Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Galapagos december 2016

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.359 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 63 64 65 66 67 68 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
mooiweer
1
quote:

egeltjemetstekel schreef op 30 dec 2016 om 21:05:


[...]

Niet in Nederland of België? Maar waar het wel vaak mooi weer is?
Hmmm dat zou dan nog een voormalige Nederlandse kolonie kunnen zijn maar ik kan enkel gissen...
Wat voor oplossing voor het nu ontstane "chocolade probleem" is er mogelijk?


Zuid spanje. Jij hebt gewonnen ik geef je een emailadres en dan zorg ik dat die reep erkomt.
egeltjemetstekel
0
quote:

mooiweer schreef op 30 dec 2016 om 22:57:


[...]

Zuid spanje. Jij hebt gewonnen ik geef je een emailadres en dan zorg ik dat die reep erkomt.

Akkoord.
Endless
1
Beste forum leden en medewerkers van Galapagos / Beagle een goed uiteinde en een gelukkig nieuwjaar. Hopelijk zie ik weer een aantal van jullie 24 januari in Leiden.
mooiweer
0
quote:

egeltjemetstekel schreef op 31 dec 2016 om 02:25:


[...]
Akkoord.


elvisrood@hotmail.com en dan nog even de link van die chocoladewinkel .
pardon
0
Spaartaks op de schop
Er is om de vermogensrendementsheffing al veel te doen geweest. De verguisde taks is velen een doorn in het oog omdat hij uitgaat van fictieve rendementen die in de verste verte niet meer te behalen zijn op een gewone spaarrekening.

Vanaf volgend jaar wordt de vermogensrendementsheffing dan ook voor het eerst sinds 2001 aangepast. Om de heffing meer in lijn te brengen met de realiteit wordt uitgegaan van een mix tussen sparen en beleggen die bij grotere vermogens meer overhelt in de richting van beleggen. De overheid gaat ervan uit dat belegd vermogen meer opbrengt dan sparen, waardoor grotere vermogens er op achteruit gaan, maar kleinere vermogens onder de €100.000 minder kwijt zijn aan de heffing.

Het heffingsvrij vermogen gaat iets omhoog naar €25.000. Tot €100.000 wordt het fictief rendement van nu nog 4% verlaagd naar 2,87%. Tussen de €100.000 en de €1 miljoen stijgt het percentage naar 4,6%. En boven de €1 miljoen rekent de fiscus met een rendement van 5,39%. Het belastingtarief blijft hetzelfde: 30%. Iemand met €75.000 op de spaarrekening was in 2016 dus nog €607 kwijt. In 2017 wordt dat €431.
pardon
0
Wanneer horen we hier meer van??


Galapagos test eczeemmiddel op patiënt
Gepubliceerd op 29 sep 2016 om 08:00 | Reacties: 1 | Onderwerpen: biotechnologie
29 sep - Galapagos test eczeemmiddel op patiënt
Galapagos (30 dec)
60,940 0,000 (-0,11%)

MECHELEN (AFN) - Galapagos en zijn Duitse samenwerkingspartner MorphoSys hebben voor het eerst een kandidaatmedicijn (MOR106) toegediend op een patiënt met atopische dermatitis (eczeem). De stap volgt op positieve testresultaten bij gezonde vrijwilligers. Dat meldde het biotechnologiebedrijf donderdag.

MOR106 is een gezamenlijke ontdekking van Galapagos en MorphoSys binnen hun samenwerkingsovereenkomst en heeft een nieuw werkingsmechanisme met een mogelijke toepassing in ontstekingsziekten. Het primaire doel van de Fase 1 studie is om de veiligheid en verdraagbaarheid na eenmalige oplopende doseringen te bestuderen.
pardon
1
Ik heb het gevonden.

Atopic dermatitis - MOR106
MOR106 is the first publicly disclosed human monoclonal antibody designed to selectively target IL-17C in clinical development worldwide. It has been shown to potently inhibit the binding of IL-17C to its receptor and thus to inhibit its biological activity. Results in rodent inflammatory skin models of atopic dermatitis and psoriasis support clinical development of MOR106.

To date, MOR106 has shown favorable safety and PK results administered to healthy volunteers in the ongoing Phase 1 study. This has triggered the start of the second part of the study in patients with moderate to severe atopic dermatitis. Topline results of the complete study are expected for the second half of 2017.

