Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

'Brexit slecht voor fusies en overnames'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

46 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Traveler@repair 19 juni 2016 12:41
    Welk meer bewijs wilt U ?

    Nikkei herstelt van zware koersval

    Gepubliceerd op 17 jun 2016 om 08:18 | Views: 4.789

    Artikel
    Reacties
    Gerelateerde instrumenten

    TOKYO-Nikkei 225 17 jun
    15.599,66 0,00 (+1,07%)

    TOKIO - De beurs in Tokio is vrijdag met winst gesloten, waarmee enig herstel werd getoond van de zware koersval van een dag eerder. Ook elders in de regio gingen de markten omhoog. De angst voor een Brits vertrek uit de Europese Unie verdween wat naar de achtergrond na de moord op een Brits parlementslid.
  2. [verwijderd] 20 juni 2016 13:38
    Brexit of Nexit lover of niet.....dat doet niet ter zake.

    Het gaat erom dat men inhoudelijk begrijpt wat de consequenties zullen zijn op de LANGER TERMIJN. Iets waar juristen, advocaten en rechters het veelal aan ontbreekt. Zie de gang van zaken in de huidige politiek (waarin het overgrote deel van politici voormalig rechten studenten zijn; goed in regeltjes verzinnen) die niet in staat is een degelijk langer termijn beleid te voeren...te zien aan de economische (te) neergang van de afgelopen jaren en het gebrek aan ideeën hoe dit aan te pakken voor de toekomst. Het enige waar ze mee kunnen komen is hetzelfde liedje; "bezuinigen". Gebrek aan inzicht, visie en kennis van economie.

    De link geplaatst; ook weer een jurist die alles beoordeeld aan de hand van de rechtsgang van zaken omdat de economie voor hem een soort van hocus-pocus is. Zolang er geen goede economen plaatsnemen zal het europa een zinkend schip blijven die uiteindelijk kopje ondergaat...

  3. [verwijderd] 20 juni 2016 13:55
    Een Brexit zal idd een dip geven in wereldwijde economieën op de korte termijn....maar op de lange termijn zal het voor de Britten zelf beter zijn europa te verlaten. Europa is economisch gezien al ten dode opgeschreven en het is wachten tot het z'n laatste adem zal uitblazen..... Britten zouden er goed aan doen zichzelf te redden.
46 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.