiezers in z’n D66-karretje te krijgen. Maar schets geen lyrische, eenzijdige beelden van een zogenaamd succesvolle integratie die in werkelijkheid slechts matig verloopt. Met je Jan Paternotte in de Volkskrant.

www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/d6...
rationeel
2
VVD, CDA en D66 zijn doodsbang zware klappen te krijgen van de burger bij de Europese Parlementsverkiezingen van aankomende maand. En daarom wordt de bekendmaking van de klimaatmaatregelen (lees: straf voor de burger) uitgesteld tot begin juni. Héél toevallig vlak na diezelfde Europese verkiezingen. Toeval? I think not.

In de peilingen staat de regerende coalitie van premier Rutte er allerbelabberdst voor. Met name VVD en CDA lijken fors te gaan verliezen aan het Forum voor Democratie bij de eerste de beste kans die kiezers krijgen om af te rekenen met hun van GroenLinks gejatte klimaatbeleid. Rutte en zijn maatjes zullen ongetwijfeld op de hoogte zijn van het feit dat hun kiezers hun peperdure plannetjes (met warmtepompen, verhoogde belastingen en vliegtuighaat) méér dan zat zijn.

Maar ja, probleempje: er komen wél weer verkiezingen aan. En wel volgende maand, als Nederlanders naar de stembus gaan om onze 26 (of 29, hangt nog even af van de Brexit) europarlementariërs te kiezen. En VVD, CDA en D66? Reken maar dat die klappen gaan krijgen. Maar om te voorkomen dat het écht een hele genante nederlaag wordt, moet men Forum voor Democratie geen munitie geven door met burgerhatende klimaatmaatregelen te komen nog vóór de verkiezingen. En dus – hop! – worden die met een slechte smoes naar begin juni uitgesteld:

“Het kabinet maakt in begin juni de klimaatmaatregelen bekend, meldt ANP. Dat zou in eerste instantie begin april al gebeuren. De plannen gaan over het terugbrengen van de uitstoot van broeikasgassen.

Minister van Economische Zaken en Klimaat Eric Wiebes laat vrijdag aan de Tweede Kamer weten dat snelheid niet belangrijk is. Zorgvuldigheid en kwaliteit gaan volgens de minister voor bij het opstellen van de klimaatmaatregelen.”

Maar Rutte, Buma, Klaver en al die andere fijne klimaatpipo’s zijn nog dommer dan we al dachten als ze tegen beter weten in blijven hopen dat de burger deze trucs niet doorheeft en op 23 mei genadeloos zal toeslaan. Nee, dit doekje voor het bloeden, dit blikje dat nog even een paar meter verder getrapt wordt op de weg… dit gaat de aanstaande zetelapocalyps bij de coalitiepartijen onder leiding van Rutte echt niet stoppen. Dus kom maar door, hoor, met die electorale tsunami!

www.dagelijksestandaard.nl/2019/04/ka...
rationeel
0
RPML

De afgelopen eeuw is dit land in wisselende samenstellingen door VVD, CDA en PvdA bestuurt; inmiddels bezitten ze nog maar 32% van de stemmen terwijl ze 90% van de baantjes hebben op alle cruciale plekken. Eerst met de PS-verkiezingen, vervolgens met de EU-verkiezingen en uiteindelijk met de TK-verkiezingen zal ‘het volk’ (die andere 68%) laten blijken zich niet langer te willen laten geselen door deze elite die nietsontziend ieder algemeen belang opzij schuift voor politiek gewin. De VVD is de laatste der mohikanen die krampachtig op schoot zit bij aartsvijand GroenLinks, puur voor electoraal gewin terwijl de achterban leegloopt; het worden mooie tijden!
rationeel
0
Gezond verstand

De maatregelen zijn al bekend.
1.De gemeente kan ons direct verplichten om de aardgasketel te vervangen voor een warmtepomp.
2.Bij het niet nakomen daarvan kan bestuursdwang worden opgelegd.
3.Bij het geen gevolg daaraan geven kunnen boete,s worden opgelegd.
4.Om te controleren krijgen boa,s intredingsrecht.
Dat wil zeggen dat zij zonder huiszoekingsbevel onze woningen mogen binnentreden.Dat mogen momenteel alleen gerechtsdeurwaarders.Zelfs de politie mag dat niet zonder gerechtelijk bevel.
Al deze maatregelen staan op pagina 34/35 van het Ed Nijpels epistel de z.g. energietransitie.
Dus deze linkse klimaatspelletjes zorgen voor fascistische razia,s


En dan andersdenkenden fascisten noemen.

Je moet maar durven.
23 mei afrekenen met deze anti fascisten waarvan Sir Winston Churchill al zei.
De nieuwe fascisten komen voort uit de zelfbenoemde anti fascisten.
rationeel
1
Beste mensen, de misinformatie, de fantasten en de trollen zijn overal. Daarom nog maar eens helemaal alle feiten op een rijtje. Hoe NL #inflatiekampioen in EU werd. Hoe onder Rutte-kabinetten de lastendruk tot recordhoogte steeg. Hoe de lonen achterbleven.

www.sypwynia.nl/nederland-is-europas-...

Cijfers

Syp Wynia.
hirshi
2
"Afgelopen vrijdag was ik getuige van een draai van de man die niet zo lang geleden de Europese integratie aanprees.

Als FvD-lijsttrekker stelt hij nu een referendum voor om eventueel tot een nexit te komen. Weg met die beschermende wet tegen wapens.

Dit druist in tegen wat Eppink de laatste jaren heeft geschreven. Bijvoorbeeld dat bij uittreding van Nederland de 120 miljard euro export naar de EU en de 1,5 miljoen banen die hiermee gemoeid zijn ‘op het spel’ zouden komen te staan.

Eppink zegt nu, om zijn draai goed te praten, dat hij wegens de huidige federale neiging van Brussel van mening is veranderd. Maar ik vrees dat zijn draai vooral door zijn politieke baas Thierry Baudet is afgedwongen. Daarom ook bleef ik vrijdag met deze vraag zitten: wil de echte Derk-Jan Eppink opstaan?"

Sylvain Ephimenco in Trouw.
Chiddix
0
De lijsttrekkers Europese verkiezingen van Belgie hielden gisteren een debat in een ruimte van het EP gebouw. Migratie was het hoofdonderwerp. Het was nog erger dan kippen in een kippenhok. De twee vrouwelijke presentatoren van Terzake hadden grote moeite de orde te bewaren.
Verhofstadt was ook deelnemer van het debat. Vooraf het debat kwam een filmpje langs over migratie van de laatste jaren en daar zei iemand, het migratieprobleem in de EU is Duitsland(Angela Merkel).
De lijsttrekkers gingen er niet op in maar het hoge woord is eruit. Duitsland heeft de verdeeldheid over migratie in de EU veroorzaakt doordat het land arbeidsmigranten nodig had. En dat op een rare manier ging invullen(2015). Dictoriaal en overige EU landen voor het blok zette. Helaas doen veel Europese leiders waaronder Rutte het in hun broek om dat uit te spreken. Bij Rutte spelen exportbelangen mee en misschien een baantje in Brussel? Al ontkende hij dat gisteren nogmaals bij een bezoek aan Merkel.
rene l
0
quote:

Chiddix schreef op 16 mei 2019 om 16:06:


[...]

Geen hanengevecht tussen de bokito s. De aperots is al bemand door de opperhaan.En ik heb uit onbevestigde bronnen vernomen dat Rammstein dit weekend een concert geeft in de Apenheul.
Chiddix
0
quote:

rationeel schreef op 16 mei 2019 om 21:47:


VVD, CDA en D66 zijn doodsbang zware klappen te krijgen van de burger bij de Europese Parlementsverkiezingen van aankomende maand. En daarom wordt de bekendmaking van de klimaatmaatregelen (lees: straf voor de burger) uitgesteld tot begin juni. Héél toevallig vlak na diezelfde Europese verkiezingen. Toeval? I think not.De klimaatmaatregelen voor burger en bedrijven bewaart Rutte tot na de verkiezingen op 23 Mei. Zou allemaal eerder kunnen maar dan gooit Rutte zijn eigen glazen in op 23 Mei.
Veel burgers wachten af met isoleren en warmtepomp om te zien hoe hoog de subsidies worden. En er is twijfel bij niet vermogenden of door een investering de waarde van het huis wel stijgt. Een percentage burgers is aangewezen op een lening voor verduurzaming. 30000 euro is een grote investering voor veel eigen huisbezitters. Bij een groter huis moet men rekenen op hogere kosten dan 30000 euro.
josti5
0
Burgers wachten af, hoe hoog de subsidies worden...
Zijn die burgers dan nog steeeds zo dom, dat zij niet weten, dat zij die subsidie eerst zelf moeten ophoesten?
O, dat doen zij niet zelf, maar dat doet de buurman?
Jaja...

Inclusief de VVD is de aanval van de politiek op het VRIJ besteedbaar inkomen tot ongekende hoogte gestegen, and counting.
15.389 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 ... 766 767 768 769 770 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street sluit met winst

21 mei De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag met winsten gesloten. Daarmee herstelden de graadmeters iets va...

  Indices

  AEX 553,14 +0,32%
  EUR/USD 1,1164 -0,04%
  Germany30^ 12.165,60 +0,18%
  Gold spot 1.274,56 -0,25%
  LDN100-24h 7.332,98 +0,29%
  NY-Nasdaq Composite 7.785,72 +1,08%
  US30# 25.880,83 +0,06%

  Stijgers

  WDP
  +3,68%
  Arcelo...
  +3,65%
  OCI
  +3,10%
  Galapagos
  +2,75%
  ADYEN NV
  +2,61%

  Dalers

  B&S Gr...
  -3,61%
  Basic-Fit
  -3,36%
  Ahold ...
  -1,75%
  Air Fr...
  -1,74%
  Acomo
  -1,00%

  Nieuws Forum Meer»

  (28)

  Andy5 op 22-mei-19 00:48
  (1)

  Knight V op 22-mei-19 00:14
  (35)

  this op 21-mei-19 22:24
  (40)

  AEX900 op 21-mei-19 21:21
  (4)

  Cobalt-47 op 21-mei-19 20:36

  Column Forum Meer»

  (69)

  Now U See Me! op 21-mei-19 23:38
  (7)

  I need a dollar op 21-mei-19 21:18
  (25)

  Febo85 op 21-mei-19 20:53
  (9)

  deflationist op 21-mei-19 16:06
  (1)

  gracesiswandi op 21-mei-19 14:12