MOR106 arises from a strategic discovery and co-development alliance between Galapagos and MorphoSys, in which both companies contribute their core technologies and expertise. Galapagos provides the disease-related biology including cellular assays and targets discovered using its target discovery platform. MorphoSys contributes its Ylanthia antibody technology to generate fully human antibodies directed against the target and contributes full CMC development of this compound. Galapagos and MorphoSys will continue to co-develop MOR106 further in the clinic.
harvester
1
quote:

Galajurk schreef op 31 dec 2016 om 16:51:


Harvester weet alles van Morphosys en mor 106


Dat niet maar je kan veel vinden op hun website www.Morphosys.com, zowel in het Duits als in het Engels.Het management is wat minder commercieel dan dat van Galapagos, maar zij hebben de website aardig verbeterd. Verder zijn zij recent verhuisd naar een nieuw groter pand, weer in de buurt van München waar meerder biotechs zijn neergestreken. Zij hebben een goede vriendschappelijke relatie met Galapagos (een samengaan op termijn zou mij niets verbazen).

Wel heb ik dit jaar voor de 2e keer Morphosys aandelen in de portefeuille. D eerste keer gestart op EUR 17 en iets boven de EUR 50 verkocht. Afgelopen jaar dook het aandeel omlaag omdat een product niet deed wat er van werd verwacht. Daarna kon ik voor EUR 42 weer instappen. Het aandeel kruipt langzaam verder omhoog en staat nu op ruim EUR 48.


Ik vind het een wat onderbelicht aandeel met een redelijk ver ontwikkelde portefeuille en door een recente emissie (voor EUR 125 miljoen) ook voldoende cash om de niet gelicenseerde projecten zoals de Joint venture met Galapagos vol door te zetten.

Wat bijzonder is dat een licentienemer (als ik het goed heb Johnson + Johnson) voor een product markttoelating heeft aangevraagd. Dus mogelijk volgend jaar bij Morphosys ook de start van een royalty stroom op basis van verkopen.
pardon
0
Why Galapagos (GLPG) Could Be Positioned for a Surge?

Zacks
Zacks Equity Research
ZacksDecember 29, 2016

Galapagos NV GLPGis a Medial-Biomedical and Genetics company that could be an interesting play for investors. That is because, not only does the stock have decent short-term momentum, but it is seeing solid activity on the earnings estimate revision front as well.

These positive earnings estimate revisions suggest that analysts are becoming more optimistic on GLPG’s earnings for the coming quarter and year. In fact, consensus estimates have moved sharply higher for both of these time frames over the past four weeks, suggesting that Galapagos could be a solid choice for investors.

Current Quarter Estimates for GLPG

In the past 30 days, 2 estimates have gone higher for Galapagos while none have gone lower in the same time period. The trend has been pretty favorable too, with estimates narrowing from loss of 38 cents a share 30 days ago, to earnings of 25 cents, a significant move.

Current Year Estimates for GLPG

GALAPAGOS -ADR Price and Consensus


GALAPAGOS -ADR Price and Consensus | GALAPAGOS -ADR Quote

Meanwhile, Galapagos’s current year figures are also looking quite promising, with 1 estimate moving higher in the past month, compared to none lower. The consensus estimate trend has also seen a boost for this time frame, narrowing from loss of 80 cents per share 30 days ago to loss of 16 cents per share today, an increase of 80%
Ruud Rubbers
0
Lieve dames, beste heren,

Ik wens u allen een goede jaarwisseling en het allerbeste voor heel 2017!

m.vr.gr. Ruud
k61
0
quote:

Ruud Rubbers schreef op 31 dec 2016 om 21:21:


Lieve dames, beste heren,

Ik wens u allen een goede jaarwisseling en het allerbeste voor heel 2017!

m.vr.gr. Ruud

Dank u wel Ruud, eensgelijks
up en down
0
Wat gaat het hard met de koers galap. de laatste tijd en dat ondanks de aangekondigde bezuinigen op geneesmiddelen die de verstrekkers moeten naleven om een geneesmiddel dat in aantocht is niet te ver in kostprijs te doen doorschieten Galapagos is al heel ver omhoog geknald zonder dat er echt veel verkocht wordt wat veel geld in het laatje brengt en dan bedoel ik vele miljoenen winst dan Er zijn al analisten die de koers wederom op 70 euro willen hebben, maar zoals de vorige keer weer zal wegzakken als de speculatie is uitgewerkt.. Voorlopig blijft de koers nog wel even zo hoog staan en zal nog wat oplopen al is ze vandaag niet verder gekomen dan bijna 66 euro dat is al hoog Maar zoals gezegd koersen van aandelen stijgen meer op de werkelijkheid maar op gokken en speculatie de laatste jaren.....Voorbeelden daarvan zijn imtech sns antonov fortis pharming en vele andere veelbelovende bedrijven die nu al niet meer bestaan of op het nippertje gered zijn met de sterke arm,en veel bijdrage van beleggers die een gokje wilden wagen,, om daarna de deksel op de neus te krijgen.
voda
0
quote:

kid carson schreef op 5 jan 2017 om 18:21:


