Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
16.736 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 ... 833 834 835 836 837 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
0
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd.]
DeZwarteRidder
0
quote:

josti5 schreef op 21 apr 2019 om 18:08:


[...]Nee.
Lees éérst Martin Bosma's boek 'de schijnelite van de valse munters eens'.
Daarin staat haarfijn uitgelegd, waarom bewust voor deze partijstructuur is gekozen.
En daarna spreken wij elkaar wel weer...

Jou kunnen ze alles wijsmaken........!!
josti5
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 21 apr 2019 om 18:22:


[...]
Jou kunnen ze alles wijsmaken........!!

Met andere woorden: 'ik ga dat boek niet lezen, en blijf dus lekker onwaarheden roepen'.
DeZwarteRidder
1
quote:

josti5 schreef op 21 apr 2019 om 18:23:


[...]Met andere woorden: 'ik ga dat boek niet lezen, en blijf dus lekker onwaarheden roepen'.

Je denkt toch hopelijk niet de boekenschrijvers de waarheid vertellen.....???
josti5
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 21 apr 2019 om 18:29:


[...]
Je denkt toch hopelijk niet de boekenschrijvers de waarheid vertellen.....???


Mijn studie begint NA het lezen van een boek, of ook wel na een krantenartikel of een TV-programma.
Een goed boek, een goed krantenartikel of een goed TV-programma bevat namelijk voldoende aanknopingspunten voor eigen vervolg-onderzoek.
Uiteindelijk komt daaruit dan een gefundeerde mening voort, zeker als deze wordt bevestigd door eigen waarneming en/of ervaring.
DeZwarteRidder
0
quote:

josti5 schreef op 21 apr 2019 om 18:38:


[...]Mijn studie begint NA het lezen van een boek, of ook wel na een krantenartikel of een TV-programma.
Een goed boek, een goed krantenartikel of een goed TV-programma bevat namelijk voldoende aanknopingspunten voor eigen vervolg-onderzoek.
Uiteindelijk komt daaruit dan een gefundeerde mening voort, zeker als deze wordt bevestigd door eigen waarneming en/of ervaring.

Voor iedere sekte ben jij het ideale lid.
Chiddix
0
quote:

josti5 schreef op 21 apr 2019 om 16:07:


[...]

Erg foute opmerking: 'der Fuhrer'.
Zo ken ik je niet, Chiddix!

Mensen als Martin Bosma, Fleur Agema en een reeks anderen zijn écht geen slaafse uitvoerders van Geert.Vergis je niet, Geert duldt geen tegenspraak of andere mening binnen zijn partij. Voordat je het weet kiept hij leden uit de partij. Hij regeert met harde hand. Zijn wil is koning.
Nu ben ik wel benieuwd hoe dat bij het FVD zit m.n in het bestuur(Otten/Baudet). Gaat niet over de speech of bijzaken maar de over de inhoudelijke koers van de partij.
rationeel
0
quote:

Chiddix schreef op 21 apr 2019 om 21:43:


[...]

Vergis je niet, Geert duldt geen tegenspraak of andere mening binnen zijn partij. Voordat je het weet kiept hij leden uit de partij. Hij regeert met harde hand. Zijn wil is koning.
Nu ben ik wel benieuwd hoe dat bij het FVD zit m.n in het bestuur(Otten/Baudet). Gaat niet over de speech of bijzaken maar de over de inhoudelijke koers van de partij.


Het gaat om het woord dat je gebruikt, Chiddix, dat is ongepast.
Wilders:) heeft trouwens alle recht van de wereld om zijn partij naar zijn wens in te richten. Als mensen het niet bevalt kunnen ze vertrekken. Maar ik neem aan dat ze van te voren weten hoe het er aan toe gaat. Dus dat ze voor die stijl van leiding geven kiezen.

Beperktedijkbewaking
0
quote:

rationeel schreef op 21 apr 2019 om 12:54:


Stemgedrag FVD:)

www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...

Hier kan je zien (wat ik al eerder schreef) dat FvD en 50PLUS het eens zijn op pensioengebied:

Forum is voor het huidige systeem en wil net zoals bijvoorbeeld 50 Plus en de SP aanpassing van de rente waarmee pensioenfondsen moeten rekenen. Nu is dat de erg lage marktrente. Met een iets hogere rente zijn de fondsen snel uit de problemen waardoor zij de pensioenen kunnen verhogen. Keerzijde is dat, als de werkelijke rente laag blijft, de fondsen eigenlijk teveel geld uitgeven aan verhoging van pensioenen. Dat gaat ten koste van de vooruitzichten van jongeren.

Aan de laatste zinnen kan je overigens zien dat ook deze journalist er weinig verstand van heeft (of D'66, Rutte en Knot nabrabbelt).
Ten eerste gaat het momenteel niet over het verhogen van de pensioenen, maar om het voorkomen van kortingen.
Ten tweede doet de 'werkelijke rente' nauwelijks ter zake. Relevant zijn de gemiddelde beleggingsrendementen van pfn, en die zijn jaar in jaar uit veel hoger dan de werkelijke rentes en de rekenrente.

Wie zich zorgen maakt over de 'vooruitzichten van jongeren' moet eens uitleggen waarom voor de premieberekening een rekenrente gehanteerd mag worden die bijna drie keer zo hoog is als de rekenrente voor de pensioenaanspraken. Dat is in het voordeel van de actieven en het toppunt van opportunisme. Niet het niet-korten.

jonas
0

BDB, op zich juist, maar voor de vakbonden ligt de zaak nog lastiger.

Binnen de bonden zit een groep stokers van de SP die bijvoorbeeld oproepen voor een negatief stemadvies voor PVV en FvD. De gewone leden zijn overwegend helemaal niet van de SP behalve dan een paar "buitenlandse" schoonmaaksters etc die wel hoger loon willen want dat begrijpen ze wel.


Heb als kaderlid ex CNV voorzitter eens onder de neus gewreven dat hij moest stoppen met gewetensbezwaard zijn als linkse CDA-er en zich moest realiseren dat de meerderheid van de CFO-leden hier echt voor Leefbaar Rotterdam was en dat zij die SP-activisten een schop onder de kont moesten geven.

Hele schok voor die o zo fijnzinnige gristelijke man, maar zo was het wel. Vakbonden moeten terug naar realiteitszin en dat is dus erkennen dat bijvoorbeeld arbeidsimmigratie loondruk aan de onderkant geeft en onderwijskosten en zorgkosten extra omhoog jaagt.


Groet, Jonas
Beperktedijkbewaking
0
quote:

josti5 schreef op 20 apr 2019 om 08:47:


...
Het huidige systeem, mét zogenaamd openbaar én bijzonder onderwijs, toont zélf al aan, dat het niet werkt: 80% van het onderwijzend personeel stemt links, en vlecht de eigen overtuiging door de lessen, waarmee het failliet van het huidige systeem een feit is.
De recente protesten door en opnames van dappere scholieren spreken boekdelen.

En, beste BDB, de hoofd-oorzaak hiervan geef je al aan in je eigen post:
---------
Voor de goede orde, ik heb het over partijen die de democratische rechten van anderen respecteren, dus anderen het geloof niet opleggen of dwingen om lid te worden.
--------

Dat doet het huidige systeem dus niet, gezien de linkse infiltratie in het GEHELE onderwijs!!!

En dan zijn er, dank zij de 'vrijheid van onderwijs', óók nog eens die vreselijke scholen, opgericht door partijen die NIET de democratische rechten van anderen respecteren, die anderen WEL hun geloof willen opleggen, en die anderen WEL (willen) dwingen om lid te worden, en ZEKER, onder allerlei bedreigingen tot en met daadwerkelijke moord aan toe, lid te blijven.

Alleen al vanwege de laatste categorie is bijzonder onderwijs niet meer mogelijk: das war einmal, en de tijden zijn veranderd!

Dáárom: aanpassen aan de tijdgeest, dat onderwijs, en alléén nog maar openbaar onderwijs.
Waarbij natuurlijk flink de bezem door de opleidingsinstituten, anders wordt/blijft het niks!
...

