Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Volkswagen

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.246 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 109 110 111 112 113 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
atitlan
1
Ik heb vanmorgen nog eens naar Toyota gekeken.
Sinds 27 november is de beurswaarde van Toyota met 28 miljard euro toegenomen naar 110 miljard euro nu.
Toyota heeft er dus in enkele weken meer bijgekregen dan heel Volkswagen, inclusief al haar merken als Skoda, Audi en Porsche, in honderd jaar aan waarde heeft opgebouwd. Echt onvoorstelbare verhoudingen.
ushuaia
0
VW vz. 59.69
Blijft maar dalen. Shorters hebben de regie nog steeds in handen.
louis
atitlan
0
idd, ongelofelijk, gelukkig doen de Staemme het wel een stuk beter, die zijn sinds ik instapte pas een euro gedaald

veelzeggend citaat van vandaag

"wenn man nicht wüßte,daß es sich bei VW um den 2.größten Autokonzern der Welt handelt,könnte man bei diesen lächerlichen Peanuts-Kursen von 5900Cent denken,hier ist eine kleine Feldschmiede mit angeschlossener Kantine bewertet!!
Man,man,man, erst wurden die Stammaktien von über 1000€ um 95% runter geprügelt,und jetzt kommen die Vorzüge dran und lösen sich förmlich in Luft auf.
WELCHE MAFFIA IST FÜR DIESES DESASTER VERANTWORTLICH????????????? "
atitlan
0
quote:

ushuaia schreef:


Blijft maar dalen. Shorters hebben de regie nog steeds in handen.


Shorters hebben nog steeds de regie, bij Vorzuege en Staemme, maar toch zijn er bij de Staemme tekenen van bodemvorming.
In goed 14 maanden quasi implodeerden de Staemme van 1005 naar 72 euro.
Op 21 december werd die low intra day gezet.
Vandaag sloten de Staemme op 71,93.
Dat lijkt op bodemvorming. De shorters hebben de afgelopen maand dus flink tegengewicht gekregen.
Fundamenteel geeft het sterk gepositioneerde VW geen reden tot zorg en daar komt de laatste weken ook nog een gunstige EUR/USD ontwikkeling bij.
Verder beginnnen de hoge VW omzetten versus lage free flaot in het oog te lopen.
Op 17 december belandde de free float op 9,65% = ca 28 miljoen aandelen.
Sindsdien zijn er 11,5 miljoen aandelen aan Xetra verhandeld.
De kans op een short squeeze neemt met de dag toe.
Volkswagen wordt wereldwijd gevolgd en er hoeft maar een grote partij zijn kans te pakken en het gaat m.i. in de fik.
haas
0
quote:

schreef:

debelegger66 - 29 jan 10, 23:16
Weet iemand iets over de koersval van VW?


1.Volkswagen reported annual 2008 earnings
of 11.89 per share on March 02, 2009.
2.On July 30, 2009, Volkswagen reported semi
annual 2009 earnings of 1.41 per share
3.The next earnings announcement is expected
on January 26, 2010.

mss het weekend uw investment in VW eens in overweging nemen na bestudering van de jaarcijfers VW 2009 ?
atitlan
0
1. dat VW in 2009 haar winst sterk zou zien dalen was al in maart bekend, dat is bij andere autoproducenten niet anders.
2. de VW Staemme zijn pas vanaf augustus in elkaar getrapt
3. de recente nieuwsflow rond VW is buitengewoon postief, bv. enorme afzetstijging in China dankzij Skoda, Volkswagen en Audi, dus de tweede jaarhelft is bij VW veel beter verlopen dan eerder kon worden verwacht
4. niettemin is er nogmaals 20% van de koers afgegegaan in januari

De handel in het aandeel is massief gemanipuleerd, naar de achtergronden is het speculeren.