Wat gaat het hard met de koers galap. de laatste tijd en dat ondanks de aangekondigde bezuinigen op geneesmiddelen die de verstrekkers moeten naleven om een geneesmiddel dat in aantocht is niet te ver in kostprijs te doen doorschieten Galapagos is al heel ver omhoog geknald zonder dat er echt veel verkocht wordt wat veel geld in het laatje brengt en dan bedoel ik vele miljoenen winst dan Er zijn al analisten die de koers wederom op 70 euro willen hebben, maar zoals de vorige keer weer zal wegzakken als de speculatie is uitgewerkt.. Voorlopig blijft de koers nog wel even zo hoog staan en zal nog wat oplopen al is ze vandaag niet verder gekomen dan bijna 66 euro dat is al hoog Maar zoals gezegd koersen van aandelen stijgen meer op de werkelijkheid maar op gokken en speculatie de laatste jaren.....Voorbeelden daarvan zijn imtech sns antonov fortis pharming en vele andere veelbelovende bedrijven die nu al niet meer bestaan of op het nippertje gered zijn met de sterke arm,en veel bijdrage van beleggers die een gokje wilden wagen,, om daarna de deksel op de neus te krijgen.

Je vergeet de bijna 1 MILJARD euro op de bankrekening!!!

Klein detail, maar toch. :-)
up en down
0
quote:

voda schreef op 5 jan 2017 om 18:46:


[...]
Je vergeet de bijna 1 MILJARD euro op de bankrekening!!!

Klein detail, maar toch. :-)
Ja die vergat ik niet maar, zoals je weet had imtech en (pharming wat minder dan) nog wel wat meer op de bank staan en was er geen vuiltje aan de lucht totdat......!?
Ik heb er wel nog wat waar wat winst op zit maar ik denk dat de hoogste koers van 66 euro voorlopig weer even een top is geweest Want zoals je weet blijven de bomen niet tot aan de hemel groeien!
[verwijderd]
0
quote:

kid carson schreef op 5 jan 2017 om 20:29:


[...] Ja die vergat ik niet maar, zoals je weet had imtech en (pharming wat minder dan) nog wel wat meer op de bank staan en was er geen vuiltje aan de lucht totdat......!?
Ik heb er wel nog wat waar wat winst op zit maar ik denk dat de hoogste koers van 66 euro voorlopig weer even een top is geweest Want zoals je weet blijven de bomen niet tot aan de hemel groeien!


Dan vergat je toch dat het al 05 januari is ,dus januaridraad !
up en down
0
quote:

Medion50 schreef op 5 jan 2017 om 20:32:


[...]

Dan vergat je toch dat het al 05 januari is ,dus januaridraad !
Mooi mooi man,,, ik was het alweer vergeten dat we toch maar weer begonnen zijn waar we mee opgehouden zijn... Dus een frisse duik in het nieuwe beleggersjaar dan, maar met veel geld verdienen en rijk worden vooral met gok/speculatie aandelen want daar maak je winst op!?
King of Knights
0
Wellicht kan dat een reden zijn dat we niet meer bijna 5% vandaag afgesloten hebben.
Stifel Starts Galapagos NV (GLPG) at Hold (Earlier)


www.streetinsider.com/Analyst+Comment...

Een bijzonder goeden avond overigens
Disclaimer: 100% in Galapagos. ik weet niet smart..wegen Risiko enzo... heb ook bijna 3 jaar moeten wachten totdat SMB weer op een hoger niveau stond...
MtBaker
0
quote:

Kelewan schreef op 21 dec 2016 om 09:53:


Gelukkig had ik al verlies genomen op Kiadis, medeleven met diegene die er nog inzaten. Ja, Galapagos is ook biotech en dus ook riskant, maar pe onderstreept terecht de betrouwbaarheid die maakt dat je bij alle (heftige!) positieve en negatieve fluctuaties de ijzeren voorraad rustig kunt laten liggen. Van garanties is geen sprake, maar wel van een relatief veilige lange termijn belegging.
Pe, zelf ben je niet alleen informatief en motiverend, maar ook betrouwbaar, hoeveel maanden geleden voorspelde je al de eindejaarsvuurwerkshow? Het is jou en alle andere believers gegund!

Ik wilde even pe en Kelewan bedanken voor de geweldige bijdragen
1.359 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 63 64 65 66 67 68 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Galapagos Meer »

Koers 150,700   Verschil -4,15 (-2,68%)
Laag 150,550   Volume 403.498
Hoog 155,700   Gem. Volume 343.411
19-aug-19 17:35
label premium

Galapagos: Op naar goedkeuring

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium