Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

'SBM wilde aandeelhouders misleiden'

Lees over dit aandeel ook

  1. SBM Offshore overtuigt
  2. SBM ruilt belangen uit met partner MISC Berhad

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

20 Posts
| Omlaag ↓
  1. Kopermans 14 april 2015 10:48
    En intusen heeft datzelfde bestuur van SBM al lang de hele boel opgekuist, grotendeels geschikt en opgelost. En is de definitieve oplossing in Brazilië nakend. Rutte's gesprek met presidente Rousseff in Panama vorige zaterdag zal SBM's zaak ook geen kwaad gedaan hebben. Shorters' despair :-)
  2. [verwijderd] 14 april 2015 11:04
    Non event.

    Bij nagenoeg elke AvA of publicatie van cijfers komt er oud nieuws naar boven of een gefrusteerde oud medewerker met onthullingen.

    Terug naar de feite, Indrukwekkende leaseportefeuille, volle orderportefeuille, Deal en ministerie van justitie en in Nederland en MOU met openbaar jusititie in Brazilie.

    Dit laatste hobbeltje nog even vereffen en SBM kan naar de € 20. Morgen afkondiging van dividend over 2015 zou een geweldig statement zijn.
  3. [verwijderd] 14 april 2015 14:26
    vanmorgen sbmo naar 11,16 weggezakt en nu weer bijna op 11,50 het zal nog wel even duren voordat ook de twijfel aan dit aandeel wegkwijnt en de shorters met de staart tussen de benen afdruipen
    het is dan jammer dat er wederom ezelen zijn geweest die de kudde gevolgd hebben het spreekwoord daarvan hoef ik niet meer te herhalen dunkt mij.Ik ben benieuwd wat die yanks doen?
  4. Claude Hommel 14 april 2015 15:28
    quote:

    carson kid schreef op 14 april 2015 14:53:

    Aan de aex te zien zal sbmo het nog zwaar krijgen om de huidige koers vast te houden, dus ik denk weer terug naar 11,20 dat hoop echter natuurlijk niet maar zo zijn de zaken nu eenmaal!!
    In dat geval lopen mijn geschreven calls april 11,50 waardeloos af. Hoef ik de aandelen niet te leveren en kunnen we volgende week weer omhoog en nieuwe calls schrijven. Op die manier verdien je nog iets aan SBM.
  5. Sjonnie2 14 april 2015 15:49
    quote:

    carson kid schreef op 14 april 2015 14:53:

    Aan de aex te zien zal sbmo het nog zwaar krijgen om de huidige koers vast te houden, dus ik denk weer terug naar 11,20 dat hoop echter natuurlijk niet maar zo zijn de zaken nu eenmaal!!
    Zo te zien kunnen we nog wel eens ruim in de plus sluiten, op dit moment al weer +0,70%.
    Ik denk dat de hoeveelheid ezeltjes die zich de aandeeltjes SBM hebben laten afsnoepen op 1 hand te tellen zijn.
  6. [verwijderd] 14 april 2015 17:27
    quote:

    beterwisdanonwis schreef op 14 april 2015 11:00:

    Quote maakt zich andermaal compleet belachelijk met hun riooljournalistiek rondom SBMO. Na uitspraak van Brazilie zie ik nog wel een rechtzaak komen tegen dit blad vanuit SBMO wegens laster.
    Ach, Smits en Vermeulen zullen het nooit gaan maken in journalistenland. Hun onwelriekende riooljournalistiek is niet meer dan met een proppenschieter op een sitting duck schieten (beter kunnen ze niet). Ik vind het niet erg, zit wat short in SBM, maar erger me aan moraalridders in het algemeen, en aan die schandknaapjes van Kelder in het bijzonder. Lang geleden heb ik ooit eens de neiging moeten onderdrukken om Kelder op zijn bek te timmeren toen ie met mijn zus aan het flirten was. Hierbij maakte hij toespelingen op de lengte van zijn jongeheer (achteraf het gerucht opgevangen dat ie weliswaar lang was, maar de dikte had van een potlood, bah, die verdomde journalistenkroegen ook)...

    Dit bericht zal wel worden verwijderd, maar dat zou ik laf vinden want die drollen van Quote worden wel door IEX omarmd...
20 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.