Stemt 80% van de onderwijzers links? Moet ik nog zien. Ze zullen ietsje linkser en/of groener stemmen dan de rest van de bevolking, maar ik denk niet dat de procentuele verschillen erg groot zijn. Er zullen vele D'66-ers onder zitten, en dat is toch geen strak-linkse partij.

Ook als er bij vele onderwijzers iets van linkserig, sociaaldemocratisch, groenig of 'politiek correct' denken in hun lessen te bespeuren zou zijn, vind ik het overdreven om direct al te spreken van infiltratie of indoctrinatie. Een leerkracht moet 'neutraal' de verschillende standpunten en bewegingen uitleggen, maar mag dat best wat kleur geven door daarna iets van z'n eigen mening door te laten schemeren. Anders worden geschiedenis-, godsdienst- en maatschappijlessen lessen wel heel saai. Die opnamen van scholieren (voor zover niet uit de context gerukt en geen misverstand) betreffen denk ik uitzonderingen, leraren die het bovenstaande niet begrepen hebben.

Geheel waardevrij is in de praktijk ook nagenoeg onmogelijk, hoe kan je de oorlog beschrijven zonder woorden als Jodenvervolging, verraad, collaboratie, moffen en razzia's te gebruiken?
En vlak ook niet uit dat vele ouders, m.n. bij bijzondere scholen, enige kleuring en 'aanvulling' juist willen en op prijs stellen. Een kerstviering met het kindeke Jezus, en het paasverhaal i.p.v. het 'lentefeest' van de Hema. En ja, op een islamitische school dan maar een suikerfeest.

Hoe dit ook zij, ik lees er geen argument voor of tegen bijzonder onderwijs in. Die 'linkse' door de lessen heengevlochte mening komt op openbare scholen vermoedelijk vaker voor dan op bijzondere en m.n christelijke scholen.

De opkomst van islamitische scholen met salafistische trekjes is idd zorgelijk, ook al vind ik jouw omschrijving van de ondemocratische en meer radicale 'partijen daarachter' weer wat generaliserend en in veel gevallen overdreven. Maar ik geef toe dat het aandacht vereist. Mijn punt is dat dat met bestaande wetten al kan.

De AIVD en de onderwijsinspectie (die moet natuurlijk wel toegelaten worden!) kunnen achterhalen wat er op zo'n school zoal verteld wordt. Is dat goedpraten of steunen van terrorisme, of is het anderszins pleiten voor dingen die in dit land verboden zijn, dan dienen die docenten ontslagen en evt. vervolgd te worden. Weet het schoolbestuur ervan, of herhaalt het zich, dan zijn er nu al mogelijkheden om zo'n school te sluiten.
(Overigens allemaal redenen om immigratie uit andere culturen met kracht tegen te gaan.)

Dit land is uit een strijd voor godsdienstvrijheid ontstaan, en heeft ook later perioden van grote onvrijheid meegemaakt. Ook door 'onszelf', de katholieken moesten eeuwenlang naar schuilkerken (die gedoogd werden maar ook niet meer dan dat). Vrijheid van meningsuiting, vrijheid van vereniging en vrijheid van onderwijs zijn een groot goed. Ik pas ervoor om dat op te geven nu er uit islamitische hoek wat problemen rijzen (hier en daar, niet overal).
We moeten niet het kind met het badwater weggooien!

Beperktedijkbewaking
1
quote:

jonas schreef op 21 apr 2019 om 23:28:


BDB, op zich juist, maar voor de vakbonden ligt de zaak nog lastiger.

Binnen de bonden zit een groep stokers van de SP die bijvoorbeeld oproepen voor een negatief stemadvies voor PVV en FvD. De gewone leden zijn overwegend helemaal niet van de SP behalve dan een paar "buitenlandse" schoonmaaksters etc die wel hoger loon willen want dat begrijpen ze wel.