Mijn gok is dat de enorme discrepantie tussen de waardering van Staemme en Vorzuege (in 2008 op enig moment zelfs een waanzinnige faktor 25) is benut om massaal short te gaan in Staemme en gelijktijdig Vorzuege in te slaan.
Verder is de koers van de Staemme onder druk gezet door de freefloat precies onder de 10% te brengen zodat eliminatie uit de dax zou volgen plus een kapitaalverhoging bij de Vorzuege heel lang boven de markt te laten hangen. Die is ivm de financiering van de Porsche overname al maanden geleden aangekondigd.

Een Stammaandeelhouder die dit scneario een beetje kon voorspellen (of zo je wil zelf afdwingen) kon zo, zonder risico gemakkelijk van elk bij 250€ sterk overgewaardeerd aandeel in plaats van koersverlies op te lopen 1000 € maken.

Porsche bezit 150 miljoen VW Staemme.
Wanneer b.v. 20 miljoen aandelen (fair value a 100 = 2 miljard) uit de Porschehoek voor dit scenario zijn ingezet, dan kon zo van 2 miljard 8 miljard worden gemaakt.
1. in 2009 20 miljoen Staemme verkopen voor gem. €200, opbrengst 4 miljard
2. daarvan 40 miljoen Vz. kopen voor gem. €50, en daarna nog eens 40 miljoen bij de kapitaalverhoging

Ergo zo voor 20 miljoen Staemme 80 miljoen Vz. terugkopen.
Uiteraard is daarna de weg vrij om de in dit proces sterk onder kunstmatige druk gezette koers weer te laten oplopne naar fair value.
Netto opbrengst van zo'n duivels scenario 6 miljard euro. Risikoloos.
ffff
2
Beste Atitlan,


Zoals je weet volg ik de ontwikkelingen bij Porsche en Volkswagen al jaren. Ik reageer hier alleen maar omdat ik een paar veronderstellingen van jou, hierboven gepost, niet mee eens kan zijn.
We hebben dus geen ruzie, maar we kijken met andere ogen naar de ontwikkelingen:
Bronnen: FTD ( laatste weken ) , FAZ ( laatste weken ) , Porsche Holding, VW websites, Handelsblatt en Bloomberg Deutschland:

Jij gaat uit van:


Porsche bezit 150 miljoen VW Staemme.
Wanneer b.v. 20 miljoen aandelen (fair value a 100 = 2 miljard) uit de Porschehoek voor dit scenario zijn ingezet, dan kon zo van 2 miljard 8 miljard worden gemaakt.
1. in 2009 20 miljoen Staemme verkopen voor gem. €200, opbrengst 4 miljard
2. daarvan 40 miljoen Vz. kopen voor gem. €50, en daarna nog eens 40 miljoen bij de kapitaalverhoging

Ergo zo voor 20 miljoen Staemme 80 miljoen Vz. terugkopen.
Dat klinkt erg aanlokkelijk maar ik ben toch eens bij Porsche Holding gaan kijken:

Van 2006 tot 2009 nam het balanstotaal toe van 14 miljard naar...214 miljard

Van 2006 tot 2009 namen de beleggingen in die Holding toe van 8 miljard naar 126 miljard

En : De Verbindlichkeiten, de aangegane schulden van 6 miljard tot 119 miljard.

Kortom, we zien hier in de balans het gigantische pokerspel dat de geniale CEO van Porsche, Wendelin Wiedeking gespeeld heeft, zwaar gegokt, en verloren en daardoor afgezet een half jaar geleden door de grote baas van Volkswagen Martin Winterkorn.

Als je de koers van Porsche Holding ook nog even bestudeert dan zie je dat het van 180 Euro naar nu rond de 45 Euro in elkaar is gestort.

Over de bedrijfsresultaten van Porsche ga ik maar heel even in: Porsche komt duidelijk terug: Van een achteruitgang van 25 procent de eerste zes maanden vorig jaar is de terugloop sterk verbeterd naar een vermindering van ruim drie procent eergisteren bij de voorstelling van de cijfers. Porsche komt er wel weer als autoproducent.

Maar de koers van Porsche wordt niet zozeer bepaald door zijn verdiensten als autofabrikant, maar moet volgens analist van HSBC ( Handelsblatt) veel meer gezien worden als een pure beleggingsholding!

En nu komt mijn inschatting: Die PURE beleggingsholding is NU wel voor 100 procent in BESTUURShanden van Martine Winterkorn, de soevereine vorst, CEO van het Volkswagenconcern.
Weliswaar bezit Volkswagen ongeveer 50 procent van de Porsche-Holding-aandelen dankzij Qatar, maar het is VOLKSWAGEN en dus met name Martin Winterkorn die het beleid gaat bepalen. En dat is geen simpele jongen!

Gezien al de gigantische "beursspelletjes" die het vorige management van Porsche ( Lees Wendelin Wiedeking, de lieveling van Wolfgang Porsche ) met Volkswagen heeft uitgehaald en waarvoor zij "eruitgelazerd" zijn door de Volkswagendirectie, ben ik ervan overtuigd, dat die zich niet opnieuw "nieuwe beursspelletjes" laten welgevallen. Daar komt nog bij dat precies deze week van Amerikaanse zijde voor meer dan een miljard schadevergoeding is geëist door Amerikaanse fondsen die vinden dat ze met die manipulatie van die Volkswagenstaemme koers "besodemieterd" zijn. Helemaal afgezien of die Amerikaanse gokkers nu wel of niet gelijk hebben: Ik denk toch dat de tijd van miljardenpokerspelletjes voorbij is. IEDEREEN is op zijn qui-vive.

Ik zie dan ook eerder dat de Volkwagendirectie, dus met name de grote baas, Martin Winterkorn geen gemanipuleer met "zijn" Volkwagenstaemme-aandelen zal dulden, zeker nu hij het eigenlijk bij Porsche voor het zeggen heeft.

De oude bezittende families van Porsche en Volkswagen dus de families rondom Wolfgang Porsche, voormalig voorzitter Porsche, Ferdinand Piëch en zijn broer Hans Dieter Piëch zijn uiteindelijk alleen maar geïnteresseerd in een vermogensgroei van zowel Volkswagen als Porsche, waarvan ze nog altijd de grootste privé-aandeelhouders zijn.

Op grond van bovenstaande bestuderingen, en nog heel wat informatief materiaal op bovengenoemde websites ben ik afgelopen week in Volkswagenvorzüge gestapt.

Gemakkelijk te volgen, zit in de DAX dus wordt ook door de grote beleggers goed gevolgd.
En dat een mens mazzel moet hebben.....Op Duitse , Engelse TV wordt de ramp van Toyota met de vastzittende rempedaal als een extra opsteker voor Volkswagen beschouwd. Dat zag je dan ook: Alleen gisteren als de Volkswagenvorzüge ruim 3,5 procent erbij.

Ik stel mij dan ook de vraag of jouw veronderstelling dat Porsche Holding 40 miljoen Vorzüge gaat kopen voor 50 Euro wel gaat uitkomen. Ten eerste is de koers niet onder de 55 gekomen, ten tweede zal Winterkorn daar toch wat over te zeggen hebben en ten derde zal Winterkorn willen dat die Porsche Holding eerst maar eens zijn balans wat evenwichtiger maakt: Met " Verbindlichkeiten" opgelopen in drie jaar tijd 2006 tot 2009 van 6 miljard naar 119 miljard is er wat werk aan de winkel.

Overigens Attitlan: Mijn HELE analyse gaat niet op als Martine Winterkorn plots het Wendelin Wiedeking -virus heeft opgelopen......
Maar gezien die twee reuzen elkaar diep haatten zal hij de geniale , maar mislukte strategie van Wendelin Wiedeking, volgens mij niet zo gauw overdoen.....
Al weet je het op de beurs natuurlijk nooit zeker!

Maar ik doe mee met de families die er al bijna 100 jaar inzitten......VolkswagenVorzüge dus.


Groet, Peter.


[verwijderd]
0
Beste Peter,

Goed je terug te zien.

Ik typte net 'n nogal uitgebreid technisch artikel over de autofabrikanten, maar verloor het door op de verkeerde knop te drukken.

Waar het op neer kwam is dat Volkswagen beurs-technisch gezien er het slechtst voor staat (down 92.3% in de laatste 52 weken) en Ford (F) het beste.

Dus Ford kopen als je technisch georienteerd bent en Volkswagen links laten liggen, totdat die weer tekenen van leven toont.

Houdoe

>--:-)-->

p.s. IBD-rating uit de 100 is het beste: F 83 en Volkswagen (VLKAY.pk in de pink sheets) 3

Nissan 44, Tata 42, Kandi (nooit van gehoord) 36, Honda 21, Toyota 4
ffff
0
Amor,


Zoals je weet is de Volkswagen Holding momenteel een conglomeraat van 10 automerken. Volkswagen publiceerde deze week juist heel mooie cijfers. Met name de verkoop in China waren prima.

Tja, dan die rankings. Goed dat je die van jou noemt want ik heb hier een recente van de analist van HSBC, en die ( HSBC- bank) zijn toch zojuist terugverhuisd van Londen naar Sjanghai... Zitten ze opnieuw nog dichter op de Chinese markten. Hij verwacht overigens dat het verschil in waardering tussen Staemme en Vorzüge zal verdwijnen.... Ook alweer een andere opinie....

Amor, Ik heb nog naar de grafieken van zowel de Staemme als de Vorzügs gekeken en ik zie aan die grafieken niets bijzonders, althans met mijn huis-tuin-en-keuken-TA-kennis in 25 jaar lezen opgedaan.....


29.01.2010 14:27| A A


ANALYSE-FLASH: HSBC hebt die Vorzüge von Volkswagen (VW) auf 'Overweight'

DÜSSELDORF (dpa-AFX Broker) - HSBC hat VW Vorzüge (Volkswagen vz) von "Neutral" auf "Overweight" heraufgestuft und das Kursziel von 63,00 auf 79,00 Euro angehoben. Die Risiken für die Automobilbranche seien weitgehend bekannt, allerdings widme der Markt den Chancen des Sektors derzeit zu wenig Aufmerksamkeit, schrieb Analyst Horst Schneider in einer Branchenstudie vom Freitag. Der weltweite Autoabsatz werde 2010 getragen von guten Verkäufen in den BRIC-Staaten und den USA um fünf Prozent ansteigen. In West-Europa sei jedoch ein Rückgang des Absatzes um sieben Prozent zu erwarten. Die meisten Hersteller verfügten über einen besseren Produktmix und eine geringere Kostenbasis. Die Bewertungsdifferenz zwischen Stamm- und Vorzugsaktien bei VW dürfte bald verschwinden./cjx/la/ag
[verwijderd]
1

Howdy,

Is dit 1 wk oud nieuws hier al bekend?Volkswagen cuts global market sales forecast
Published on Sun, Jan 24, 2010 at 11:14 | Updated at Sun, Jan 24, 2010 at 16:51 | Source : Reuters
Volkswagen (VW) revised its previous assumptions for global car market sales lower by 67 million vehicles for the period through 2018,

Automobilwoche reported, citing a letter presented to VW's top management.

"This means a loss for the global market during this period that is equivalent to an entire calendar year,"

said senior VW manager and former head of group sales Detlef Wittig in a letter presented to VW's executive board.

"This effect would lead to sustainably lower group deliveries to customers versus the previous plan,

and as a result to a lower financial result," he went on to explain.


Automotive News' German-language newspaper did not cite a specific reason for the revision,

but many carmakers have had to retreat from previously ambitious retail sales targets following the economic crisis.

According to the report, Chief Executive Martin Winterkorn stuck to his target of surpassing Toyota

as the world's largest carmaker by 2018.

Volkswagen could not be reached for a comment.

bron:

www.moneycontrol.com/news/world-news/...

>--:-)-->
atitlan
1
Hoi Peter,

Amor wijst er op, VW is met 92% grootste daler, terwijl Ford, toch niet bepaald het je van het in de autoindustrie (denk aan de 40 milliard (!) dollar aan nettoverliezen in 2005-2008) de grootste stijger is, zo'n 800%!
VW, Ford etc hebben allen met dezelfde markt te maken. Dan kan VW haar verwachtingen voor de globale markt verlagen, dat heeft consequenties voor alle fabrikanten. Toch werden de Staemme dit jaar nog eens 20% teruggetrapt.
Ik geloof echt dat dat dit aandeel meer dan enorm gemanipuleerd wordt.

Citaat n.a.v. vrijdag
"Kursverlauf:
Gestern, DAX zieht hoch, 5650 etwa....Stammaktie wollte ausbrechen,
16,15 Uhr...eine Adresse feuert stücke raus ohne ende...ein Eisberg nacheinander, auf der 64,44 ein eisberg, nachdem er weg war,nächster... auch weggekauft...wiederum Material, als keine Käufer mehr in den Brief reinkaufen wollte, zieht er runter 64,09 nächster Eisberg, wieder weg... nächster eisberg usw...usw...prof. Adresse war hier tätig.
Zwischen 16,15 Uhr und 17,30 Uhr hat einer in etwa 1 STunde ca. 200 000 Aktien rausgefeuert."

Ik constateer dat ook elke dag, elk herstel wordt steeds meteen de kop ingedrukt.

Dan Winterkorn.
Heel goeie vent, geen twijfel, pas weer gekozen tot beste CEO.
Maar de enigen die het bij nu bij VW voor het zeggen hebben zijn natuurlijk de families Porsche en Piech.
En wanneer Piech om de een of andere manier besluit dat WInterkorn er uit moet, dan vertrekt hij, zie ook wat er destijds met Bern Pichetsrieder gebeurde.
Je bent terecht negatief over Wiedeking, maar je moet wel bedenken dat zijn megalomane plan alleen maar kon worden doorgevoerd omdat Piech/Porsche er helemaal achter stonden.
Zíj hadden de macht bij Porsche. En nu dus helaas bij VW.
Wanneer er dan bij VW het afgelopen zeer dubieuze zaken plaatsvinden, dank geloof ik dat het initiatief daarvoor ligt bij deze heer Piech.
Piechs wil is wet en wanneer hij vindt dat een CEO, hoe deskundig als automanager ook, er uit moet, krijgt deze als dank 10tallen miljoen euro van Piech mee. De tot nu toe sterk onderbetaalde Winterkorn weet dat natuurlijk ook.

Wat mijn voorbeeld met die 20 miljoen aandelen betreft, heb je me geloof ik niet helmaal begrepen.
Piech wist dat wanneer de overname Porsche->VW zou worden omgedraaid de aandelen VW (die hij indirect via Porsche voor 50% bezat) meteen enorm onder druk zouden komen.
Daar kon hij dus op inspelen en de enorme kloof met de Vorzuege (verhouding 8:1) riskoloos uitbuiten.
In het voorjaar van 2009 Staemme boven 200€ verkopen en toen al meteen een minstens zoveel Vorzuege onder 50€ terugkopen.

