Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Varoufakis: morele plicht om deal te sluiten

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 juni 2015 11:00
    quote:

    Chiddix schreef op 26 juni 2015 10:55:

    [...]

    En van corruptie en belastingontduiking. Maar er zit een nieuwe regering in Griekenland, die de misstanden probeert terug te dringen.
    Merkwaardig , dat de vorige regering van Griekenland Syriza afschildert als vreemde vogels in de media.
    Misstanden terugdringen???
    Volgens mij was de vorige regering beter opweg om Griekenland weer op het goede spoor te krijgen. Maar deze regering wil gewoon af van Europa.

    Prima, maar zeg dat dan gewoon en hoepel dan maar op!
  2. [verwijderd] 26 juni 2015 11:04
    de beste financiers en economen en weet ik niet wat hebben griekenland kisten geld gegeven. dat zijn dus totale incompetenten. de grieken vertrouwden op hun kennis van zaken, en nu blijkt dat ze door hen dieper in de put zijn gedrukt.

    ze moeten ze voor het gerechtshof in den haag dagen, alle totaal incompetente financiers en topeconomen.

    Alles wat geld verschaft , zijn in wezen OPLICHTERS, om zo je aan hun wil te onderwerpen.

    TRAP ER NIET IN.

  3. Eddy the Eagle 26 juni 2015 11:06
    quote:

    tracker 32 schreef op 26 juni 2015 10:57:

    Allemaal politiek gedraai zodat alle partijen straks kunnen zeggen dat ze voet bij stuk hebben gehouden en dat hun zin hebben gekregen.

    Dinsdag betaalt Griekenland niet de 1,6 mld en 'stapt' daardoor uit de euro. Kunnen we eindelijk weer over tot de orde van de dag. Weg met die Grieken. Ben er wel helemaal klaar mee met dat gezeur van alle partijen!
    Helemaal mee eens, alleen jammer van het geld dat via ELA nog is weggelekt. Het is een politiek spel, en politici willen koste wat kost aan de macht blijven. En niet alleen Griekse of Duitse politici, ze zijn allemaal hetzelfde...
  4. [verwijderd] 26 juni 2015 11:49
    Hoe dan ook, het blijft opvallend dat IMF bezwaar maakt tegen verhoging van belastingen, wat de Grieken voorstellen, omdat het de economische groei te veel zou vertragen. Als je naar hun voorspellingen van de Griekse economie uit het verleden bekijkt zaten ze er altijd ver naast. (Zie column Krugman voor meer informatie.) Hoe geloofwaardig ben je dan? Tenzij je een andere agenda hebt..

    En het voorstel van de Grieken om dan maar te besparen op defensie-uitgaven tot de hoogte van een gemiddeld EU-lid wordt gedwarsboomd door de Duitsers en de Fransen omdat de Grieken nu juist bij hen die uitgaven doen. Kan je de Griekse regering echt verwijten dat ze liever op defensie dan op pensioenen wil bezuinigen? Ik weet het niet hoor.
  5. Sloeki 26 juni 2015 11:51
    Ik heb het gevoel dat ECB/IMF/Dijsselbloem het allemaal veel te rooskleurige voorstellen dan het eigenlijk is.

    Ik proef gewoon dat nog ontzettend veel verschillen zijn tussen verschillende voorstellen en dat dit niet zomaar getackeld is.

    Ik snap wel dat alles een beetje gedownplayed wordt om geen paniek te creëren.

  6. thepouw 26 juni 2015 12:06
    quote:

    z0n0p schreef op 26 juni 2015 10:54:

    [...]

    Bakermat van de democratie??? Syriza had iets meer dan een derde van de stemmen bij de verkiezingen. De grootste partij krijgt een bonus van 50 zetels en dan ben je het baasje.
    IMF is een organisatie die door nagenoeg alle landen van de wereld wordt erkend (en gefund) en ieder land volstrekt gelijk behandeld naar het handvest van het IMF. Dat lijkt me tamelijk democratisch. Dus de Griek wordt net zo behandeld als de Zambiaan of de Argentijn. Op grond waarvan zouden de Grieken een status aparte kunnen claimen? Omdat zij de bakermat van de democratie zijn?
    applaus!
  7. forum rang 5 DurianCS 26 juni 2015 12:20
    quote:

    Sloeki schreef op 26 juni 2015 11:51:

    Ik heb het gevoel dat ECB/IMF/Dijsselbloem het allemaal veel te rooskleurige voorstellen dan het eigenlijk is.

    Ik proef gewoon dat nog ontzettend veel verschillen zijn tussen verschillende voorstellen en dat dit niet zomaar getackeld is.

    Ik snap wel dat alles een beetje gedownplayed wordt om geen paniek te creëren.
    Ik heb het gevoel dat de verschillen zo scherp mogelijk neergezet worden om vooral de indruk te wekken dat ieder probeert het maximale te bereiken. Na afloop hebben beide een lastig verhaal te vertellen en dan kun je maar beter de schijn op houden dat er werkelijk niet meer in zat. Wat er de afgelopen weken geroepen is dat heeft niets met serieus onderhandelen te maken. Het is alleen suggestief gesputter. Het is voor mij ondenkbaar dat er nu nog voorstellen gelanceerd worden die ver afstaan van wat de andere partij acceptabel vindt.
28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.