Heb als kaderlid ex CNV voorzitter eens onder de neus gewreven dat hij moest stoppen met gewetensbezwaard zijn als linkse CDA-er en zich moest realiseren dat de meerderheid van de CFO-leden hier echt voor Leefbaar Rotterdam was en dat zij die SP-activisten een schop onder de kont moesten geven.

Hele schok voor die o zo fijnzinnige gristelijke man, maar zo was het wel. Vakbonden moeten terug naar realiteitszin en dat is dus erkennen dat bijvoorbeeld arbeidsimmigratie loondruk aan de onderkant geeft en onderwijskosten en zorgkosten extra omhoog jaagt.

Ha Jonas, tijd niet gezien hier!
Je mag het binnen de SP niet hardop zeggen, maar ik denk dat er onder de SP-stemmers heel wat zijn die behoorlijk anti-immigratie zijn. De overlast van statushouders, dronken Polen, Bulgaren en Albanezen, om nog maar te zwijgen van gelukszoekers uit nog verdere landen, komt nu eenmaal meer in de volksbuurten en arbeiderswijken terecht dan in de villawijken. En inderdaad, ook als ze werken voor de kost geeft het loondruk aan de onderkant.

Wat ik de vakbonden, met name het FNV, kwalijk neem is hun eis van AOW met 65. Dat is te duur, niet haalbaar en ook niet nodig, en het frustreert de rest van het pensioenoverleg. Het is ook het enige punt waarover ik het niet eens ben met 50PLUS. Wel dient er iets verzonnen te worden voor echt zware beroepen. En wat mij betreft mogen mensen die 45 jaar gewerkt hebben al op hun 65ste AOW krijgen.

Die ex-voorzitter, was dat Maurice Limmen? Daar heb ik het twee keer mee aan de stok gehad over die hogere rekenrente voor de premies (zie een eerdere post van mij hierboven). Hij kwam met een vaag verhaal over 'cao-onderhandelingen'. Door die hogere rekenrente behoeven de premies minder te stijgen. Het komt erop neer dat ze voor hun werkende leden iets bereikt hebben ten nadele van de pensioenpot van allen, dus ook van de (bijna) gepensioneerden.
Ik blijf het inconsequent en unfair vinden. Héél erg vind ik het ook weer niet, want de premies zijn hoger dan vroeger, dus ik gun de werkenden dat voordeeltje wel. Maar jongeren moeten echt eens ophouden met zeuren over babyboomers en 'dat er niks meer over blijft'. Complete onzin en bangmakerij door lieden als Pikaart, Boeljaars (D'66-provo) en vele domme journalisten.

Beperktedijkbewaking
0
quote:

rationeel schreef op 20 apr 2019 om 13:05:


[...]
Je wilt een eindantwoord, en daarna terug naar de nuancering.
Maar dat kan niet. Je hebt eerst een kader nodig, dat toewerkt naar een antwoord.
...
Wat mankeert er nu aan die democratie? Misschien net wat de goede aspecten zijn van een dictatuur.
Voorbeeld China met zijn een kind beleid. ...
China voorbeeld van een land dat van een achtergebleven maatschappij een welvarende maatschappij heeft weten te maken.

In een democratie kun je alleen veranderen door te overtuigen.
De bevolking moet aangeven wat ze willen. Draagvlak. Maar dan ook nog draagvlak met rekening houden met de kleine groep die anders wil.

Het onderwijs. Waarom is dat nu zo'n moeilijk punt geworden.
Lezen we wat JOSTI:) onder woorden brengt.

In het onderwijs zou GEEN sprake moeten zijn van INDOCTRINATIE.
Dat speelt nu, en is nu zo zichtbaar geworden, door GODSDIENSTEN die indoctrineren op een manier die TEGEN belangrijke normen van de Nederlandse maatschappij ingaan.

Dat kun je op dit moment niet zonder meer verbieden, want het wordt geacht te vallen onder vrijheid van godsdienst. Wil je dat opheffen dat zou dat moeten gelden voor ALLE godsdiensten.
Moeilijk, want de meeste scholen op Godsdienstige grondslag indoctrineren helemaal niet tegen de belangrijke Nederlandse normen.