Daarna zijn ondergeschikte Winterkorn de opdracht geven tot een op zijn minst dubieus PR beleid.
1. VW ging zelfs zo ver dat ze bij de laatste buitengewone aandeelhoudervergadering zelf de voorkeur te geven aan Vorzuege.
2. Lang van tevoren een Kapitaalverhoging bij de vorzuege aankondigen (waarom doe je anders in vredesnaam zo iets?)
3. In plaats van de buitengewone kansen (zoals in BRIC) steeds de risikos van de automarkt bednadrukken
Kortom hét recept voor een gegarandeerde, huisgemaakte koersval bij de Staemme.
Dan straks bij de kapitaalverhoging nog eens het aantal Vorzuege verdubbelen (zeg voor € 60 het stuk).
Dan heeft Piech met deze deal van 20 miljoen VW aandelen 80 miljoen aandelen gemaakt!
Voila, gratis voor niets het belang in VW met nog eens dik 10% verhoogd.
Overigens kan die winst nog veel groter zijn, wanneer men tot augustus 2009 allerlei op shorten derivaat posities op VW heeft opgebouwd.

Het koersverloop van VW was in het Porschetijdperk onnavolgbaar, maar is dat sindsdien niet minder.
En wanneer de freefloat in de Staemme al vanaf de zomer zo laag is, hoe konden er dan zulke enorme pakken verkocht worden (vrijdag al weer dik 800k)? Komen ze uit de hoek Niedersachsen, Qatar of Porsche. Ik denk uit de hoek Porsche. Er zitten een pak van die aandelen stiekem vet short, kan niet anders.
ffff
0
Hoi Atitlan,


Ik had jou inderdaad verkeerd begrepen voor wat betreft je analyse over die 20 miljoen Staemme aandelen. Ik dacht inderdaad dat je stelde dat ze dat het komende voorjaar ( 2010) zouden willen uitvoeren, maar jij stelt nu dat ze dat MOGELIJKERWIJZE in het voorjaar van 2009 uitgevoerd hebben.

Zou kunnen...... En ik begrijp nu ( uiteraard) beter waarop je je voorkeur voor de uit de Dax-gegooide Staemme baseert. Eigenlijk komen we nu weer op het beginpunt van deze draad!


Toch nog een paar opmerkingen, Atitlan. Tenslotte ben ik er ook al zolang mee bezig:

www.fazfinance.net/d/Wertpapier.html?...


Als je de moeite neemt de 5-jaarsgrafieken van de Staemme en de Vorzuege te bestuderen dan constateer je wat die analist van HSBC ook al stelde: In principe kan er niet veel verschil in waarde tussen die twee aandelen zijn.

Eerst het koersverloop: Voor de Vorzuege is die op vijf jaar bijna verdubbeld van bijna 30 Euro naar 58,60 eergisteren, dus pakweg verdubbeling.

Voor de Staemme is die op dezelfde vijf jaar ook praktisch verdubbeld van 31,88 naar 63,28 Euro afgelopen vrijdag.

Dus voor de langetermijnbelegger heeft het niet veel verschil gemaakt je hoofd erover te breken in welke van de twee te investeren...

Theoretisch kun je je afvragen of het feit dat je mede stemrecht heeft nu zoveel moet uitmaken voor de waarde van het aandeel. 95 procent van alle aandeelhouders in Unilever, Daimler, Imtech, Royal Dutch of Pharming laten hun stem ook nooit horen of registreren bij een AVA. Dus om daar nu een geldwaarde op te kleven vind ik ook eigenlijk flauwekul, want in de praktijk maken beleggers er nauwelijks gebruik van.

Je constateert dat dan ook aan het koersverloop van de afgelopen 5 jaar: Met of zonder stemrecht verdubbelde grosso modo de waarde van het aandeel.

Dat neemt niet weg dat het koersverloop IN DIE VIJF JAREN enorm verschillend is geweest. Eigenlijk onbegrijpelijk dat dat zo heeft kunnen gebeuren en daarop baseer jij dus jouw voorkeur: Er zou nog wel eens opnieuw zo'n verschil in waardering tussen de Staemme en Vorzuege kunnen komen: Opgedrongen door de marktposities.

