Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Heijmans, Heijmans en Heijmans

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Nick Bakker

Auteur:

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. Liveblog: Trump en BAM
  2. Liveblog: Microsoft
  3. Slotcall: Shell en Unies

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 juni 2015 18:05
    Heijmans doet aan dure hobby's. Voorlopig maakt het bedrijf jaar op jaar verlies, en de omzet is de laatste jaren schrikbarend gedaald zeker in vergelijking tot de andere bouwbedrijven. Een "verlicht" fietspad of een 3D brug is mooi als kunstvorm, maar kost ook geld. Als ze nu vette winsten draaien maar helaas in plaats daarvan komen ze om de paar jaar met emissies (om schulden mee af te lossen, verliezen weg te poetsen en solvabiliteit weer op te krikken. Wellicht een mooi bedrijf om te werken maar niet om in te beleggen.
  2. Rutonline 17 juni 2015 20:37
    Beleggen is vooruitzien. Het gaat pas sinds relatief korte tijd beter in de bouw. De orderportefeuille van Heijmans is dan ook afgelopen 12 maanden substantieel gegroeid net als de marges die zij maken op projecten. Tot nog toe vind ik het een prima bedrijf om in te beleggen. Het hangt er natuurlijk wel vanaf wanneer je instapt...tenzij je lang genoeg blijft zitten. Dan komt het ook wel goed;-)

  3. [verwijderd] 18 juni 2015 00:44
    Q1 2013 was het allerslechtste kwartaal ooit in de bouw qua huizenverkoop. Meest recente emissie was puur om dure preferente aandelen af te kopen. Levert de belegger alleen maar voordeel op. Die laatste emissie werd overigens geplaatst tegen 11 euro bij enkele grootaandeelhouders. Reken maar dat die niet zomaar even 25 miljoen bijleggen. Die zien ook de potentie van het aandeel.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.