Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
16.680 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 ... 830 831 832 833 834 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
0
Dat links onrust probeert te zaaien is duidelijk.

Alle reden voor natuurlijk. Ze staan er belabberd voor.josti5
0
Ach ja, de Volkskrant...
Actie beschadiging FvD is in volle gang.
FF professioneel reageren, Baudet!
objectief
0
Voor Baudet maakt dat niets uit; als hij maar in het nieuws blijft.
Vorige week had ie ook nog een huisbrandje en eerder zijn eigen deur beklad!!

Zijn aanhang hoopt dat alle belastingen kunnen worden afgeschaft en klimaat/zorg niet betaald hoeft te worden; een beetje dom??
rationeel
0
Democratie...???

Fons de Lange:

Geen enkele politieke partij in NL is echt democratisch. Kijk maar hoe de verschillende partijleiders boven komen drijven. En hoe alle gekozen tweedekamerleden slechts als stemvee fungeren.
En, de onderklasse heeft geheel andere belangen dan de elite, dus hen stemrecht ontnemen is gewoon een vorm van dictatuur. Verder is het ook bedenkelijk dat iedereen die zijn inkomen krijgt van werkende mensen net zoveel stemrecht hebben: niets betalen maar wel bepalen. Eigenlijk is het veel logischer dat alleen de mensen die het... geld verdienen... voor NL stemrecht krijgen. Dat betekent dus ook geen stemrecht voor... politici, bestuurders en ambtenaren..., want zij teren op het geld dat opgebracht wordt door de echte belastingbetaler.

www.elsevierweekblad.nl/nederland/opi...
rationeel
0
D. Verveer:

Geachte heer Waling, u start al op de verkeerde voet : "..door Trump en de Brexit zien zij hun wereldbeeld afbrokkelen en verliezen zij pardoes het geloof in de democratie..." . Juist niet : door Macron de EU en de klimaatreligie, daardoor zien we onze wereld afbrokkelen. Door Trump is juist TTIP gestopt, het meest idiote verdrag ooit ! Hierdoor zou Monsanto zonder beperking GMO voedsel [ ongelabelt ] de EU kunnen invoeren. Zou een regering dat stoppen, dan had Monsanto direct recht op een vergoeding van gederfde inkomsten. Nog erger dan onze autonomie aan de EU geven, was de autonomie aan bedrijven geven.

En dan schrijft u "..Tekenend is dat de steun voor referenda onder D66-kiezers tussen 2010 en 2017 afnam van 70 tot minder dan 45 procent..." , dat was omdat de uitkomst anti-EU was en dat pas niet in het straatje van D66 !

En BREXIT, dat zou een zegen zijn voor de EU en het VK als kabouter Juncker en kabouter Timmermans zich niet als verwende kleuters zouden gedragen "wil-ik-niet-lekker-puh".

De gevestigde orde is nog in de ontkennigs fase : ze vertonen ontwennings verschijnselen als een soort van 'cold turkey' verlies van een - voorheen - haast vanzelfsprekende meerderheid. Alle parasieten in die club vliegen nu in de gordijnen, de van Muiswinkels, de Lubachjes en de Simontjes van links gaan allemaal door het lint. Zo ziet nu iedereen hoe de hazen lopen en waar de kliekjes aan kleven.

www.elsevierweekblad.nl/nederland/opi...
rationeel
0
quote:

objectief schreef op 23 apr 2019 om 10:49:


Voor Baudet maakt dat niets uit; als hij maar in het nieuws blijft.
Vorige week had ie ook nog een huisbrandje en eerder zijn eigen deur beklad!!

Zijn aanhang hoopt dat alle belastingen kunnen worden afgeschaft en klimaat/zorg niet betaald hoeft te worden; een beetje dom??


Waar haal je vandaan, dat Baudet:) zijn eigen deur heeft beklad?
Chiddix
0
Henk Otten wil, dat Baudet wat gematigder naarbuiten treedt wanneer je alle artikelen leest van de laatste dagen. Gaat niet over het verkiezingsprogramma van het FVD. Misschien iets gematigder(uitspraken) maar ook niet teveel want je moet met al je kiezers rekening houden.
Een toestroom van een bont gezelschap kiezers die op het FVD stemden j.l(VVD ers, CDA , PVV).
rationeel
0
Over het onderwijs in Nederland een artikel van Geerten Waling:

De vrijheid van onderwijs is achilleshiel van de democratische rechtsstaat geworden.