Jouw theorie houd ik nu in het achterhoofd maar...
Afgelopen vrijdagmiddag gebeurde toch het omgekeerde: Als je de daggrafiek van de Staemme ziet, dan zie je dat de koers de hele dag rond de 64,40 E schommelde ( grof) en dat in de laatste twee uur de koers flink daalde tot zelfs onder de 63 om op 63,28 te eindigen, dus dagverlies van 1,17 procent.

De Vorzuege ( In de DAX) daarentegen ging juist in die laatste twee uur vlot omhoog ( vrij scherp zelfs) naar dagwinst 3,72 procent op 58,60 E.

Dus....in mijn ogen werden juist Vorzuege gekocht en zeker geen Staemme in die laatste twee uren. Vandaar ook dat vreemde verschil in dagresultaat.
Dus of "ze" nu wel zo gigantisch short zitten in de Staemme: Ik gun het je echt, maar het koersverloop van afgelopen vrijdagmiddag wijst in ieder geval, volgens mij, niet in die richting.

Dank voor het meedenken en het volgen! Wel leuk om te zien dat jij er vooral in zit om aan die enorme waarderingsverschillen tussen Staemme en Vorzuege te verdienen, terwijl ik er meer inzit als belegging in de Duitse automobielsector en afgelopen week een mooi instapmoment vond.


Peter


atitlan
0
automarktcijfers januari Duitsland zijn uit, de markt kende een daling van 4% t.o.v. januari 2009, marktleider Volkswagen vergroot haar marktaandeel

Wat er voor de duitse fabrikanten echt toe doet is hoe de inmiddels veel grotere markt China zich ontwikkelt, een plus van 20% moet er daar m.i. inzitten.

www.kba.de/DE/Presse/Pressemitteilung...,property=default.gif
de bos
0
quote:

ffff schreef:


Dank voor het meedenken en het volgen! Wel leuk om te zien dat jij er vooral in zit om aan die enorme waarderingsverschillen tussen Staemme en Vorzuege te verdienen, terwijl ik er meer inzit als belegging in de Duitse automobielsector en afgelopen week een mooi instapmoment vond.

Peter

Ik had er niet aan gedacht, maar vw past nu wel in mijn straatje. Denkend aan de vorige dip, KLM gekocht toen was ook geen slechte deal.

de bos
PS ook welkom back natuurlijk.
atitlan
0
Hoi de Bos, Peter,

Jullie lijken uitstekend te timen, zie ook de berichten over de januariverkopen in de VS, waaruit blijkt Volkswagen (en Audi) er een paar tandjes bij hebben gelegd.

www.marketwatch.com/story/volkswagen-...
www.finanznachrichten.de/nachrichten-...
Nel
0
kijk eens naar de toeleveringsbedrijf Kendrion die profiteert volop

kendrion zeker een aanrader
atitlan
0
Peter, om je moed in te spreken, voor zover je dat nodig had :)
10.02.2010 11:38

WestLB belässt Volkswagen auf 'Buy' - Ziel 100 Euro

Die WestLB hat die Einstufung für die Vorzugsaktien von Volkswagen nach Zahlen auf "Buy" und das Kursziel auf 100,00 Euro belassen. Audi habe im Januar mehr Fahrzeuge verkauft als Mercedes und BMW, schrieb Analyst Adam Hull in einer Studie am Mittwoch. Der Absatz des Ingolstädter Autobauers könnte im laufenden Geschäftsjahr die Ziele des Managements noch übertreffen. Vor diesem Hintergrund sei er davon überzeugt, dass der Markt in den kommenden Monaten den fundamentalen Wert der VW-Aktien erkennen werde.
2.246 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 109 110 111 112 113 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

VOLKSWAGEN AG Meer »

Koers 156,000   Verschil +0,38 (+0,24%)
Laag 155,060   Volume 1.398
Hoog 156,140   Gem. Volume 4.300
18-sep-19 19:07
label premium

Volkswagen ziet verkopen toenemen

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium