Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

'Imtech was niets meer dan een verhaal'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Sloeki 17 mei 2015 15:26
    quote:

    JvH schreef op 17 mei 2015 13:33:

    Wat gaat dat morgen weer worden met de koers? Weer richting 3,50?
    Denk dat er bedrijfstechnisch niet veel veranderd is. Dit is meer een bestuurder die zijn zaakjes NU WEL op orde heeft, zijn VERTREKPREMIE heeft veiliggesteld en met gerust hart vrijuit kan spreken hoe die werkelijk over Imtech dacht/heeft gedacht.

  2. [verwijderd] 17 mei 2015 20:18
    quote:

    saskiab schreef op 17 mei 2015 20:02:

    ALWEER!! Het over oude koeien hebben!! Hij vertelt niks nieuws.
    Nieuw voor mij is wel dat fraude klaarblijkelijk in het DNA van Imtech zit. Dan komt het nooit meer goed met die toko. Opknippen en in stukjes verkopen is dan misschien het beste...levert ook nog de meeste aandeelhouderswaarde op.
  3. taurus86 17 mei 2015 22:44
    Kees van Lede staat boven iedere verdenking. Hij was de paraplu waaronder het nieuwe bestuur zijn werkzaamheden kon doen. Eindelijk een gedegen ex. topmanager aan het woord - en zijn woorden niet verzacht- en hij krijgt een bak kritiek. Zonder van Lede hadden duizenden onschuldige werknemers hun baan verloren. Zijn kritiek betreft het ´MANAGEMENT!!!` van IMtech en misschien is het wel een sneer, naar de vele zichzelf overschattende MANAGERS in Nederland.
    Wat van Lede als manager van AKZO heeft verdient, daar lachen zelfs veel managers in de semi-overheid zich momenteel een beroerte om. Van Lede kent ze, hij weet hoe gek de wereld momenteel is.
  4. [verwijderd] 28 juli 2015 10:51
    deze man va lede krijgt een beetje gelijk van wat hij maanden geleden al heeft verteld maar,,,,,was hij niet een van de leidinggevenden commissaris van de bende en dan zulke uitspraken doen is toch in pakken en wegwezen na deze schandalen Dat zie je bij ieder bedrijf gebeuren als er iets misgaat altijd de schuld bij anderen leggen maar voortijdig ingrijpen ho maar!!!!
28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.