Hij refereert ook aan de indoctrinatie van Godsdienst en links.

Maar dan de praktijk.

STEL: Er wordt ...ongetwijfeld na veel gesteggel... een zinnig curriculum samengesteld.

Niet "democratisch" maar door mensen met "kennis".

Hoe krijg je het uitgevoerd met de huidige geindoctrineerde docenten?

www.elsevierweekblad.nl/nederland/opi...
rationeel
0
SRI LANKA:

De zelfmoordaanslagen van zondag in Sri Lanka zijn volgens de regering van het land gepleegd als vergelding voor de bloedbaden die Brenton Tarrant medio maart aanrichtte in het Nieuw-Zeelandse Christchurch. 'De eerste elementen in het onderzoek wijzen in die richting', zei de Sri Lankaanse viceminister van Defensie dinsdag in het parlement.
De politie van Sri Lanka heeft intussen een Syriër opgepakt die in verband wordt gebracht met de aanslagen van afgelopen zondag op verschillende kerken en toeristische plekken. Er werden inmiddels al veertig mensen opgepakt en ondervraagd, voornamelijk Sri Lankanen, en tientallen woningen doorzocht. De dodentol steeg dinsdagochtend tot 321 slachtoffers, in het ziekenhuis liggen nog meer dan 500 gewonden. Volgens kinderrechtenorganisatie Unicef zijn er 45 kinderen onder de dodelijke slachtoffers.

De aanslagen werden vooralsnog niet opgeëist, maar volgens de Sri Lankaanse inlichtingendiensten zit de National Thoweeth Jama’ath, een kleine islamistische organisatie, erachter. De regering van Sri Lanka zegt dat ook een tweede binnenlandse islamistische groepering betrokken was bij de aanslagen, de Jammiyathul Millathu Ibrahim.

Zij zouden echter buitenlandse hulp gekregen hebben. Bronnen binnen de Amerikaanse veiligheidsdiensten vertellen aan persbureau Reuters dat de aanslagen van zondag doen denken aan eerdere aanslagen van Islamitische Staat (IS). Ook emeritus hoogleraar internationale politiek en terreurexpert Rik Coolsaet wijst er dinsdag op dat de aanslagen 'alle kenmerken hebben van eerdere aanslagen van IS'.

Reaguurder:

VANDAAG
‘Zondag waren we in shock, vandaag zijn we vooral bang’

‘Dit verhaal klopt gewoon niet’, zegt Angelina Zelissen, een Limburgse die op Sri Lanka woont. Niemand begrijpt waarom de moslims er de christenen zouden aanvallen.


DINSDAG 23 APRIL 2019 - ALGEMEEN

Militairen in de verwoeste Sint-Sebastian-kerk. Een lokale radicaal-islamitische groep zou verantwoordelijk zijn voor de bloedige aanslagen. Mogelijk kreeg ze buitenlandse hulp. afp
....
Hebben de inlichtingendiensten en de overheid in Sri Lanka gefaald? Al op 10 april zou in een nota gewaarschuwd zijn voor aan­slagen op kerken en toeristische plekken.

Al dagen gewaarschuwd, toch 290 doden

www.standaard.be/cnt/dmf20190422_0434...
ffff
0
quote:

rationeel schreef op 23 apr 2019 om 11:23:


[...]

Waar haal je vandaan, dat Baudet:) zijn eigen deur heeft beklad?Ach, Rationeel......Ons Fredje verzint wel meer en zuigt volop uit zijn dikke duim: Ooit was hij belastingambtenaar, dan weer bankier, en dan weer accountant.....


En als het dan te gortig wordt neemt dat een nieuwe alias.

Wel goed dat je bij Twitter niet zomaar je naam kunt veranderen. Daar blijven oude postings gewoon "eeuwig" staan. Eigenlijk zouden ze dat bij IEX ook moeten doen: Onmogelijkheid een nieuwe alias aan te nemen.


Peter
rationeel
0
quote:

ffff schreef op 23 apr 2019 om 12:55:


[...]


Ach, Rationeel......Ons Fredje verzint wel meer en zuigt volop uit zijn dikke duim: Ooit was hij belastingambtenaar, dan weer bankier, en dan weer accountant.....


