Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Eurolanden zetten Grieken zwaar onder druk

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 juli 2015 02:26
    Met Google chrome kun je deze vertaald lezen. Ze lijken er uit te komen en dat omstreden fonds van 50 mld is er uit gehaald.

    Op 2:15 's nachts en voltooide de tweede vergadering Tsipras - Merkel - Hollande - Tusk voor schakeljaar tot eind augustus - ongeveer toename van ELA in de komende dagen - waarschijnlijk verwijder de paragraaf over Grexit en 50 miljard euro. - Intrekking wetten die door januari 2015 - Vraag "vooruit" hard werk om de besprekingen over een nieuw programma te starten In de hele nacht thriller zoals verwacht, ontwikkelt de meest cruciale top van de landen - leden van de eurozone voor Griekenland, dat kort na 17:00 begon zondag. De minister-president was in grip onweerstaanbare druk voor de totale retraite en volledige aanvaarding van elke partner de vraag.

    Het debat werd onderbroken tweemaal katidian overleg met mevrouw Merkel, Hollande en de Tusk. Discussies ging door vele fasen aankwamen tot breuk. Ongeveer 2 na middernacht gouvernementele bronnen die Vryxellesaneferan "We verlieten de fase van de crisis en ga op zoek naar concrete oplossingen en acties." Enige tijd voordat hij de tweede vierpartijenbijeenkomst tussen Alexis Tsipras, Angela Merkel, Francois Hollande en Donald Tusk na de tweede onderbreking van de top om de individuele consultaties te bieden had voltooid,.

    www.protothema.gr/politics/article/49...
23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.