Dan is er het probleem wat op de openbare scholen wordt gesignaleerd, nl de LINKSE indoctrinatie. Dat willen we ook niet.
Wij zullen dus duidelijk moeten maken wat we van scholen verwachten. De doelen stellen. En daarbij indoctrinatie op een schaal die nu gebeurt onmogelijk maken.

Wat het niveau van onderwijs betreft dat zal omhoog moeten, maar ook OVERAL het zelfde moeten zijn.

Een vaag verhaal, waarin je na de 'nuancering' een helder antwoord nog steeds ontwijkt. Maar tussen de regels door, zeker ook in je vorige posts over dit onderwerp, proef ik toch een teneur in een wat mij betreft enge richting. Dat een democratie de goede aspecten van een dictatuur mist, vind ik maar een rare uitspraak.

Jij wenst of suggereert een politieke partij, JOUW PARTIJ, die gaat bepalen wat er wel of niet op scholen (bij)verteld mag worden. Een PARTIJ die godsdienstige elementen en verhalen op scholen wil verbieden, omdat die volgens jou zouden indoctrineren tegen wat JOUW PARTIJ als belangrijke Nederlandse normen wenst te definiëren.
Haal je de koekoek. Ik denk dat ik niet de enige ben die wars is van dergelijke totalitaire 'idealen'.

Is er dan geen 'linkse' indoctrinatie, of erger: salafistische? Jawel, maar je overdrijft, en er zijn al wettelijke middelen om dat aan te pakken. Zie wat dit betreft mijn om 00.59 uur geposte reactie op @josti.

Je voorgestelde maatregelen zijn erger dan de kwaal. Toevallig ging het in 'WNL op zondag' op tv ook over de grondwettelijke vrijheid van onderwijs. Ik zag het zojuist pas in de herhaling en hoorde journalist Yoeri Albrecht precies hetzelfde zeggen wat ik al aan josti schreef: "Je moet het kind niet met het badwater weggooien". En zo is het.

Het speelt momenteel wel. Toevallig kwam Klaas Dijkhoff eergisteren in de Telegraaf ook met ideetjes om de vrijheid van onderwijs (het bekende 'artikel 23) in te perken. Heel merkwaardig voor een liberale partij. Een tijdje geleden zei Rutte dat de VVD hierover verdeeld is. Hij zelf vind de mogelijkheid om bijzondere scholen op te kunnen richten, en aldus verschillende 'smaken' van onderwijs te hebben waaruit ouders kunnen kiezen, juist superliberaal.

Naar mijn mening zijn Dijkhoff's losse flodders kansloos. Bij CDA, CU, SGP en DENK is het 'over mijn lijk'. Ik vermoed dat sommigen binnen PvdA, GL en 50Plus er ook moeite mee zullen hebben.
Als de VVD dit onzalige idee doorzet, kunnen ze elke coalitie of gedoogconstructie met CDA, CU en SGP wel uit hun hoofd zetten. Dan gooit Dijkhoff pas echt het kind met het badwater weg.

Kortom, ik slaap er gerust op. Wat mij betreft einde van deze discussie.

josti5
1
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 22 apr 2019 om 00:59:


[...]
Stemt 80% van de onderwijzers links? Moet ik nog zien. Ze zullen ietsje linkser en/of groener stemmen dan de rest van de bevolking, maar ik denk niet dat de procentuele verschillen erg groot zijn. Er zullen vele D'66-ers onder zitten, en dat is toch geen strak-linkse partij.

Ook als er bij vele onderwijzers iets van linkserig, sociaaldemocratisch, groenig of 'politiek correct' denken in hun lessen te bespeuren zou zijn, vind ik het overdreven om direct al te spreken van infiltratie of indoctrinatie. Een leerkracht moet 'neutraal' de verschillende standpunten en bewegingen uitleggen, maar mag dat best wat kleur geven door daarna iets van z'n eigen mening door te laten schemeren. Anders worden geschiedenis-, godsdienst- en maatschappijlessen lessen wel heel saai. Die opnamen van scholieren (voor zover niet uit de context gerukt en geen misverstand) betreffen denk ik uitzonderingen, leraren die het bovenstaande niet begrepen hebben.

Geheel waardevrij is in de praktijk ook nagenoeg onmogelijk, hoe kan je de oorlog beschrijven zonder woorden als Jodenvervolging, verraad, collaboratie, moffen en razzia's te gebruiken?
En vlak ook niet uit dat vele ouders, m.n. bij bijzondere scholen, enige kleuring en 'aanvulling' juist willen en op prijs stellen. Een kerstviering met het kindeke Jezus, en het paasverhaal i.p.v. het 'lentefeest' van de Hema. En ja, op een islamitische school dan maar een suikerfeest.

Hoe dit ook zij, ik lees er geen argument voor of tegen bijzonder onderwijs in. Die 'linkse' door de lessen heengevlochte mening komt op openbare scholen vermoedelijk vaker voor dan op bijzondere en m.n christelijke scholen.

De opkomst van islamitische scholen met salafistische trekjes is idd zorgelijk, ook al vind ik jouw omschrijving van de ondemocratische en meer radicale 'partijen daarachter' weer wat generaliserend en in veel gevallen overdreven. Maar ik geef toe dat het aandacht vereist. Mijn punt is dat dat met bestaande wetten al kan.

De AIVD en de onderwijsinspectie (die moet natuurlijk wel toegelaten worden!) kunnen achterhalen wat er op zo'n school zoal verteld wordt. Is dat goedpraten of steunen van terrorisme, of is het anderszins pleiten voor dingen die in dit land verboden zijn, dan dienen die docenten ontslagen en evt. vervolgd te worden. Weet het schoolbestuur ervan, of herhaalt het zich, dan zijn er nu al mogelijkheden om zo'n school te sluiten.
(Overigens allemaal redenen om immigratie uit andere culturen met kracht tegen te gaan.)

Dit land is uit een strijd voor godsdienstvrijheid ontstaan, en heeft ook later perioden van grote onvrijheid meegemaakt. Ook door 'onszelf', de katholieken moesten eeuwenlang naar schuilkerken (die gedoogd werden maar ook niet meer dan dat). Vrijheid van meningsuiting, vrijheid van vereniging en vrijheid van onderwijs zijn een groot goed. Ik pas ervoor om dat op te geven nu er uit islamitische hoek wat problemen rijzen (hier en daar, niet overal).
We moeten niet het kind met het badwater weggooien!
BDB, deze heb je blijkbaar gemist:

www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/pe...

Verder: vrijheid van meningsuiting, vrijheid van vereniging én vrijheid van onderwijs zijn nu precies die zaken, die in islamitische landen niet bestaan, en zwaar worden bestraft ingeval van overtreding.

Vrijheid van meningsuiting, vrijheid van vereniging en vrijheid van onderwijs staat in Nederland door de veranderde demografie al zwaar onder druk, en het wordt alleen maar erger, door de ontwikkeling van diezelfde demografie. Deze ken je hopelijk toch wel:

www.youtube.com/watch?v=TAAVsbrSDwE

De dagelijkse praktijk in de vorm van slappe politici, angstige cabaretiers, de ogen sluitende media en gristelijke islamvergoelijkers als jij ('ik geef toe dat het aandacht vereist', 'nu er uit islamitische hoek wat problemen oprijzen, hier en daar, niet overal'), de gang van zaken op veel scholen, waarbij de ene na de andere neutrale onderwijskracht door islamitische leerlingen wordt bedreigd en weggepest bewijst (helaas!!!), dat het kind al lang met het badwater is weggegooid.
BDB, je leeft in dit opzicht in een verleden, dat geen heden is.

leek2018
0
@Beperktedijkbewaking
"Dat een democratie de goede aspecten van een dictatuur mist, vind ik maar een rare uitspraak". Ik vind dat geen rare opmerking van rationeel. Ik ga zelfs nog verder; in sommige landen is een dictatuur nog steeds beter dan een zo genaamde democratie.
beurszeur
0
Als we zo liberaal zijn in Nederland, dan moeten we ook een feestdag invoeren voor het Suikerfeest.

We zijn helemaal niet liberaal en sociaal in NL. Alles moet wijken voor "onze" christelijke samenleving. Op zondag ochtend een Feestje bouwen is niet toegestaan, omdat kerkgangers zich hier aan kunnen storen, maar vrijdag voor de moslims en zaterdag voor de joden houden we geen rekening mee.

Het wordt tijd dat alle wetgeving over het geloof wordt afgeschaft. Zelf zou ik de volgende wet invoeren :

Het is niet toegestaan om kinderen onder de leeftijd van 12 jaar bloot te stellen aan elke vorm van religie, met als maatregel de ouders uit de ouderlijke macht worden gezet wegens kindermishandeling.
haas
0
josti5
0
Chiddix
0
quote:

rationeel schreef op 21 apr 2019 om 22:18:


[...]


Wilders:) heeft trouwens alle recht van de wereld om zijn partij naar zijn wens in te richten. Als mensen het niet bevalt kunnen ze vertrekken. Maar ik neem aan dat ze van te voren weten hoe het er aan toe gaat. Dus dat ze voor die stijl van leiding geven kiezen.Een partij waar elke vorm van een partijstructuur ontbreekt. De fractie wordt met ijzeren hand bestuurt. Inspraak wordt nauwelijks geduld. Open gesprekken om de partij te hervormen tot een open democratische beweging met leden, medezeggenschap en duidelijke geldstromen is taboe(bron: de Volkskrant).
Maar de aanhang heeft er geen moeite mee. Dat kan. Een partij die door 1 leider wordt bestuurt, is kwetsbaar. Een club bange mensen die volledig afhankelijk zijn van hem, aldus de krant.
Gaat dus over de partijstructuur.
DeZwarteRidder
0
quote:

Chiddix schreef op 21 apr 2019 om 21:43:


[...]
Vergis je niet, Geert duldt geen tegenspraak of andere mening binnen zijn partij. Voordat je het weet kiept hij leden uit de partij. Hij regeert met harde hand. Zijn wil is koning.
Nu ben ik wel benieuwd hoe dat bij het FVD zit m.n in het bestuur(Otten/Baudet). Gaat niet over de speech of bijzaken maar de over de inhoudelijke koers van de partij.

Hoe kan hij leden uit de partij gooien als hij geen leden heeft....???

lol
16.736 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 ... 833 834 835 836 837 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Beurzen wachten op G20-top

11:46 De meeste Europese aandelenbeurzen gingen donderdag licht vooruit. De beurshandel stond opnieuw in het teke... 7

  Indices

  AEX 556,99 -0,22%
  EUR/USD 1,1377 +0,02%
  Germany30^ 12.251,90 +0,05%
  Gold spot 1.405,37 -0,14%
  LDN100-24h 7.392,10 +0,01%
  NY-Nasdaq Composite 7.909,97 +0,32%
  US30# 26.532,73 -0,02%

  Stijgers

  TomTom
  +2,89%
  Air Fr...
  +2,80%
  BESI
  +2,61%
  AMG
  +2,44%
  Ordina
  +2,38%

  Dalers

  Heineken
  -1,81%
  Accsys
  -1,52%
  DSM
  -1,38%
  Vopak
  -1,35%
  Wereld...
  -1,35%

  Nieuws Forum Meer»

  (2)

  Aviator80 op 27-jun-19 12:57
  (7)

  TURBO-TA op 27-jun-19 12:56
  (7)

  suske wiet op 27-jun-19 12:10
  (7)

  Tilburg013 op 27-jun-19 11:48
  (5)

  dasokwat op 27-jun-19 11:35

  Column Forum Meer»

  (46)

  mollowitz op 27-jun-19 13:04
  (3)

  ffff op 27-jun-19 12:49
  (167)

  servirfrais op 27-jun-19 11:06
  (1)

  Beurshausse groot feest op 27-jun-19 08:54
  (4)

  NewKidInTown op 27-jun-19 08:17