En als het dan te gortig wordt neemt dat een nieuwe alias.

Wel goed dat je bij Twitter niet zomaar je naam kunt veranderen. Daar blijven oude postings gewoon "eeuwig" staan. Eigenlijk zouden ze dat bij IEX ook moeten doen: Onmogelijkheid een nieuwe alias aan te nemen.


Peter


Het zou al mooi zijn als aperte leugenaars ook eens een ban zouden krijgen.

Gecondoleerd trouwens met het verscheiden van Groothertog Jan van Luxemburg.

Daar hebben de inwoners van dit mini landje veel financieel goeds aan te danken;)

En dan te bedenken dat Nederland zo slim had kunnen zijn;)
rationeel
0
[Modbreak IEX: Gelieve inhoudelijk te reageren, een aantal berichten is bij dezen verwijderd.]
rationeel
0
rationeel
0
.....

Patrick Bos Kessen heeft Sri Lanka maandag wel verlaten en is op weg naar huis, vertelt hij aan de telefoon, tijdens een tussenstop in Bahrein. ‘Ik voelde me veilig, maar onze stichting en mijn gezin hadden liever dat ik naar huis kwam.’ Voor de christelijke stichting Yworks zet hij zich in voor ongehuwde tienermoeders die in Sri Lanka verstoten worden. De opvanglocatie van de stichting zit vlak bij de dierentuin in Colombo waar een explosie plaatshad. ‘Ik was zondag in de kerk geweest en zag pas buiten op de telefoon wat er gebeurd was. In een van de getroffen hotels was ik een dag eerder nog geweest.’

Dat gegeven doet hem minder dan zijn zorg over ‘onderdrukking van moslims en christenen door boeddhistische monniken’. <

Tja:(

www.nd.nl/nieuws/buitenland/we-laten-...
DeZwarteRidder
0
Graus: ’Ik heb niks te verbergen’

Door onze parlementaire redactie
Updated 1 min geleden
16 min geleden in BINNENLAND

Den Haag - PVV-Kamerlid Dion Graus zegt dat hij niks te verbergen heeft. De politicus zou het een goed idee vinden als er onderzoek wordt gedaan naar vermeende fraude van hem omdat dan zal blijken dat hij niks fout heeft gedaan.

Dat zei Graus in reactie op onthullingen van De Volkskrant en Eenvandaag. Graus strijkt jaarlijks een onkostenvergoeding van ruim 24 duizend euro op omdat hij bij de Tweede Kamer heeft opgegeven dat hij in Heerlen woont. Met dat bedrag kan hij bijvoorbeeld een pied-à-terre dichtbij Den Haag huren voor werkdagen. Maar uit nagang in de buurt blijkt dat Graus vrijwel nooit in Heerlen is, zijn moeder woont er wel.

Als de Tweede Kamer hier onderzoek naar wil doen, kan dat afgedwongen worden als 5 Kamerleden dat eisen. Graus zegt dat hij het verwelkomt als dat gebeurt. „Ik heb niks te verbergen.”

Graus zegt dat hij zo veel als mogelijk in Limburg is, maar op de vraag of hij echt woont op het adres dat hij heeft opgegeven, zegt hij niks te kunnen zeggen. Hij beroept zich op veiligheidsredenen. Maar uit meerdere berichten blijkt dat Graus verhalen over de veiligheidsmaatregelen die genomen zouden zijn voor hem, op zijn minst heeft aangedikt.

Tegen de PVV-politicus is eind vorig jaar aangifte gedaan. Onder meer vanwege mishandeling en een zedendelict. Zijn ex-partner, die momenteel nog steeds werkzaam is voor de PVV, zegt dat zij door Graus is gedwongen tot seks met derden. Eerdere partners van Graus deden ook al aangifte tegen hem. Graus zegt echter dat zal blijken dat het OM niks heeft kunnen vinden over die zaken.

PVV-leider Geert Wilders heeft naar eigen zeggen geen reden om te twijfelen aan zijn partijgenoot Dion Graus. ,,Hij zegt van niet, en ik geloof hem’’, zegt Wilders over de berichten over de vermeende woonfraude. ,,Ik heb geen enkele aanleiding om te twijfelen aan zijn woorden dat hij daar wel woont en verblijft.’’
DeZwarteRidder
0

Henk Otten stopt als penningmeester van Forum voor Democratie

De stap staat volgens de beoogd fractievoorzitter in de Eerste Kamer 'helemaal los' van zijn kritiek op partijleider Baudet van afgelopen zaterdag.
rationeel
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 23 apr 2019 om 15:05:Henk Otten stopt als penningmeester van Forum voor Democratie

De stap staat volgens de beoogd fractievoorzitter in de Eerste Kamer 'helemaal los' van zijn kritiek op partijleider Baudet van afgelopen zaterdag.Het zou prettig zijn, als je eens wat linkjes geeft, als je iets meedeelt wat niet aan je eigen brein ontsproten is.
...

Hij is naar eigen zeggen niet gedwongen te stoppen als penningmeester. Zijn besluit stond al vast vóór het gesprek met NRC, waarin hij onder andere stelde dat FvD te veel om Baudet draait. 'Ik wil mij volledig kunnen focussen op het werk in de Eerste Kamer', zegt Otten. 'Daar krijg ik het steeds drukker mee. Daarnaast doe ik ook nog veel campagnewerk en de fondsenwerving. Dat hou ik niet eindeloos vol. Vandaar dat we intern de boel zijn gaan bekijken.'

Otten verwijst naar een tot nu toe onopgemerkte verklaring van 15 april op de website van FvD. Daarin kondigt de partij een 'professionaliseringsslag' aan. Die houdt concreet in dat Rob Roos, lijsttrekker voor FvD in Zuid-Holland, Paul Frentrop, nummer vier op de lijst voor de Eerste Kamerverkiezingen, en partijwoordvoerder Lennart van der Linden het driekoppige bestuur van Forum gaan adviseren. Naast Otten zijn dat Baudet (voorzitter) en Rob Rooken (secretaris).
Het drietal krijgt geen stemrecht. Roos en Van der Linden gaan het bestuur op financieel gebied ondersteunen.

In de verklaring is echter niet te lezen dat Otten stopt als penningmeester. Otten geeft aan zich nog officieel te moeten uitschrijven bij de Kamer voor Koophandel als penningmeester. Rooken, bevestigt Otten, neemt op interim-basis zijn taken over.

fd.nl/economie-politiek/1298274/henk-...
DeZwarteRidder
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 23 apr 2019 om 15:05:


Henk Otten stopt als penningmeester van Forum voor Democratie

De stap staat volgens de beoogd fractievoorzitter in de Eerste Kamer 'helemaal los' van zijn kritiek op partijleider Baudet van afgelopen zaterdag.

www.fd.nl
rationeel
0
Derk Jan Eppink: Europees Realisme...Lollig, leerzaam inkijkje in de politieke werkelijkheid.
16.680 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 ... 830 831 832 833 834 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Verliesbeurt voor Amerikaanse beurzen

25 jun De aandelenbeurzen in New York sloten dinsdag met verlies. Beleggers op Wall Street reageerden op de oplope... 1

  Indices

  AEX 558,32 -0,31%
  EUR/USD 1,1367 -0,26%
  Germany30^ 12.190,00 -0,31%
  Gold spot 1.420,07 -0,22%
  LDN100-24h 7.378,77 -0,21%
  NY-Nasdaq Composite 7.884,72 -1,51%
  US30# 26.531,95 -0,06%

  Stijgers

  Accsys
  +3,91%
  Arcadis
  +2,95%
  Takeaw...
  +2,85%
  AMG
  +1,91%
  TomTom
  +1,78%

  Dalers

  Kendrion
  -4,86%
  RANDST...
  -4,62%
  Kiadis...
  -3,62%
  Ahold ...
  -3,10%
  PostNL
  -3,09%

  Nieuws Forum Meer»

  (12)

  Stephan010 op 25-jun-19 23:38
  (25)

  Bonost op 25-jun-19 23:28
  (7)

  Koen89h op 25-jun-19 23:12
  (1)

  howlowdowego op 25-jun-19 22:27
  (4)

  moneypocket op 25-jun-19 21:31

  Column Forum Meer»

  (93)

  'd Aandelen op 26-jun-19 00:29
  (5)

  BeursJunkie op 25-jun-19 23:55
  (7)

  Makita op 25-jun-19 19:31
  (7)

  simidoc op 25-jun-19 16:56
  (4)

  Snugger op 25-jun-19 16:36